Nieuwsbrief rdgKompagne
*** UITNODIGING ***

rdgKompagne presenteert het symposium
Ondersteunde Communicatie van A tot Z
Als afsluiting van ons jubileumjaar 2018 en aftrap van weer een nieuw OC-jaar, organiseert rdgKompagne op vrijdag 18 januari 2019 een symposium over Ondersteunde Communicatie.
 
Dit symposium is gericht op alle logopedisten en andere professionals die in meer of mindere mate met OC te maken hebben. Het programma is tot stand gekomen met input van NVLF-leden en is zeer breed: er zijn sessies voor gevorderden, voor wie dit thema dagelijkse kost is, maar ook voor beginners. Want ook als u in uw praktijk zelden of nog niet eerder met OC te maken hebt gehad, is het toch goed om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden.
 
We besteden op deze dag aandacht aan verschillende vormen van Ondersteunde Communicatie, methodes en hulpmiddelen. We richten ons op mogelijkheden voor taal/spraakontwikkeling voor kinderen en jongeren, maar ook op toepassingen voor volwassenen (bijv. bij spierziekte of NAH). Er zijn sessies over o.a. kernvocabulaires, beginnende en opkomende communicatie, communicatie voor geletterden, OC bij afasie, apps, implementatie en casuïstiek. Daarnaast is er ruimte om in gesprek te komen met ervaringsdeskundigen, apparatuur uit te proberen, en in een “inloopspreekuur” vragen te stellen aan onze adviseurs, bijv. over het aanvraagtraject.
 
Workshops worden gegeven door de logopedisten van rdgKompagne en door OC-experts uit binnen- en buitenland.
 
Het symposium 'Ondersteunde Communicatie van A tot Z' vindt plaats in Congrescentrum De Werelt in Lunteren. De kosten voor dit symposium bedragen € 80,-. Bent u lid van NVLF dan is de toegang gratis. Het volledige programma volgt binnenkort, maar u kunt zich nu al aanmelden!
 
 
Uitnodiging OC-symposium
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.