Nieuwsbrief GV Delta Sport
Recreatiegym/turnen heeft een aantal nieuwe trainers die actief zijn op de donderdag- en vrijdag. Op de foto trainster Amy Leijten, zelf een ervaren turnster en acrogymnast, ondersteunt het trainersteam op donderdag van 17.00-18.30 en 18.30-20.00 uur. Bij deze groep zijn nog meer nieuwe trainsters actief die onder leiding staan van Suus Baart.
Grote clubactie start zaterdag 18 september
Lees  er alles over in deze nieuwsbrief
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                          
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 17 september 2021 nummer 338
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                       
                              
  
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport? Vraag alle info op bij info@deltasportgym.nl
 

De Grote Clubactie 2021 start op 18 september

 
Het is weer zover, de grote clubactie gaat van start op zaterdag 18 september!
Deze week worden alle boekjes uitgedeeld, zodat iedereen vanaf zaterdag 18 september aan de slag kan gaan. De boekjes zullen vanaf dinsdag 14 september in de zaal liggen, zodat de trainers ze kunnen uitdelen aan alle leden.
We gaan natuurlijk weer proberen om het record te verbreken van vorig jaar!
Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen!  Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel 2,40 euro per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van 100.000,- euro! De trekking is op woensdag 8 december 2021. Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.
 
Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig, voor het kopen van een lot wordt gebruik gemaakt van een eenmalige machtiging. Één lot kost 3,- euro, maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!  Dit jaar doet G.V. Delta Sport ook weer mee met de verkoop van het Super Lot. Het SuperLot kan gekocht worden door families, bedrijven en sponsoren. Het Super lot verkopen we voor € 150,-. Hiervan gaat € 120,- (80 %) naar de clubkas. De koper ontvangt dan 50 loten, dus ook 50 keer meer kans op de 100.000 euro!
 
Loten verkopen met de QR-code of verkooplink
De QR-code of verkooplink staat aan de voorzijde van het verkoopboekje. De kopers scannen deze code (dit kan via de camera van een smartphone) of vullen de link op internet in, zo kunnen ze zelf alles digitaal invullen. LET OP: om het aantal verkochte loten bij te houden voor onze eigen verkoopwedstrijd, dienen alle lotenkopers de voor- en achternaam van de verkoper te noteren bij het aanschaffen van hun lot. Let er dus op dat alle loten die je verkoopt met de QR-code verzien zijn van jouw voor- en achternaam!
Loten verkopen met een verkoopboekje
De koper vermeldt alle gegevens en het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. LET OP: GEEN contant geld aannemen! In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 20 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen.
 
Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start voor GV Delta Sport vanaf zaterdag 18 september 2021. Vanaf die dag mag je ook beginnen met de verkoop. De uiterste inleverdatum van de verkoopboekjes is zaterdag 20 november 2021!
Zaterdag 18 september
Talententest in de turnhal
 
 
 
Zaterdag 18 september organiseert GV Delta Sport een talententest in de turnhal van Laco Sportcentrum.  Jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar gaan gezamelijke training doen onder deskundige trainers van Delta Sport. Daar wordt gekeken en getest wat de beste groep is voor het kind. Selectieturnen, recreatieturnen, springgroepen, of ook acrogym. De trainers geven dan een goed advies wat voor mogelijkheden de kinderen hebben binnen onze club. Van 09.00-11.00 uur. Aanmelden via whatsapp +31 6 51183447 en/of info@deltasportgym.nl
 
 
Nationale sportweek 2021

VAN 17 TOT 26 SEPTEMBER NATIONALE SPORTWEEK 2021

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. 
 

OVERZICHT ACTIVITEITEN TIJDENS DE NATIONALE SPORTWEEK:

 
GV Delta Sport besteed wel aandacht aan de Nationale sportweek met een beperkte mogelijkheid. De recreatieve lessen zijn altijd open voor één proefles. Dit heeft te maken dat we nieuwe leden zo snel mogelijk wil laten profiteren van de lessen. Steeds kinderen die meerdere keren komen en geen lid wil worden verstoren dan de lessen wat in de turnhal voor onveilige situatie komen.
 
Eén proefles mag altijd
 
Zaterdag 18 september de talententest 09.00-11.00 uur voor kinderen van 5,6,7 en 8 jaar in de turnhal.
Zaterdag 18 september open les bij acro 2 in hal 1 Laco Sportcentrum 11.00-12.30 uur
Zaterdag 18 september Acroselectie gaat speurtocht houden in Zierikzee met kleine demostraties
Doe gezellig mee met de acro-recreanten in de leeftijd van 5-13 jaar.
Deze groep wordt op een makkelijke manier kennis gemaakt met acro: De sport waarbij het soms net een circus lijkt. de kinderen maken torentjes met elkaar en worden (voorzichtig) in de lucht gegooid. Ook wordt gewerkt aan balans, kracht, doorzettingsvermogen, samenwerken en lenigheid.
Deze groep is zeker een aanrader voor jonge kinderen die al veel durven of juist wat dapperder mogen worden.
 
Is dit iets voor jou? zaterdag 18 september kan je mee doen van 11.00-12.30 uur in hal 1  van Laco Sportcentrum (niet in de turnhal).
 
Vandaag en/of morgen krijgen alle kinderen van
groep 3 t/m 8 de Sportbon mee!
 
 
Voor alle recreatiegroepen tel deze bon bij GV Delta Sport. Kinderen mogen een proefles komen volgen.
Bij de springgroepen, Acro2, recreatiegroepen freerungroepen.
 
Ledenvergadering op dinsdag
28 september GV Delta Sport
Op dinsdag 28 september is er een ledenvergadering die nog toehoort aan 2020. Door de lockdown was deze net voor de zomer uitgesteld. Binnenkort krijg je via de nieuwsbrief de agenda. Aanvang 19.30 in vergaderzaal Laco Sportcentrum.
  
 
 
Vacature bij GV Delta Sport
 
GV Delta Sport heeft plotseling een vacature voor trainer(ster) bij een recreatiegroepen turnen.  De vrijdagmiddaggroep recreatie turnen zit te springen om trainers. Wij bieden je een goede accommodatie aan, leuke groepen en een beloning voor training geven. Meld je aan bij info@deltasportgym.nl
Ook zijn we op zoek naar leiding voor kind-en oudergym op woensdagmorgen en soms vrijdagmorgen
 
 
 
 
Kind- en oudergym iedere week twee keer in de morgenuren
              Woensdag- en vrijdagmorgen
 
 
In de vakantieweken gaven we alleen les op vrijdagmorgen maar sinds kort ook weer gestart met de woensdagmorgen. Dus gewoon weer heerlijk op woensdag- en vrijdagmorgen in verschillende lesuren.
 
  
 
 
Woensdag 09.30-10.30 voor 1 en 2 jaar en van 10.30-11.30 uurvoor 3 en 4 jaar
Vrijdag van 09.00-10.30 uur voor 1 en 2 jaar en van 10.30-11.30 uur voor 3 en 4 jaar
 
 
Samenwerking op de regionale
trainingen voor alle clubs
 
 
  
 
 
Voor de zomervakantie zijn Turnschool Zeeland en Delta Sport Zierikzee in een gezamenlijk initiatief gestart met regionale trainingen.
 
De trainingen hebben een tweedelig doel, het bieden van extra training mogelijkheden in een top turnhal voor de turnsters en scholing voor de trainers.
We willen met deze trainingen de samenwerking en de kwaliteit van het Zeeuwse turnen verbeteren.
 
De trainingen staan open voor alle Zeeuwse verenigingen en voor alle leeftijden en niveaus in het meisjes/dames turnen.
 
De opzet is dat trainers turnsters meenemen om tijdens de trainingen mee te werken.
Onder leiding van de docenten worden dan verschillende toestellen en thema’s behandeld.
 
De docenten en themas zullen per training verschillen.
Hierin worden de wensen van de deelnemende trainers meegenomen.
 
De trainingen zijn steeds op zondagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur in het LACO Sportcentrum in Zierikzee.
De eerst volgende training is op zondag 26 september.
 
Om de kosten te kunnen dekken vragen wij een bijdrage van 7,50 euro per deelnemende turnster.
Je kan inschrijven via email tszsecretariaat@gmail.com  met vermelding van naam trainer(s), vereniging, aantal turnsters en leeftijd turnsters.
Graag uw reactie voor 21 september a.s.
 
Met sportieve groet, 
 
Bestuur Delta Sport en Turnschool Zeeland.
 
 
 
Wil jij ook wat betekenen
voor GV Delta Sport
De vakantie is weer voorbij en de scholen gaan weer beginnen. Zo ook de trainingen en activiteiten bij GV Delta Sport. Daarom roepen wij onze leden op om de ondersteuning te geven in de club. Met een groot ledenbestand moet er ook veel gebeuren en dat moeten we met zijn allen verdelen. Meld je nu gewoon aan bij de club voor een functie die je waarschijnlijk goed ligt. Je krijgt daar veel voldoening in mee en betrokkenheid. Natuurlijk begeleiden we je voor de eerste stappen binnen een bestuur of commissie. info@deltasportgym.nl
.Wat zoeken wij en waarin kan je helpen:
Het bestuur moet weer aangevuld worden met twee personen.
De wedstrijdcommissie zoekt aantal nieuwe leden.
De kledingscommissie moet weer aangevuld worden
De sponsorcommissie zoekt nieuwe leden
De OZAK-commissie moet worden aangevuld
Op te zetten een nieuwe schoonmmaakcommissie
Evenementencommissie moet worden aangevuld
Wij benadrukken om ons te helpen om een club met 600 leden te begeleiden.
Aanmelden kan bij de hoofdtrainer of info@deltasportgym.nl
Een commissie van tien personen zijn volop met de voorbereiding bezig. Inmiddels zijn er al meer dan 260 inschrijvingen van vele clubs uit diverse plaatsen in Nederland.
 
Acrodemogroep zondag 19 september weer in actie
Van 11.00-13.00 uur in de turnhal
Nadat enkele weken geleden de test is geweest van de nieuwe acrodemogroep gaan de trainsters Sascha Welleman en Aurelia Ciarelli officeel van start om de trainingen regelmatig op te voeren. Iedereen kan meedoen en zich aansluiten bij de groep. Bedoeld voor ex-turnsters en acrogymnasten uit verschillende verenigingen. Ook kan je verder laten opleiden als je er voor voelt om dans, acrobatiek en turnen te willen leren.
De volgende datums staan gepland in de turnhal op de zondag:
12 september, 19 september, 10 oktober, 24 oktober 7 november (deze is met uitzondering van 13.00-15.00 uur), 21 november, 5 december, 19 december en 2 januari (onder voorbehoud).
 
    
Agenda
Zaterdag 18 september talententest in de turnhal. In de morgenuren (tijd volgt) Voor kinderen van 5,6,7 en 8 jaar.
Zaterdag 18 september open les bij acro2 in hal 1 laco Sportcentrum 11.00-12.30 uur
Zaterdag 18 september speurtocht en activiteiten acroselectie in en om Zierikzee
Zondag 26 september 2021 districts/regio training turnsters in turnhal Laco Sportcentrum
Dinsdag 28 september Algemene ledenvergadering GV Delta Sport
Zaterdag 30 en zondag 31 oktober OZK (Open Zierikzee Toestellen/meerkamp kampioenschappen in Laco Sportcentrum
Zondag 7 november 2021 districts/regio training turnsters in turnhal Laco Sportcentrum
Zondag 12 december 2021 districts/regio training turnsters in turnhal Laco Sportcentrum
Zaterdag 8 en zondag 9 januari 2022 5e OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) In Laco Sportcentrum
Datum nog plannen voor gezamenlijke clubkampioenschappen Delta Sport en Turnschool Zeeland dames selecties
Clubkampioenschappen recreatieve groepen Delta Sport (onder voorbehoud nog geen datum)
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport naar 2022
  
     
   
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.