WAARIN VIND JIJ JE GELUK?


De maand juni kan door een krachtige energie best uitdagend zijn. Meerdere planeten lopen retrograde. Dat kan verwarring scheppen en soms ook meer dan heftig zijn. Het fijne is dat dit alles je niet alleen overkomt, maar dat het zeker mogelijk is om sturing te geven aan de manier waarop jij het gaat beleven. Je kunt dat wat je meemaakt, beschouwen als gewenste kantelpunten.

De uitnodiging is om dicht bij jezelf te blijven en jouw eigen ritme te volgen. Het zou dan zomaar kunnen zijn dat er een klavertje vier op je pad komt en het geluk aan jouw zijde is. Jouw hart (groen) vaart daar wel bij. Dit proces wordt extra ondersteund door oranje (koestering en zelfwaardering) en geel (helderheid en verfijnde energieverdeling).

In de afgelopen periode zijn de spirituele zaadjes al geplant. Zij liggen klaar om open te gaan. Nu is de fase aangebroken dat je tot bloei mag komen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, hangt van jezelf af. Het vraagt allereerst om een goede voedingsbodem. Dat kun je bereiken door zelfzorg op het fysieke, emotionele en mentale niveau. Wat er precies nodig is, dat zal voor iedereen verschillend zijn. Je kunt deze zorg dan ook niet overlaten aan het collectief. Het is een individuele verantwoordelijkheid. Het gaat niet perse over hard werken, maar vooral stil staan en voelen wat voor jou passende voeding is. Daarnaast is er ook tijd nodig om te dromen over verlangens, wensen en toekomstmuziek. Het kan zijn dat je bewust wordt, dat er hierin veranderingen zijn opgetreden. Het is wel de moeite waard om te onderzoeken of deze in verbinding zijn met jouw eigen bron en met je ziel of dat je je mee hebt laten slepen door een "hersenspoeling" die gaande is in een groter collectief.

De blaadjes geel en turquoise staan voor het krijgen van helderheid en het inzetten van creativiteit. Het gaat ook over het uitbreiden van tijdsbewustzijn en het verdergaand ontwaken. Het is hierbij belangrijk om het nieuwetijds te houden. Daarvoor werd er in de tekening nog wat extra cyclaam en indigo toegevoegd. Het gaat juist nu over de beweging vooruit. Het zijn niet de goede oude tijden. Daarin zit veel onderhuids bedrog. Oud is verleden tijd. Het is niet de bedoeling om daar weer naar toe terug te gaan.

Voorbij de angst en het onbekende, is er echt veel mogelijk. Jouw ziel wil haar vleugels uitslaan. Durf daar naar te kijken. Jouw systeem is al meer dan voldoende afgestemd op de nieuwe, hiervoor benodigde energiefrequenties. Zorg dat jouw licht hier blijvend op schijnt, ook al zijn er soms kapers op de kust. Houd je aura schoon en verbind je met het goddelijke. Zo krijg je overzicht over het grotere levenspatroon.

Een maand toegewenst waarbij je de vreugde ontmoet waar het hart naar verlangt, zodat je voorbij de schaduw verlichting ervaart en de vrijheid je met een passende snelheid tegemoet komt.


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

25 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL (WORKSHOP 1 DAG)

30 JUNI: LEEF-INN-ESSENTIE (WORKSHOP 1 DAG)

6 JULI: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)

25 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (OPLEIDING SYSTEMISCH WERK EN FAMILIEOPSTELLINGEN 5 DAGEN)

17 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT - LIVE (JAARPROGRAMMA - 10 DAGEN)


BOEKENTIP
Deze maand noem ik graag het boek "De praktische kracht van het Enneagram - Van moedeloos naar moeiteloos" van collega Hessel Frings dat hij samen geschreven heeft met Rita Capitein. Zowel diegene die nog nooit wat met het enneagram gedaan hebben alsook de meer ervaren lezer komen aan hun trekken. Er wordt uitgebreid en beeldend stil gestaan bij de 9 types van het enneagram. Daarnaast kun je 8 praktische, overzichtelijke en logische stappen volgen, die jou op een weg zetten waarop jij de touwtjes in handen hebt om prettiger en effectiever te leven en te werken als individu en in een team. Je weet zo steeds beter wie je bent en wat je echt wil. Een boek vol oefeningen en praktische tips dat de moeite waard is om je verdergaand in te verdiepen.


RECEPT VAN DE MAAND
De tijd waarin er weer geoogst kan worden, zet mij altijd weer aan tot nieuwe recepten. Deze keer benoem ik graag Daslook Norisoep en Mango Chutney. Veel plezier met kokkerellen en eet smakelijk!


IN BEWEGING KOMEN?
Wil je graag in beweging komen, maar weet je niet hoe? Op dat soort momenten is het fijn om met een frisse blik nieuwe perspectieven te krijgen. Tot aan de zomervakantie die op 9 juli begint, heb ik nog een paar plekken vrij om met behulp van een coachjng, reading, opstelling of ademsessie met je mee te kijken. Voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@coach-inn.nl of mij bellen op 033-4451480.


WIL JIJ DE BEZITTER WORDEN VAN DEZE FRAAIE VLOERANKERS?10 jaar geleden liet ik naar eigen ontwerp vloerankers maken van 5 mm. wolvilt. Deze blijven eindeloos goed en zijn erg fijn om te gebruiken bij 1-op-1 opstellingen. Aangezien er regelmatig vraag was naar deze vloerankers, heb ik onderzocht of ik deze opnieuw zou kunnen laten produceren.

Helaas is de viltmarkt een ingewikkelde markt en moet ik grote hoeveelheden in een keer afnemen. Dat wil ik alleen doen als er genoeg animo is. Het is nu mogelijk om via voorinschrijving de vloerankers te bestellen.

Er zijn 2 opties:
- 1 x set van 7 vloerankers (chakrakleuren) - € 180 incl. BTW (excl. verzendkosten)
- 1 x set van 9 vloerankers (chakrakleuren, zwart en roze) - € 225 incl. BTW (excl. verzendkosten)

Als je meedoet met de voorinschrijving, dan ga ik er vanuit dat je de vloerankerset ook daadwerkelijk afneemt als er voldoende gegadigden zijn om tot productie over te gaan. Je kunt jouw bestelling doorgeven via info@coach-inn.nl. Vermeld hierbij graag bedrijfsnaam, naam, factuuradres en of je 7 of 9 vloerankers wil.

Mocht je vorige maand al aangegeven hebben dat je een set wil bestellen, dan hoef je dat niet meer opnieuw te doen!


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.