logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 24 december 2021

De bitcoin noteert terug boven de 50.000 dollar en de koersen lijken weer gedraaid te zijn. Covid-19 blijft echter voor veel onzekerheid zorgen en het is afwachten wat 2022 ons zal brengen op dat vlak.

Momenteel zit ik in quarantaine omdat heel het gezin positief heeft getest. Gelukkig is er niemand echt zwaar ziek van geweest. Voor jou wens ik alvast een prettig en gezellig kerstfeest!

Wie weet maak je wel mee wat er helemaal onderaan deze nieuwsbrief staat :-)

Veel plezier!

Steven


Cryptocurrency


Miljarden verloren in DeFi rugpulls

In 2021 werd minstens 2,8 miljard dollar gestolen van nietsvermoedende crypto investeerders. Bij een rug pull wordt een DeFi project opgezet dat op het eerste zicht betrouwbaar lijkt, maar waar de developers uiteindelijk toch met al het geld gaan lopen en verdwijnen.

internet crypto

h/t @Chainalysis


Aandelen


Interessant op onze zusterwebsites


Mijn tip op Youtube

  • De flamboyante topman van Strike, Jack Mallers, gaf onlangs een presentatie voor het IMF over hoe bitcoin en het Lightning netwerk een geweldige innovatie zijn voor grensoverschrijdende betalingen.


Aan de kerstdis

Zal de onvermijdelijke vraag dit jaar gesteld worden?

internet crypto

h/t @QuintenFrancois


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!