'Opbouwen van een trouwe Duitse klantenkring'
 
 ,
 
Aangezien we ruim 15 jaar actief zijn op de Duitse markt, kent u als metaal-en toeleverbedrijf de naam THEEUWEN ook. U heeft van ons gehoord, gelezen of ons gesproken, bij het onderwerp 'Zakendoen in Duitsland'. Graag houden wij  op de hoogte van de actualiteiten en groeipotentieel over de grens. 
 
 
THEEUWEN marketing plus
 
 
 
Wat we doen, meer over ons concept ...
 
 
 
ACTUELE situatie 
op de Duitse markt
 
 
 
 
 
 
LINKEDIN GROUP

 
 
 
 
 
IN HET KORT: WIE WE ZIJN
 
Een Duits-Nederlands marketingteam, opererend vanuit Neuenhaus in Duitsland, nét over de grens. Onze klantenkring, voor 90 % metaalbedrijven, bevinden zich overwegend in Nederland. Ons bureau, met Nederlands management, voert al meer dan 15 jaar proactieve marktbewerking uit binnen de metaalbranche. Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse toeleverbedrijven zoals verspaners, plaatbewerkers en las-constructiebedrijven, die nieuwe markten aan willen boren in Duitsland, maar niet (precies) weten hoe dit aan te pakken vanwege de cultuurverschillen en onbekendheid met de taal.
THEEUWEN marketing plus zoekt dus de juiste Duitse afnemer bij de juiste Nederlandse toeleverancier. Dit doen we vanaf het allereerste acquisitiemoment en bouwen dit traject verder uit tot en met het begeleiden van offertes en het binnenhalen van een eerste order.”
 
+49 5941 988324 / +31 6 83509800
 
15-09-2021
Dank voor uw aandacht,
 
René Theeuwen