Nieuwsbrief april 2011

Doorgaans weet ik halverwege de maand al, welk onderwerp, gelinkt aan mijn eigen levenservaringen ik in het intro van mijn nieuwsbrief met jullie wil delen. Deze maand kreeg ik maar geen grip op het thema, het leek wel of ik mij in een soort niemandsland bevond, waar wel van alles aan het borrelen was, maar dat wilde maar niet concreet worden. Toen ik afgelopen maandag hierover een energietekening maakte met een nieuwe 90-delige softpastelbox, besefte ik waar mijn vage gevoel vandaan kwam. In de tekening kwamen nieuwe kleuren en vormen naar voren, energieen waarvan ik me tot op dat moment niet bewust was dat deze tot mijn palet behoren en daardoor heb ik er ook nog geen woorden voor. Nu, in de lente, de periode van geboorte en bloei, mag ik gaan ontdekken wat de kwaliteiten, mogelijkheden en potentie van deze kleuren (o.a. lichtgroen, coraal, dieprood, donker olijf) zijn en ook wat de veranderde basisvormen mij gaan brengen. Daarna volgt het proces van de bijbehorende integratie en groei. Gelukkig dat een energiereading over de tekening al wat tipjes van de sluier heet opgelicht. Dat geeft in elk geval weer wat houvast. Haal jij nog een energetische boodschap uit de tekening, dan houd ik me aanbevolen en natuurlijk ben ik ook benieuwd welke kleur en kwaliteit jij bewust of onbewust hebt toegevoegd aan jouw energieveld in de overgang van de winter naar het voorjaar en welke vorm jij hier aan gaat geven. Wordt vervolgd!

DANK
Heel hartelijk dank voor de leuke reacties die ik heb mogen ontvangen in het kader van 10 jaar Coach-Inn. Bijzonder om te ervaren hoe een individuele en ook spannende stap na een decenium ingebed voelt in een ruim, inspirerend en op wisselwerking gebaseerd netwerk.

ENERGETISCH HUISCONSULT
Staat je huis al een tijd te koop en wil het maar niet lukken om een nieuwe eigenaar te vinden dan is het misschien tijd om de juiste energiestroming te creëren in het huis en in de relatie van jouw systeem met het huis. Het maken van een opstelling of het ontvangen van een energetisch consult geeft veel inzicht in de aspecten die verkoop in de weg staan. Bij het energieconsult ontvang je ook nog praktisch toepasbare (energetische) tips om het verkoopproces te ondersteunen en te versnellen. Je kunt me mailen of bellen om een afspraak te maken.

8 APRIL: ENERGIEDAG
We praten altijd erg makkelijk over het al dan niet hebben van energie en kunnen hierbij doorgaans cognitieve argumentaties zowel voor als tegen aandragen. Daarmee is echter het proces van zelf energiemanagen nog niet of nauwelijks begonnen. Wil je meer leren over de manier waarop jij zorg kan dragen voor jouw eigen energiehuishouding, kom dan naar de Energiedag op vrijdag 8 april a.s.

15 APRIL: TRANSFORMATIEDAG
Behoefte aan transformatie en groei? Dat kan op 15 april tijdens een op het sjamanisme en energiewerk gebaseerd transformatieritueel.

20 MEI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 20 mei is er weer een workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen waar je met behulp van een familieopstelling een levensvraag kunt uitwerken

9 MEI: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
Ben je bekend met het begeleiden van (ruimtelijke) opstellingen en wil je een verdiepingsslag in het werken met 1-op-1 opstellingen? Op 9 mei begint de 3- daagse opleiding Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk.

24 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN)
Ook dit jaar wordt er van 24 tot en met 26 augustus a.s. weer de Coach-Inn-Systemen - snelkookpanformule gegeven. In een compacte training van 3 dagen maak je jezelf de basisvaardigheden eigen om opstellingen te begeleiden. In het najaar is er een terugkomdag om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en extra "vlieguren" te maken.

DE BETEKENIS VAN KLEUR EN VORM IN JE LEVEN
Mocht je meer met kleur in je leven willen dan maak ik je graag attent op het volgende: de tweedaagse workshop die Jeannette over dit onderwerp geeft in mei en juni en de 5 Live-Aura filmpjes over kleur en beweging in een energieveld die op You Tube zijn geplaatst.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Regelmatig vragen mensen mij staand voor mijn boekenkast wat voor mij één van de eerste spirituele en ook indrukmakende boeken is geweest, die ik gelezen heb. Ik verwijs dan naar De weg van de vreedzame krijger van Dan Millman. Een soepel lezend licht geromantiseerd boek over een niet gelukkige sportman die in een bezinestation een spirituele leraar tegenkomt, waardoor zijn leven drastisch gaat veranderen. Door zijn eenvoud is het boek geschikt voor "oudere" jeugd en ook voor diegene die al langer het spirituele pad bewandelen geeft het stof tot nadenken.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.