NYHEDS
Galleri Galschiøt går i jule-mode og vi ser tilbage på COP23-klimatopmødet som Galschiøts skulpturer tog med storm
 
Få et gratis julekort med nissehueskulptur på Galleriet - nedenfor kan du se den samlede artikel-oversigt
  1. Ønsk dig en skulptur under juletræet - fås fra 400kr.
  2. Jule-kunstudstilling på Docken i København
  3. Tilbageblik på COP23 i Bonn
  4. Danmarksindsamling med kant
Kære
 
Galleri Galschiøt er gået i et afslappende december-mode. De store happenings er lagt på hylden for en stund, og vi modellerer, rydder op, og tager imod besøgende der kommer og kigger på værkstedet.
 
Der er nu også rigeligt at kigge på. I haven står en 25 meter  ubrudt række af 3½ meter høje Fundamentalism-bogstaver, imens isbjørnen Unbearable i anledning af julen er taget ned fra sin plads på klimagrafen.
 
Isjørnen blev hentet hjem fra Bonn sidste mandag, og dermed er der sat punktum for COP23. Resultatet er (for verdens klima og vores børns fremtid) til at overse, men vi fik med skulptur-udstillingerne erobret en stor del af billedet fra topmødet. Se selv den omfattende liste af avisartikler vi fandt fra topmødet (det er en pdf på over 600 sider, så den kan godt tage lidt tid at åbne). Mon ikke skulpturernes budskaber giver stof til eftertanke hos avislæsere i den store verden.
 
Hvad giver man til ham/hende der har alt. Ja, efter års uhæmmet forbrug har dine nærmeste sikkert alt, hvad de kunne ønske sig. Og dog! På Galleri Galschiøt har vi en række flotte skulpturer til salg, så kom endelig forbi værkstedet/galleriet hverdage fra 9-17 og søndage fra 12-16 (lørdag er der lukket). For eksempel kan du få:
  • En Alfehoved-skulptur eller en ring for 400kr
  • En Svinehund-maske for 1.000kr
  • Skulptur-kjoler fra 6.000kr
Men den ultimative julegave er selvfølgelig vores Fundamentalism-skulptur til den nette sum af 15.000.000kr (*indpakning er ikke indkluderet i prisen).
 
Hvis en skulptur er lige i overkanten for økonomien, så kom forbi alligevel, og få en kop kaffe og en pebernød, og se hvad vi har gang i af mærkelige kunstneriske projekter. Det koster skam ingenting.  
 
For københavnere og sjællændere kan vi diske op med Danmarks største jule-kunstudstilling, med skulpturer af Galschiøt og Søren Lilliendal og billeder fra en lang række kunstnere, og hvis man spørger pænt kan man nok også få sig en kunstnerisk julegave her. Det sker på Docken, Færgehavnsvej 35, Nordhavn og udstillingen varer indtil d. 17. december. Se åbningstider mm her.  
 
Inden vi helt slutter af kan jeg lige give et praj om, at H.C. Andersens kæmpehånd er ved at blive modelleret og støbt til fordel for Danmarksindsalingen d. 3. februar. Helt sød er den nu ikke, for den midterste finger peger opad. Vi glæder os ret meget til a(u)ktionen, men det kan du læse og se mere om i næste nyhedsbrev.  
 
Hav en god jul og et godt nytår!
 
Kærlige hilsen Galleri Galschiøts gæve gallerister.
 
 
 
COP23 in Bonn
 
Svinehund-masken kan fås for 1000kr på Galleri Galschiøt
 
Docken på Nordhavn
 
Docken på Nordhavn
 
The Galschiøt-crew at COP23 in Bonn
 
Freedom to Pollute - COP23, Bonn
 
Unbearable - COP23 in Bonn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COP23, Bonn
Antal artikler: 272
Fra hvilke lande: 
Ireland, New Zealand, Belgium, Spain, Brazil, Peru, Colombia, Sweden, Norway, Luxemburg, China,France, Argentina, Indonesia, Japan, Ireland, Italy, Mexico, India,  Jordan, Kuwait. Israel, Lebanon, Taiwan, Switzerland, Canada, Holland, Qatar, Chile, USA, England, Germany, Denmark, Australia, Malaysia, Romania,South Africa, Bangladesh,  Bulgaria, Qatar. Se ale artikler i een lang pdf (600 sider) 
 
Besøg Galleri Galschiøt
 
Galleri Galschiøt er billedhuggeren Jens Galschiøts værksted og museum på 2.500 m2. Det er et af Danmarks mest spektakulære og største private kunstværksteder. Stedet bugner af aktivitet, og der er, foruden kunstnerens værksted, også bronzestøberi, Galleri-butik, kunstskoler, pilefletværksted, Tv-studier, skulpturpark og et 400 m2 stort kunstgalleri.

Hele området er på ca. 10.000 m2 og er åbent for publikum på alle arbejdsdage mellem kl. 9 og 17 og søndage fra 12 til 16. Der er lukket om lørdagen.
 
Man kan bestille rundvisninger med guide. Fri entré.
 
Adresse er: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, 5270 Odense N -  Email:  aidoh@aidoh.dk  -  Info se galleriets webside:   - Tlf: 6618 4058 
 
 
 
 

 
Denne mail er udsendt fra billedhuggeren Jens Galschiøts værksted.
Kontakt til værkstedet:
Galleri Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N

Tlf : (+45) 6618 4058
Fax:(+45) 6618 4158
E-mail: aidoh@aidoh.dk

websider:
Til
Galleri Galschiøt
Database over Galschiøt skulpturer (ikke opdateret ;-)

Portræt af Galschiøt med link til alle projekter fra hans værkstedet(PDF på engelsk)
200 sider E-bog om Galschiøt på dansk (PDF)

 
 
****************************************** 
 ******************************************
 
Af- og tilmelding af nyhedsbrev fra Jens Galschiøt
Vil du slettes fra denne infoliste så klik her: Afmeld min e-mail fra denne liste
Vil du opdatere dit navn-email m.m på listen:  Opdater min profil
Vil du tilmelde dig til infoliste, så tryk her: Tilmelding til Galschiøts infoliste