Beste   relatie,
 
Logan stopt bij Van Koesveld
Logan Maxwel is per 1 september 2021 na vijf jaar gestopt met zijn werk in de verzekeringen. Hij gaat als zelfstandige verder in de gezondheidsbranche met dieren. De samenwerking was uitermate prettig van beide kanten en wij bedanken hem voor zijn inbreng en werklust. Wellicht zul je hem nog trefffen tijdens vakanties als hij voor ons bijspringt. Een mooie gedachte.   
 
Wisseling in telefoonnummer
Nummer 06-11056040 is per heden vervallen. Hieronder ziet u de vervangende telefoonummers. Appen kan op 06-29082610
 
Spaar je nog met negatief rendement of toch maar beleggen met een goed rendement?
Met sparen boer je 4 tot 5% per jaar achteruit. Hoog tijd om over te stappen naar iets wat wel geld op kan brengen. Waarom neemt je spaargeld af met sparen? Negatieve rente en inflatie. Inflatie zal fors toenemen om de wereldwijde enorme schuldenberg te laten afnemen. Daar is inflatie de manier voor om dit op de voordligste manier af te laten nemen. Wel nu, beleggen dan, om je over de drempel heen te helpen, hebben wij een onafhankelijke professionele beleggingsadviseur bereid gevonden om het  je te toe te lichten wat voor jou de beste manier is om te beleggen met zo min mogelijk risico en een verantwoord rendement. Stuur deze mail retour met antwoord, infomeer mij over beleggen en wij zorgen dat de adviseur contact met je opneemt. Bellen kan natuurlijk ook 0342-424242
 
Huidige rendementen in een grafiek van onze aanbevelingen
Image
 
Of bekijk de behaalde rendementen online
 
Beleggen kan ook met je geld van je pensioen en je lijfrente. Laat je voorlichten hoe ook jij een mooi vermogen op kunt bouwen.
Wil je alvast meer lezen? Kijk hier.
 
 
Met vriendelijke groet, 
Van Koesveld Financiele Specialisten
Nico van Koesveld
De Spil 21A 
3774 PG Kootwijkerbroek
Algemeen 0342-424242
Hypotheken 0342-424252
Mobiel (app) 06-29082610