Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijvenimage002

Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

 

Automatisering heeft zo haar voordelen. Met de rijgedragverzekering bijvoorbeeld. Jongeren betalen nu een fors hogere premie omdat ze simpel weg tot 5 x meer schade veroorzaken. De goede bestuurders lijden nu onder de schadeveroorzakers doordat ze een te hoge premie betalen. Ben jij een bewuste en goede bestuurder? Dan kun jij fors minder betalen met GPS rijden. Daardoor kunnen jongeren tot 25 jaar veel voordeliger gaan verzekeren. Besparingen tot 45% op traditionele premies zijn mogelijk.

Voor bestuurders vanaf 25 jaar zijn er ook besparingen mogelijk met GPS rijden. Wij rekenen het u graag voor.

Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld september 2016


 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Rijgedragverzekering voor jongeren:
Spannend! Je gaat je eerste autoverzekering afsluiten en daarna zelfstandig de weg op. Nu sta je voor de keuze welke autoverzekering je gaat afsluiten, tegen een zo'n laag mogelijke premie natuurlijk. Misschien is een autoverzekering met rijgedrag een goede tip?

Hoe werkt een autoverzekering met rijgedrag voor jongeren?
Een rijgedragverzekering kun je zien als een gewone autoverzekering. Maar met een rijgedragverzekering krijg je direct een lagere premie, een extra korting oplopend tot 45%. De rijgedragverzekeraar stuurt je na het afsluiten van de autoverzekering met rijgedrag een kastje op. Die je vervolgens heel eenvoudig zelf in je auto kunt plaatsen aan de ODB stekker. Zo zie je onder andere waar je te hard hebt gereden, de locatie van jouw auto en of je nog in het groene scoort en een hogere premie voorkomt. Het dashboard geeft je de mogelijkheid het rijgedrag te verbeteren daar waar mogelijk. In zekere zin heb jij de hoogte van de beloning zelf in de hand. Als je in het oranje scoort krijg je 10% opslag en als je de maand erop weer groen rijdt, betaal je gelijk weer de lage premie. En omdat jij daarmee bewuster gaat rijden krijg jij, als je goed rijdt, die lagere premie 

Tip!
Je zou er voor kunnen kiezen om in ruil voor premiebetaling je ouders inzicht te kunnen geven in jouw rijgedrag. Je ouders kunnen je dan volgen en eventueel aansturen. Daarmee ben jij als veilige rijder ook nog eens voordelig uit!


Weten waar je auto is.

Via de gratis app kan de bestuurder 24/7 zien waar de auto zich bevindt. Dat is handig als de auto wordt uitgeleend of als de bestuurder bijvoorbeeld niet meer weet waar de auto is geparkeerd. De bestuurder kan kiezen voor een aanvullend abonnement op de meldkamer. De auto wordt in dat geval na diefstal actief opgespoord door de politie.

Nico van Koesveld: “Het verzekeren van een auto is voor jongeren een kostbare zaak. Dat komt omdat jongere automobilisten maar 8% van de Nederlandse automobilisten uitmaken, maar zij wel 20% van de schades veroorzaken. Uit onderzoek blijkt dat deze ongevallen bijna altijd worden veroorzaakt door een te hoge snelheid. Daarom is dit product ontwikkeld dat bestuurders beloont voor verantwoord rijgedrag. Het mes snijdt dan aan twee kanten.” Meer weten?


Verzekeren op naam van je ouders is fraude.
Vroeger kwam het vaak voor dat jongeren de auto op naam van de ouders verzekerden om zo een lagere premie te betalen. Tegenwoordig wordt dit bestempeld als fraude en keert de verzekeraar bij schade niets uit. En je krijgt een aantekening op je naam. Met de rijgedragverzekering voorkom je dit. Je betaalt direct een lagere premie.


Rijgedragverzekering is er ook voor 25 plussers
Wil je als oudere bewuste bestuurder toch minder betalen en heb je geen probleem met een GPS kastje in je auto, dan kun je tot 35% besparen met de rijgedragverzekering. Deze verzekering is maatwerk. Een telefoontje of e-mail is voldoende om de premie te herrekenen.


Vakantiegangers stranden steeds vaker omdat ze geen reserveband hebben.

De Alarmcentrales krijgen veel telefoontjes met hulpvragen omdat er geen reserveband meer aanwezig is bij een lekke band.

'Dit is een ontwikkeling die we vorig jaar al zagen', zegt de woordvoerder van de ANWB. 'De reserveband wordt vaak niet meer standaard geleverd bij een auto, om zo te besparen op gewicht en CO2-uitstoot. Dat is beter voor het milieu, maar als je pech krijgt, heb je een probleem. Het duurt dan wel even voordat je dan een nieuw wiel aan je auto hebt. Met een afwijkende bandensoort kan dat zo oplopen tot vijf of zes dagen.' De ANWB adviseert vooral vakantiegangers om toch voor een reserveband te zorgen, zowel voor auto's als voor caravans.


Hypotheekrente op laagste stand ooit.
Oversluiten, ook tussentijds kan lonend zijn. Vraag ernaar als u lagere maandlasten wilt.

Hier onze top 5 van de laagste hypotheekrentes. U kunt hier zelf de looptijden instellen.


Vrijdag = inloopdag
Vrijdags kunt u bij ons terecht voor een gratis advies of zomaar bijpraten. Zonder afspraak bent u altijd welkom.Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin