Nieuwsbrief oktober 2011

In de afgelopen tijd voelde ik steeds dat er een beweging was, maar waarheen? Ik wist precies wat ik niet wilde, dacht niet te weten wat ik wel wilde, en kon alleen voelen dàt ik iets wilde. Nu realiseer ik me dat het eigenlijk niet gaat over het niet weten, maar eerder over niet durven. Niet durven om op mijn eigen kompas te vertrouwen en te gaan voor mijn eigen leven ongeacht wat een ander daar van vindt. Het aanpassen aan anderen was tot een gewoonte verworden, een jas die me steeds vaker ging beknellen. Soms was ik dan ook verrast over datgene wat mensen bijna als een wetmatigheid over mij vertelden, omdat ik het van binnen zo anders voelde. Ik besefte ineens hoe vaak er incongruentie was tussen mijn binnen- en buitenwereld; dat wat ik voel, zeg en hoe ik handel. Het was een goed moment om tijd te nemen om op onderzoek uit te gaan om mijn enige èchte eigen gebruiksaanwijzing op te stellen, en deze met X-factor te delen met de mensen om mij heen, zowel zakelijk als privé. Een proces van vallen en opstaan, waarbij soms moed en ook durf nodig bleek, maar wat zorgt vooral voor een gevoel van vrijheid en het kunnen zijn in het hier en nu. Een leuke bijkomstigheid is dat ik ook steeds meer persoonlijke gebruiksaanwijzingen van anderen ontvang, waardoor als het ware een soort kringloop ontstaat. Daarmee wordt transparant wat anderen van mij kunnen verwachten en wat niet en waar ik anderen kan tegenkomen en waar niet. En door deze wederzijdse erkenning en respect, wat mij betreft tekenen van ultieme (eigen)liefde, creëer je dat je jezelf kunt zijn en helemaal kunt doen wat op dat moment bij je past. En zo mag je er op vertrouwen dat er ook weer iemand opstaat, die datgene wat jij laat liggen, vanuit zijn of haar eigenliefde zal oppakken. Een welkome verschuiving waarbij iedereen een geheel eigen plek inneemt.

TRANSFORMATIEBOODSCHAP
Sommige transformatieprocessen gaan gepaard met geestelijke of fysieke ziekten. Naast de medische oplossingen, kan op dat moment ook energetische ondersteuning een welkome bijdrage leveren aan het helingsproces. Een energielezing kan live, via skype, de mail of een CD ontvangen worden. Wil je een ander of jezelf een energetische boodschap cadeau doen, kijk dan voor meer informatie of de bestelwijze op de website.

7 OKTOBER: PROFESSIONALISERING-INN-ENERGIEWERK-STRIPPENKAART
7 oktober staat in het teken van de strippenkaartdag Professionalisering-Inn-Energiewerk. Een goede mogelijkheid om als je bij Coach-Inn of een ander instituut een opleidng Energie Waarnemen, Energiereading of Auralezen gevolgd hebt, jouw waarnemingsvaardigheden up-to-date te houden of verder aan te scherpen. Daarnaast zijn de oefeningen er op gericht om in te tunen op persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Je kunt je inschrijven voor een losse workshopdag of een 4-strippenkaart (tegen korting) afnemen (deze is ook te combineren met de strippenkaart Professionalisering-Inn-Opstellingen , eerstvolgende workshopdag op 25 november.

21 OKTOBER: ENERGIEDAG
Tijdens de Energiedag op 21 oktober a.s. maak je kennis met de wereld van Energie. Je scant jouw eigen energiehuishouding, leert over chakra's en aura's, ontdekt waar en waaraan kostbare energie verloren gaat en krijgt creatieve en associatieve instrumenten aangereikt op welke manier je jouw energiesysteem meer in balans kunt krijgen en houden.

2 NOVEMBER: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN
Wil je actief kennismaken met familie- en organisatieopstellingen, mijn werkwijze en de opleidingen die Coach-Inn verzorgt, kom dan naar de Kennismakingsworkshop Opstellingen op 2 november a.s. van 19.15-22.00 uur in het Bolwerk in Amersfoort.

23 NOVEMBER: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 28 oktober en 23 november vinden er weer workshops familieopstellingen "Inzicht-Inn-Familiepatronen" plaats. 28 oktober zit nagenoeg vol, maar voor 23 november is er nog ruimte voor vraagstellers en representanten.

28 NOVEMBER: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE
Veel belangrijke bedrijfsinformatie over stagnatie, potentie en groei zowel in de economische, sociale als ook de maatschappelijke zin, is te lezen in het energieveld van een organisatie. Het kunnen waarnemen van deze energie is een techniek die niet moeilijk is om aan te leren, maar wel enige oefening vereist. De verkregen informatie blijkt een grote toegevoegde waarde te hebben om bij coach-, management- en adviesvraagstukken effectieve en resultaatgerichte interventies te plegen. Tijdens de 1-daagse workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie op 28 november a.s. worden die tools aangereikt dìe het mogelijke maken om de techniek van het waarnemen van bedrijfs- en organisatieenergie nader te verkennen en zelf actief te ontdekken wat het kunnen inzetten van dit instrument in jouw dagelijkse praktijk voor voordelen heeft.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Het boek De beweging van de geest (Wat ons daar brengt en hoe we daar komen. Een filosofie van het Zijn) van Bert Hellinger is net vers van de Nederlandse pers. Voor mij een subtiel boek met vele lagen, dat mij op een prettge manier zowel op systemisch als energetisch niveau laat nadenken over wie ik ben en waar mijn verantwoordelijkheden liggen als individu en vanuit het groepsdenken zowel gerelateerd aan familie- als zielsbewustzijn. In het steeds groeiend aantal boeken over opstellingen ervaar ik dit schrijven als weer eens écht iets nieuws met interessante perspectieven en zienswijzen. Wel een boek dat tijd en aandacht vraagt.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.