HOE MAAK JIJ JEZELF HEEL?


In de maand maart ontvouwt zich wat nieuws onder invloed van de verspreiding van dolfijnenenergie. Zij zijn de dragers van de boodschap van de vooruitgang. In aanvang bestaat hierbij de neiging tot het maken van een beweging van binnen naar buiten. Als je hiervoor kiest, dan zouden jouw acties echter zomaar op een teleurstelling uit kunnen lopen. Voor nu is het namelijk de bedoeling om de actuele energiefrequenties te gebruiken om vanuit jouw binnenwereld nog dieper bij jezelf naar binnen te gaan. Zo kan er een verdergaand helingsproces op gang komen.

In de tekening vormen twee verschillende tinten oud blauw een rondlopende figuur, die al snel overgaat in mint groen. Daarna volgen ook de kleuren paars, geel en rood dit lijnenspel. Het lijkt daarmee dat je steeds eenzelfde rondje loopt, maar dat is niet zo. Iedere kleur heeft zijn eigen kwaliteit waardoor er steeds andere dingen gespiegeld worden. Geef je je daar aan over dan ontstaat er een zeer interessante ontdekkingstocht. Het onderliggende doel is om het spirituele en multidimensionale gedachtengoed in jou verder te exploreren. Door vanuit een overvloed-gedachte deze verfijnde, kleurrijke zielsenergie helemaal in en met het fysieke lichaam te integreren wordt deze aards en bruikbaar gemaakt.

Misschien bekruipt je het gevoel dat je wederom de kiezen op elkaar moet zetten. Gelukkig is er in deze fase van dit groeiproces verzachtende begeleiding aanwezig. Al snel wordt duidelijk dat er een essentieel stukje ontbreekt. Eenmaal voorbij de blinde vlek, kan op een creatieve manier met de kleur turquoise datgene wat miste, toegevoegd worden. Hierdoor kunnen twee (afgesplitste) delen samensmelten, waarmee er iets fundamenteels heel gemaakt zal worden. Dit maakt dat je weer kunt gaan stralen; eerst zal dat met een verhelderend geel licht zijn. Daarna komt er ruimte voor de groei van het nieuwe. Dit dient zich aan als een jonge spruit (groen). Later blijkt dit een flexibele life-line van boven naar beneden te zijn waar je vol vertrouwen op kunt bouwen en je ook aan vast kunt houden.

De verbindende en knuffelende mens is de noodzakelijke schakel, waardoor de aarde en het universum weer verbonden kunnen worden en er eenheid zal ontstaan. Door bewuster de kleur oranje aan jezelf toe te voegen en deze kleur opnieuw te gaan waarderen in jouw dagelijkse Zijn, voeg je de hiervoor benodigde energieën aan jezelf toe. Je blijft hierdoor dichter bij jezelf. Je kunt daardoor makkelijker luisteren naar jouw buikgevoel en je innerlijke kompas volgen. De hieruit voortkomende intuïtieve levensstijl zal zeker niet altijd logisch en alledaags zijn. Sterker nog; de handelingen die tentoongespreid worden, kunnen door anderen zelfs als tegendraads gezien worden en in aanvang op weerstand stuiten. Uiteindelijk zullen deze nieuwe bewegingen echter geroemd worden. Een groter publiek zal binnen afzienbare tijd deze trend nadoen en al is het schoorvoetend, ook gaan volgen. Dat zorgt ervoor dat er op steeds grotere schaal invulling gegeven zal worden aan de (innerlijke) vrijheidsgedachte.

Door te vertrouwen op het zelfhelende vermogen van jezelf en de mensen om je heen, kan jouw vuurkracht belichaamd worden. Een maand toegewenst waarin er ruimte is voor innerlijke reiniging en het opwekken van levensvreugde en levensenergie.


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

2 MAART: COACH-INN-SYSTEMEN - FACILITEREN OPSTELLINGEN

5 MAART: JAARPROGRAMMA - P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT - LIVE

15 MAART: KARAKTERSTRUCTUREN SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN

3 MAART: ADEM-INN (VIA ZOOM)

7 APRIL: SYSTEMISCHE WERKVORMEN 1-OP-1BOEKENTIP
Deze maand schenk ik graag aandacht aan het boek Reiziger in het multiversum van Michael J. Roads waarbij de schrijver metafysische reizen beschrijft die je bewustzijn verruimen. Zijn gedachtengoed, dat ver voorbij het aardse leven gaat, zet je op een leuke, eenvoudige en ook heldere manier aan het denken en inspireert je om op elk moment bewust te kiezen voor de Liefde.


RECEPT VAN DE MAAND
Vlak voor de vorst kon ik nog een heel bed rucola oogsten. Van een groot deel maakte ik pesto, waarbij ik in het recept basilicumblad verving door rucola. Ik kon het ook niet laten om eens wat te experimenteren met Rucolasoep. Dit bleek echt verrassend lekker!


INDIVIDUELE SESSIES LIVE EN ONLINE
Is het de hoogste tijd om patronen te doorbreken en je innerlijk te bevrijden? Ik begeleid je graag bij jouw groeiproces met een (familie)opstelling, healing, energieboodschap, reading of verbonden ademsessie! Voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@coach-inn.nl of mij bellen op 033-4451480.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.