VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva  Smile
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
Du har väl läst tidigare Nyhetssbrev. De finns på hemsidan www.dromcentrum.se 
Där hittar du också verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, och mycket mer.

Här nedan finner du två drömmar med tolkningar.
Se även Nyheter längst ned här i brevet.

Välkomna alla nya och ’gamla’ prenumeranter på Dröm-Nyhetsbrevet, som utkommer 7 ggr/år.
Det glädjer mig att så många vill ta del av drömkunskapen. Det är en aldrig sinande källa till insikt och personlig/andlig växt.
Jag hoppas att breven ska inspirera dig att se djupare på drömmarna och dess möjligheter.

Våren har kommit. Alldeles för tidigt sägs det. 10 varmgrader i början på mars.
Vi går mot ljusare tider … dock inte alltid helt lätt i det personliga livet.
Vi ser en polarisering i världen (”de goda/ljusa och de onda/mörka”) liksom även i vårt inre.
Somliga är i ”flödet” och allt kommer till dem lätt och enkelt, medan andra upplever att de fastnat och inte ser någon väg ut.
Det sägs att hur man har det beror på attraktionslagen (som du kan läsa om i boken Nattdröm-DagSdröm-Livsdröm).
Frågan är om det är så enkelt som att ”tänka rätt”. Inom Dröm-kunskapen ser vi det som att man måste vibrera i samma frekvens som sin vision för att den ska kunna materialiseras, och att det finns många flera orsaker än tanken. T.ex ditt högre andliga jags avsikt – det du i stora drag bestämde innan du valde att gå ned till jordelivets 3D. Och känslan är oftast starkare och mera skapande än tanken.

Drömmarna visar var du står idag och vad som hindrar dig att leva och blomma fullt ut i din egen färgnyans. De visar även på potentialer och möjliga nya vägval.

Genom drömmarna blir man påmind om hur viktigt det är med det inre arbetet … försoning, accepterande och att leva och välja utifrån hjärtats innersta visshet och vägledning. Där hittar vi ”flödet”. Det som ger oss flyt, glädje och sammanhang.
Men vi behöver tillåta läkandet (omfamnandet) av vår skuggsida, vår gamla prägling. Det är den som drömmarna oftast visar oss.
Och i böckerna Drömtolkning&Drömalkemi och Nattdröm-Dagsdröm-Livsdröm och Förstå dina känslor-att läka sig inifrån finner du många råd och exempel på hur du kan göra.
”What can be seen can be healed”.
” You cannot change what you are not willing to face”.

DRÖM: Borsta och tappa tänderna
Jag drömmer att jag är på ett offentligt ställe. Där är gammal spegel på väggen med litet handfat under och jag ska borsta tänderna där. Det är kö bakom mig med andra som ska borsta tänderna. Jag tar upp tandborste+tandkräm ur handväskan och borstar. Framtänderna och flera andra tänder lossnar. Förskräckt.  
//  Sara
TOLKNING
Du rensar/friserar/fixar ditt tal, ditt personliga uttryck, så att det ”passar sig” officiellt i kollektivet. Så gör även andra. Men spegeln är gammal, vilket förstärker att ”detta är gammalt sätt av vara”. Resultatet blir förlorat självuttryck.


DRÖM: Till köket
Jag är i ett rum utanför köket. Där är också min farmor, som är död. Men inne i köket, där är det fest och mycket folk. Jag går in dit. Många vänner. En vän säger: Du har förändrats, du har blivit äldre.
// Tom
TOLKNING
Utanför. Gammalt (farmor, död).
Köket är centrum och ’mitten’ av huset. Du väljer att lämna det gamla (som symboliserars av farmor som är död) och att känna dig utanför (utanför köket). I stället går du in i ditt centrum, din ’mitt’ och till gemenskap och livets fest. Nytt val, nytt varande. Närvarande och centrerad, deltar i livet. Det är den förändring din dröm visar. Du har mognat (blivit äldre)

Vänd dig inåt, se dig själv. Se vem/vad du är. Se bortom pålagda föreställningar. Du har all kunskap.
Låt hjärtat vara din vägvisare. Lys ditt helande kärleksljus på dina inre knutar. Gunga dig själv och vila i Tryggheten.

Under fliken Tips på böcker hittar du Nattdröm-Dagsdröm-Livsdröm som bl.a beskriver Attraktionslagen och konsten att vara i ”flödet”. På hemsidan www.dromcentrum.se

Nyheter: Se www.dromcentrum.se under fliken Kalendarium

Den 21 mars blir det DRÖMSEMINARIUM på IKEA Uppsala med Louise Minerva-Li. Du kan komma kl 12 eller kl 14.30.
Det är Gratis och fika ingår. Antal deltagare är begränsat, därför måste du anmäla dig på Ikea Uppsalas hemsida. Då måste du vara Family medlem, vilket också är gratis.

Den 17 maj blir det Magisk Drömdag i Djursvik utanför Kalmar. Frågor och anmälan till Ingrid Nilsson 0702-406555 / in22ay/hotmail.com

Till hösten startar Utbildning i Drömtolkning-Drömalkemi-Drömhealing, eftersom flera efterfrågar en sådan. Praktisk träning i Livskunskap och Drömkunskap. Närvaro, Intuition, Kommunikation med Källan.
Mera info i kommande DrömNyhetsbrev. Anmäl gärna ditt intresse till minerva-li@comhem.se

Tidig vårhälsning till dig från Louise Minerva-Li
www.dromcentrum.se
 
Sprid drömkunskapen till en vän genom att klicka här:  Forward this email to a friend