8 dage til - onsdag 2 september kl 18.00
    
 
 En samling af de skulpturer som vi har lavet til Crowdfunding som støtte til Unbearable (den spiddede isbjørn) i Paris: 
 
 
 Kære   
 
Først og fremmest velkommen på vores specielle infoliste omkring vores Crowdfunding-projekt.
 
Vi er nu i gang med vores første Crowdfundingprojekt, som vi går i luften med d. 2. september. Vi sender dig en mail ligeså snart kampagnen starter.
 
Vi ved at der er en del forskellige interesser på denne mailliste.
  • Dem der vil købe skulpturer og støtte vores projekt.
  • og dem der lidt nørdede, er interesserede i at følge med i vores arbejde med at skabe en platform for Crowdfunding indenfor kunst og modkultur.
Vi vil prøve at tilfredsstille alle, så du må bære lidt over med os, hvis vi skriver om noget som den anden gruppe interesserer sig for.
 
Feedback: vi er interesseret i en dialog med jer og hvis du har gode ideer eller erfaringer at dele, vil vi meget gerne høre fra dig.
 
Vi håber at vi med denne liste også kan få lidt hjælp til Crowdfunding-kampagnen for Unbearable projektet under Cop 21 i Paris.  Der er flere muligheder for at hjælpe os. F.eks. ved at dele projektet og kampagnen på facebook (f.eks. med et Thunderclap) eller gå ind på crowdfundingsiden og købe en reward. Kender du nogle der burde være på denne liste så send mailen her videre med en opfordring til at melde sig på.
 
  
Hvordan kan man støtte og købe Crowdfunding skulpturer?
 
Det er ret simpelt: For at støtte går man går bare ind på Crowdfunding-siden og klikker på den skulptur eller støttemulighed man er interesseret i. Støtte-skulpturer mm.  hedder Rewards på Crowdfunding-sprog.
 
Køb hurtigt: Du skal vide, at der er et begrænset antal af de forskellige skulpturer og at det er en stor fordel at købe så hurtigt som muligt, alle støtteskulpturer er sat ned med ca. 20 % i de første dage og mange vil formegentligt blive udsolgt ret hurtigt. (Det håber vi i hvert fald  Smile
 
Man får først tilsendt skulpturerne mm. når vi har opnået vores mål for indsamlingen som er 10.000 US dollar. Så støtterne må væbne sig med lidt tålmodighed. Men selv hvis vi når målet hurtigt kører Crowdfunding-kampagnen videre i 22 dage i alt. Derefter lukker og slukker kampagnen.
 
Når vi over indsamlings-målet går de ekstra midler til at laver yderlige aktiviteter i Paris og til at bruge Unbearable-skulpturen i andre sammenhænge for at sætte fokus på klimaforandringerne. Vi har lagt fotos og beskrivelse af de ting vi udbyder ud på Crowdfunding-siden (se nederst i denne mail).
 
 
Opbygning af Crowdfunding-kampagnen.
 
Vi har lavet en erfaringsopsamling nederst i dette brev som er lidt nørdet og specielt for dem der vil høre om hvordan det er gået indtil nu med vores indtræden på Crowdfundings cenen.  Det har intil nu været et kæmpe arbejde så vi glæder os som små børn til at siden går i luften om 8 dage.- læse videre nedenfor...
 
Det var alt herfra. Takke dig for interessen for vores projekt. Vi sender løbende opdateringer omkring vores erfaringer samt omkring de nye awards vi løbende lægger ud på specielle infoliste, Giv gerne tilmeldingslinket videre til folk du mener kunne være interessert.
 
Mange hilsner
 
Lasse Markus og resten af værkstedet.
 
 
Man kan se vores næsten  færdige Crowdfundingside her . Det er det samme link, man skal bruge, når vi går i luften den 2 september.

Herunder er der en liste over de reward vi præsenterer. Desværre kun på engelsk, se fotos ved siden.
 
1. (5 $) BEAR HUG
A virtual hug and a digital card thanking you for supporting the art project.
Invitation to join our art-sculpture-parade at COP21 demonstration in Paris this December. We have music, fliers and perhaps coffee :)
 
2. (15 $) WALL PAPER + REFRESHMENT
Digital, signed color photo - can be used as a Wall Paper
Invitation to join COP21 demonstration in Paris where the (Unbearable) crew will offer some refreshing to drink.
 
3. (25$) EXCLUSIVE COLOR PRINT
Luxury printet special photo from the making of the Unbearable project. 20 pieces, each numbered and signed by the artist.
Invitation to join our art-sculpture-parade at COP21 demonstration in Paris this December. We have klezmer music and perhaps coffee :)
 
 
4. 80 $) BRONZE PENDANT
Original pendant made in solid bronze, in shape of the polar bear from the sculpture. Comes with a leather necklace.
Comes with a card, signed by the artist thanking you for supporting the art project.
Gallery Price 100$.
 
5. 100$) IMPALED POLAR BEAR
 OBS: vi har kun sat 20 styk på Crowdfundings siden.
Original polar bear (3,5 cm) sculpture in bronze. Impaled on a steel spike. The sculpture is numbered and signed by the artist (300 pieces in total).
Comes with a card, signed by the artist Jens Galschiot thanking you for supporting the art project.
 
Gallery price 125$ - limited offer on Kickstarter
 
 
6. (950$) UNBEARABLE IMPALED
OBS: vi har kun sat 10 styk på Crowdfundings siden
Original sculpture in massive bronze. 9cm Polar Bear, impaled on a steel spike.
Unique, limited edition artwork. 30 pieces, individually numbered and signed by artist Jens Galschiot.
Comes with a card, signed by the artist thanking you for supporting the art project.
Gallery price 1,200$ - time limited offer on kickstarter.
 
 
 
7. (1,300$) UNBEARABLE SCULPTURE. 
 
Original model of the big sculpture. Polar bear in massive bronze (9cm), impaled on a steel graph.
Unique, limited edition (20 pieces in total) artwork. Individually numbered and signed by the artist.
Comes with a card, signed by the artist thanking you for supporting the art project.
Gallery price 1,500$ - time limited offer on kickstarter.
 
 
8. (1,800$) LARGE UNBEARABLE IMPALED.
OBS: vi har kun sat 5 styk på Crowdfundings siden
Unique, limited edition (20pieces in total) sculpture. 20cm high copper model of the original polar bear, impaled on a large steel spike.
Each is individually numbered and signed by artist Jens Galschiot.
Comes with a card, signed by the artist thanking you for supporting the art project.
Gallery price 2200$ - time limited offer on kickstarter.
OBS: vi har kun sat 5 styk på Crowdfundings siden
 
 
 
Opbygning af Crowdfunding-kampagnen. 
 
Vi har været ret usikre på, hvordan vi skal lave en optimal kampagne. Vi har f.eks. været i tvivl, om vi havde for mange ”rewards”, dvs. de kunstværker, plakater m.v. som vi giver i modydelse for støtten.
 
Rewards.
 
Antal: Vi havde i starten 10-11 forskellige rewards, men vi fandt hurtigt ud af at det var for mange, og vi har derfor skåret antallet ned til 7 rewards for at holde det simpelt. Da der er tale om små originale kunstværker vil Galschiøt kun have et begrænset antal for at bevare eksklusiviteten og den kunstneriske seriøsitet. Man kan se listen over rewards på Kickstatersiden eller nederst i denne mail.
 
Nedsat støttepris for hurtigt salg: For hurtigt at få gang i kampagnen har vi besluttet, at vi i de første par dage vil tilbyde de første rewards (skulpturer) billigere, så man skal være hurtig på tasterne for at købe en af disse.
 
Begrænsninger: vi havde egentlig planlagt at lave en reward, hvor vi tilbød at give en øl, hvis man kom til Paris og deltog i vores del af demonstrationer. Men der må ikke være alkohol på de lidt puritanske amerikanske crowdfunding-sider, så det måtte vi trække tilbage. Vi havde desuden tænkt os at tilbyde vores store Unbearable-isbjørn som reward som en gimmick, men dette måtte vi også droppe da der er en reward-begrænsning 50.000 kr, og den koster 1 million J
 
Mailister, Facebook og Thunderclap
Vi har netop sendt en mail ud til vores internationale mailliste, hvor vi har omtalt Crowdfundingprojektet. I mailen opfordrede vi til at støtte os igennem et social medieværktøj, som hedder Thunderclap, som så gør det muligt at få en masse facebookprofiler til at sende en besked ud samtidig. Klik her, hvis du ønsker at deltage. Dette sker d. 2. september
 
Mail ikke god til facebook: Desværre må konkludere, at Thunderclap ikke fik mange tilmeldte fra vores infomail. Det er umiddelbart svært at få folk til at gå fra en mailplatform til en facebookplatform. Derimod kom gang i tilmelding til Thunderclap da vi sendte meddelelsen ud på vores facebookside. Så nu er vi oppe på 120, der poster omkring Unbearable på deres facebookside samtidig d. 2. september.
 
Vi må derfor konkludere, at det ikke er mailingslisten, som man skal satse på ved kampagner på de sociale medier, men at man skal arbejde direkte på sociale medier. Så dette er en erfaring, vi giver videre.
 
Vi håber at du vil støtte vores kampagne ved at tilmelde dig Thunderclap, som kan give os et boost i forhold til at fortælle om Unbearable og Crowdfunding kampagnen.
 
Heldigvis har vi kunnet hente erfaring fra forskellige fronter. Inden vi startede vores arbejde med crowdfunding havde vi et møde med dansk crowdfunding-forening, som gav os sparring omkring kampagnen. Det er gratis at blive medlem af foreningen og de har jævnligt åbne møder hvor folks projektet bliver præsenteret.
 
Jens er netop vendt tilbage fra kulturmøde Mors, som gik rigtig godt og hvor han hentede erfaring fra andre, som havde crowdfundet til deres projekter. De fortalte meget overaskende, at det ikke var pengene der var det vigtigste i kampagnen, men kontakterne og det community man opnår ved crowdfunding-kampagnen.
 
Man kan i øvrigt hente nogle rigtig gode vejledninger og erfaringsopsamlinger omkring crowdfunding på nettet. 
 
 
 
Generalt om Unbearable og COP21 i Paris
  
Unbearable (den spiddede isbjørn) er et kunstprojekt af Jens Galschiøt - hvor vi arbejder på at få en skulptur af en kæmpeisbjørn opstillet i Paris under Cop 21 

 
Vi håber på at den kan blive et slags vartegn for COP21 klimatopmødet i Paris til december.
 
Sideløbende med opbygningen af skulpturen har vi lavet 4 forskellige miniversioner af Unbearable skulpturen. Dels for at finansiere den store skulptur ved hjælp af crowdfunding og dels for at promovere projektet.
Vi er netop blevet færdig med den største af modelskulpturerne, en 60 cm stor isbjørn, der skal udstilles på miljøkonferencer, hos organisationer m.v. Vi har allerede planer om at udstille den i Canada, USA, Frankrig og selvfølgelig i Danmark, hvor den bliver præsenteret på kulturmødet på Mors her i august.
  
 
Hjælp os med et Thunderclap. I forbindelse med crowdfunding-kampagnen har vi fundet et sjovt program, hvor alle på én gang kan fortælle om kampagnen på facebook, twitter osv. På lanceringsdatoen vil der så komme et ”torden-klap” af beskeder omkring kampagnen, så den på én gang bliver kendt og det kunne jo være fedt. Hvis du vil hjælpe med at dele kampagnen på din facebook-væg eller mail, så klik her (og mange tak i øvrigt).
 
Yderlige oplysniger om  vores Crowdfundings projekt se intromail
 
 
 
****** 
  
 Generel info om  Galschiøt
  
 introfilm om fundamentalism  og Film fra opstilling og fernisering fra Niller Madsen og Jens Schlosser.
Abrahams Børn-hjemmesiden www.fundamentalism.dk
 
 
 
 
Om Jens Galschiøt på Wikipedia:
Portræt af Jens Galschiøt (engelsk) CV (PDF) 
200 sider E-bog om Galschiøt på dansk (PDF)
 
Galschiøts hjemmesider: Galleri Galschiøt eller Galschøt hovedside
 
Kontakt til Jens Galschiøt:
E-mail:
aidoh@aidoh.dk, Internet: Galschøt hovedside
 tel. +45 6618 4058,  mobil 4044 7058 Banevænget 22, DK-5270 Odense
  

 
Besøg Galleri Galschiøt
 
Galleri Galschiøt er billedhuggeren Jens Galschiøts værksted og museum på 2.500 m2. Det er et af Danmarks mest spektakulære og største private kunstværksteder. Stedet bugner af aktivitet, og der er, foruden kunstnerens værksted, også bronzestøberi, Galleri-butik, kunstskoler, pilefletværksted, Tv-studier, skulpturpark og et 400 m2 stort kunstgalleri.

Hele området er på ca. 10.000 m2 og er åbent for publikum på alle arbejdsdage mellem kl. 9 og 17 og søndage fra 12 til 16. Der er lukket om lørdagen.
 
 Man kan bestille rundvisninger med guide. Fri entré.
 
Adresse er: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, 5270 Odense N -
  Email:  aidoh@aidoh.dk  -  Info:  Galleri Galschiøt
 - Tlf: 6618 4058
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne mail er udsendt fra billedhuggeren Jens Galschiøts værksted.
Kontakt til værkstedet:
Galleri Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N

Tlf : (+45) 6618 4058
Fax:(+45) 6618 4158
Database over Galschiøt skulpturer (ikke opdateret ;-)

Portræt af Galschiøt med link til alle projekter fra hans værkstedet(PDF på engelsk)
200 sider E-bog om Galschiøt på dansk (PDF)


 
****************************************** 
 ******************************************
 
Af- og tilmelding af nyhedsbrev fra Jens Galschiøt
Vil du slettes fra denne infoliste så klik her: Afmeld min e-mail fra denne liste
Vil du opdatere dit navn-email m.m på listen:  Opdater min profil
Vil du tilmelde dig til infoliste, så tryk her: Tilmelding til Galschiøts infoliste