VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva Smile  

Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, liksom även verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …


Varmt välkommen till Dröm-Nyhetsbrevet okt-nov 2015. Här finner du några intressanta drömmar med tolkning.

Drömmar är som mejl, som kommer från Källan till oss och handlar om oss.
Vi öppnar dessa mejl ibland, tittar på dem, skriver ned, tolkar och kanske förstår budskapet. Det leder till självkännedom.
Om drömmen används i konstruktivt drömarbete/drömhealing leder det till helande av blockeringar och rädslor, till kärlek och självrespekt, och till expanderat medvetande. Alla dessa insikter och lärdomar som drömarbete ger, ska integreras i vårt psyke och användas på ett konkret sätt i vår vardagsliv, t.ex i aktivt handlande som leder till positiva förändringar och nya accepterande perspektiv.

OktoberDrömkursen avslutades med VattenCeremoni  på det Alkemiska Bröllopet, föreningen mellan maskulint+feminint, Gud+Gudinnan, höger+vänster hjärnhalva, för att uppstå i Kristusmedvetande. Många fick stora insikter, ljusupplevelser och fantastiska drömmar.

19-22 november blir det Drömkurs med temat Dagsdrömmar och Projektioner, Lucid dreaming – att vakna ur drömmen. Det blir också en ceremoni på Din Intention.

DRÖM
Jag drömmer om min man som kör en rund färja med både djur, fordon och människor. Det går fint och är stabilt och säkert. I mitt vakna liv är det ’lite bråk men mycket kärlek’. //Fia
TOLKNING
Det låter som Noaks ark. Färjan-Livsfordonet (kropp och medvetande) där allt finns, har form av en mandala (rund-cirkel-helhet). En fin helhetsdröm om hur livet går framåt nu i balans och där alla nödvändiga ingredienser finns. Betr det vakna livet är det som det ska, lite bråk och mycket kärlek ☺

DRÖM
Jag körde bil och i baksätet satt ett nygift förälskat par och kysstes. Fin brudklänning. Jag sträckte mig till paret och kysste bruden på munnen. Verklig kontakt med min inre kvinna, eller hur?  //Kia
TOLKNING
Ja verkligen! Du styr ditt liv (kör ditt fordon) och har balans mellan manlig+kvinnlig sida, den inre föreningen. Du kysser bruden = kärlek till och accepterande av din inre kvinna.

DRÖM
På yoga, väntar på att klockan ska bli sju. En väninna är gravid. En klasskompis från barndomstiden är också gravid. Båda är i sjunde månaden.
Klockan är sju och meditationen börjar. Sen är jag på väg hem. Jag går över yogalärarens tomt. Där byggs för en stor lokal för meditation, jag går under balkar och byggställningar, krångligt, någon möter mig och hjälper mig vidare. Sen var jag i en stor fabrikslokal med farliga maskiner, skräckslagen försökte jag komma vidare utan att bli skadad.
I en annan dröm befann jag mig i ett omringat område med staket. Tre män jagar mig och ska våldta mig. Jag springer därifrån, väljer den vänstra vägen. Blir insläppt i ett litet hus. Där sitter en pappa och fotar sin 7-åriga dotter. Sen upplevde jag ett vackert ljus. //Karro
TOLKNING
7an är gudarnas tal, helhet, vattenelementet(kvinnlig princip=känsla, intuition)
Du är havande med något nytt, nya okända dörrar som har med känsla-intuition att göra öppnas, en ny kvinnlig sida ska födas.
Ett nytt bygge byggs i ditt inre, som kanske har med meditation att göra. Du får hjälp och vägledning. Men du är rädd för det nya jaget som håller på att växa fram, kanske är det för stort.
Du känner dig /har varit/ begränsad (omringad av staket). Männen som jagar symboliserar den inre kritikern med vilken du gör våld på/förtrycker dina känslor. Dessa härstammar förmodligen från att du under uppväxten inte tilläts ett levande liv utan i stället fick titta på (blev fotograferad).
Av ljuset blev/blir de förbjudande och begränsande känslorna helade och ditt nya starka kvinnliga jag kan få uppstå (födas).

- * -
Stora förändringar sker nu, både i det yttre och i det inre. Det berör oss alla. Det vi kan göra är att följa med i flödet och virvlarna så gott vi förmår, utan motstånd. Tillåtelse och Accepterande är konstruktiva förhållningssätt. Det som ser illa ut för stunden kan vara i stor mening. Vi följer med och träder in i den nya fasen laddade med våra positiva drömmar, oberoende av hur den yttre situationen ser ut.

Jag önskar alla läsare goda drömmar och tillit till kärleksljuset inombords och utanför.

Louise Minerva-Li

Sprid gärna drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän. Klicka här: Forward this email to a friend