Nieuwsbrief GV Delta Sport
De heren A-selectie turnen van GV Delta Sport met de trainers Iman en Jutta Padmos.(foto Marika Padmos)
Wij wensen al onze leden, vrijwilligers,
trainers en supporters fijne kerstdagen
 
 
   
Vele selectie groepen gaven aandacht aan de fijne feestdagen maar ook viel er voor sommige groepen door de plotselinge lockdown het afscheid nemen van een jaar met ups en dows door de corona-maatregelen de feestgroet in het water.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                          
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 24 december 2021 nummer 352
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                       
                                                                             
 
  
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport?         Heb je nog een turnpakje thuis hangen?
                                                                                      Breng deze mee naar de turnhal
                                                                                      Verkoop het aan ons kledingrek
 
Veel foto's van OZK, sinterklaas, herenwedstrijd en acro zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
    
Inmiddels nieuwe editie op facebook gezet. De laatste twee editie op 21 december
Vraag alle info op bij info@deltasportgym.nl
In de volgende nieuwsbrief komen wij met het resultaat van de clubactie 
Daar maken we ook de winnaars bekend van de meest verkochte loten.
 
Nieuwe lockdown weer fikse tegenvaller
voor leden van GV Delta Sport
Opnieuw mogen we na de persconferentie van zaterdag 18 december geen gebruik maken van onze turnhal en hal 1 in Laco Sportcentrum. Tot 14 januari zijn de binnensport accommodaties gesloten om de corona-vrirus onder controle te houden.
Jullie begrijpen dat het voor GV Delta Sport weer een enorme tegenvaller is nu we juist weer volop aan het trainen waren  ondanks ook het aangepaste rooster (tot 17.00 uur) van afgelopen weken. Ook stonden voor Delta Sport weer mooie evenementen op het programma.
Het bestuur heeft afgelopen maandag overlegt en de situatie besproken. De conclusie is dat het beste is om alle trainingen voor de komende drie weken stil te leggen gezien er twee weken kerstvakantie aankomt.  Het zou nu met kou en nat weer onverstandig zijn om buitentrainingen aan te bieden. In overleg met de hoofdtrainers hebben we dit besluit genomen.
Wij wachten de nieuwe persconferentie af in januari en zullen naar aanleiding daarvan weer overleggen wat  ons te wachten staat. In januari wordt de contributie geïnd en indien nodig zullen we in februari compenseren als we nog geen gebruik mogen maken van de turnhal en weer buitentrainingen voor alle groepen moeten verzorgen.
Wij vragen iedereen om ons te blijven ondersteunen.
Het bestuur wensen jullie fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling.
 
Kees Verkerke, Peter van Welt en Marinda Meijer
 
  
Een lege turnhal waar we van de regering voorlopig geen gebruik van mogen maken.
 
Alle KNGU-wedstrijden in januari zijn afgelast
--ook de grote turnwedstrijd op 30 en 31 januari in Laco Sportcentrum
 
 
Bericht van de KNGU
Tijdens de persconferentie van zaterdag18 decemberwerd duidelijk datdat de binnensport tot en met 14 januari dicht blijft.
Uiteindelijk isdaaromhet besluit genomen om deKNGU wedstrijdenen activiteiten tot en met 31 januarite annuleren.  
 
Hoe de situatie er uit ziet na 14 januari is nog erg onzeker. Stel dat de trainingen en wedstrijdenmeteenweerhervatmogenworden,wat we natuurlijk allemaal hopen, dan is de overgebleven trainingstijd dusdanig weinig datdeelname aanwedstrijden in de tweede helft van januari niet op een verantwoorde wijze mogelijk is.  
 
We zetten alles op alles om het wedstrijdseizoen, waar nodig in aangepaste vorm, op te pakken zodra de regelgeving het toelaat en het weer verantwoord kan.
In overleg met de diverse commissies wordtdaaromgekeken hoe de rest van het wedstrijdseizoenvormgegevenkanwordenvoor de verschillende disciplines.
Want iedereen die de gymsport een warm hart toedraagtgunt desportershet perspectief om weer ergens voor te kunnen trainenen wedstrijden te kunnen beleven.  
 
Na de volgende persconferentie zal opnieuw gekeken worden naar de dan geldende maatregelen en de consequenties voor de periode erna.
We houden julliehiervanop de hoogte. De KNGU blijft zich samen met de andere sportbonden hard maken voor de sport.
 
Op zaterdag 18 december was het toch een klein
 
wedstrijd feestje voor de heren A-selectie
 
Onder begeleiding van trainers Jutta Padmos, Iman Padmos en Sander Geertse belevende heren A-selectie van GV Delta Sport op zaterdag 18 december alsnog een wedstrijd feestje. Was eerst gepland een grote turnwedstrijd in Tilburg maar door de avond lockdown ging dat niet door. Maar de trainers namen het initiatief om toch de heren turners in een soort wedstrijdritme te behouden en organiseerde een onderlinge thuiswedstrijd met groot succes. Zes turnonderdelen en een vrij gemaakte turnhal en te volgen via een livestream in de huiskamer. En vanuit de huiskamere kon iedereen de turnprestaties volgen van de negen heren met commentaar van Iman hoe en wat de heren op de turnvloer deden. Daarnaast werden er vele foto's gemaakt en filmpjes geproduceerd. Afgelopen donderdag 23 december kregen de heren (allen onder de 13 jaar) de primiére te zien van de film. Tevens werd er onder chocolademelk en lekkers wat kado's uitgepakt om het jaar 2021 af te sluiten.
 
Alvast een mooie fotosessie (wordt vervolgd)
Alle herenfotos zijn gemaakt door Marika Padmos
  
   
  
   
 Noud van Welt, Jesse Both, Joas Hout, Ian Geertse, Thijs van Welt, Jesse Both, Jack van Uffelen, Dex Karman, Thyano Krakeel en Thijmen de Jonge. 
 
Padmos Industrial &Marine Motors winnaar van
Duurzaam Ondernemen prijs 2021
Foto: Jutta Padmos, Iman Padmos jr, Iman Padmos en Marika Padmos.
De familie Padmos kreeg uit handen van wethouder Daniël Joppe van de gemeente Schouwen-Duiveland  de prijs  van Duurzaam Ondernemen 2021. De sponsor van GV Delta Sport en de familie die zeer betrokken is bij onze club als trainer(s), tumster (s) en vrijwiller (s) feliciteren wij als bestuur van harte met deze mooie prijs.
 
Babette Verkerke en Saphira van Dam in een mooie
vogelvlucht oefening in de B-categorie Acrogym
Onze huisfotograaf Jan Duivenvoorde loop regelmatig in de turnhal en hal 1 van GV Delta Sport. Een reeks mooie foto's die extra aandacht kregen en bewerkt werden tot een mooie resultaat.
 
Afscheid bij de ene selectie maar actief bij de andere selectie
Daphne Rotte verplaatst de trainers-activiteiten naar Turnendames
  
Soms moet je keuze maken om al je tijd goed te verdelen. Daphne Rotte heeft die keuze onlangs moeten maken om de verschuivingen in haar trainers capaciteit goed te kunnen volbrengen. Al jaren een turnster van kwaliteit maar ook afgelopen jaren acrogymnast bracht haar praktijk ervaring over bij de turnsters van de C-selectie. De studerende Daphne werd gevraagd om ook training te geven bij de turnendames in hogere divisies en daarmee moest de tijd anders worden ingedeeld. Dus een afscheid bij de C-selectie was noodzakelijk. Natuurlijk blijft Daphne zichtbaar voor de meiden maar har focus ligt nu vooral op de turnendames en haar activiteit bij acrogym sport waar ze actief is in wedstrijd met een trioteam. De C-meiden namen zaterdag 18 december afscheid met herinneringen, foto's en kadootjes. 
 
Collage aan foto's van de acroteams
tijdens de sluiting van 2021
 
 
 
 
 
 
De teampresentatie op zaterdag 11 december was al bijzonder in gedeelte lockdown sfeer en livestream bezoek. Maar de fotograaf Jan Duivenvoorde heeft het allemaal op de gevoelige plaat vastgelegd en vervolgens heeft het trainings duo Wendy Huyzen en Angela Schouten een mooie collage gemaakt voor ieder team. Daarbij de kerstgroeten en nieuwjaarswens om positief het jaar 2022 in te luiden.
 
Zeeuwse Acro Nieuwjaarscup 
Helaas ook afgelast wegens sluiting lockdown sportaccommodatie
 
Nog veel herinneringen aan de Open
Zierikzeese Kampioenschappen
Mooie foto's gemaakt door fotograaf Jan Duivenvoorde
 
OZAK definitief verplaats naar 2 en 3 april 2022
 
Wedstrijdschema voor de Acroselecties van GV Delta Sport
 
    
Agenda
Zaterdag 8 januari De Zeeuwse Nieuwjaarscup acrogym met Delta Sport, Frza, VTV en Thor 10.00-15.00 uur in Laco (afgelast)
Zaterdag 29 en zondag 30 januari KNGU turnwedstrijd in de grote sporthal (afgelast)
Zondag 12 februari 2022 landelijke KNGU plaatsingswedstrijd Noah de Ruijter en Anne-li Slootmaker in Helmond
Zaterdag 19 en zondag 20 februari districts heren turnwedstrijd in turnhal Zierikzee
Zaterdag 12 maart 2022 landelijke plaatsingswedstrijd KNGU individueel in Nijmegen
Zaterdag 26 maart 2022 OZFK (Open Zeeuwse Freerun Kampioenschappen) in de turnhal GV Delta Sport
Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 5e OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) In Laco Sportcentrum
Datum nog plannen voor gezamenlijke clubkampioenschappen Delta Sport en Turnschool Zeeland dames selecties
Clubkampioenschappen recreatieve groepen Delta Sport (onder voorbehoud nog geen datum)
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport naar 2022
  
     
   
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.