Hallo ,

De Masteluin - weblog heeft een nieuwe post met 14 nieuwe promoties!

Lees hieronder verder of nog beter... surf naar de weblog ( http://iblog.masteluin.be ) en lees het daar allemaal in kleur, met afbeeldingen en vele links.

En verder...
Wist je dat Herentals momenteel ijvert om FairTrade gemeente te worden? Hier willen wij graag ons steentje toe bijdragen! We hebben al heel wat producten met een FairTrade label en doen ons best om dit nog verder uit te breiden.
Want... "Eenieder, die arbeid verricht, heeft recht op een rechtvaardige en gunstige beloning, welke hem en zijn gezin een menswaardig bestaan verzekert." (Artikel 23 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens ).
Wil je weten welke producten in onze winkel het FairTrade label dragen? Ga dan naar de catalogus ( http://server.masteluin.be ), en klik daar op 'uitgebreid zoeken'... Op de webpagina die volgt kan je dan FairTrade aanklikken en zoeken.

Groetjes

Johan & Anita
Natuurwinkel De Masteluin
http://www.masteluin.be

-------
Tag&Diet komt dit jaar met een resem nieuwe producten op de markt, allemaal gezoet met de nieuwe zoetstof tagatose. We hadden al de confituurtjes, de choco en nu is er ook nog de chocolade, zowel de pure als de melkchocolade.

Speick Men heeft een nieuwe deo spray, speciaal voor mannen. Probeer hem nu: er is tijdelijk maar liefst 25% korting!

Bij inlevering van de bon op de adreswikkel van de Weleda berichten (najaar 2008) kan U een gratis lavendel ontspanningsdouche 20ml bekomen twv 1.50 Euro. Er is ook een kortingsbon voor de rosa mosqueta gezichtsolie parels 30X0,3ml. (VP 12.75 Euro ipv 16,25 Euro). De geschenkverpakking met mini badmelkjes is terug verkrijgbaar en er is ook nog een nieuwe geschenkverpakking (lavendel ontspanningsset) met een lavendel douche en een lavendel huidolie. Weleda berichten is een uitgave van Weleda voor de consument en verschijnt 3 maal per jaar. Een abonnement is gratis en abonneren doe je hier! Doen!

Bij de kleine zeepkes van De Traay is er een nieuwe variant: sandelhout! Een echt verwenzeepke!

Horizon heeft zijn 2 best verkochte pasta's in promo staan: de hazelnoot rozijnenpasta en de gemengde notenpasta.

Nieuw in assortiment: de Demeter basismuesli van Akwarius en rundbouillonblokjes van Evernat.

Splinternieuw van Provamel: sojadrink met lijnzaadolie. Omdat lijnzaadolie rijk is aan omega 3 vetzuren, kortweg soya omega3 genoemd. Tijdelijk met 10% korting en gratis mini tetrabrik van 25cl.

Vivani staat voor betaalbare bio kwaliteitschocolade. Nu in promo de praliné en de melkchocolade met amandelen.

Bonneterre ratatouille en aubergines.