Nieuwsbrief Januari 2020.                          Jaargang 21      
Ontvang je de Nieuwsbrief soms niet, kijk even bij de map Spam of
bovenaan bij de Nieuwspagina op de site.                                
 
 
Als eerste voor iedereen een liefdevol en harmonieus 2020!
 
 
Lichtwerker!
 
 
Een Lichtwerker is iemand die hier gekomen is met Licht en Liefde en met een hoger Bewustzijn als de meeste mensen om hen heen. Er zijn natuurlijk verschillende niveau's van Bewustzijn, maar iedere Lichtwerker heeft al een reis achter de rug en komt hier als voorbeeld voor de mensen om hen heen om hen te herinneren wie ze zijn, dat wat ze al zolang vergeten zijn, een Goddelijk Wezen. Door een voorbeeld te zijn, geef je die ander de kans en ruimte om dit weer te ontdekken, mochten ze hieraan toe zijn. (Dit is belangrijk want soms is het nog niet de tijd voor diegene om wakker te worden)
 
Nu is het voor een Lichtwerker een uitdaging om te leven naast 'de gewone mens' die nog slaapt en zich nog niet bewust is. Een uitdaging om het niet voor ze te gaan doen, niet het proces en de reis over te nemen omdat je zo graag wil helpen.
 
 
Het nieuwe en het echte helpen is eigenlijk die ander de ruimte geven om zichzelf te gaan ontdekken, iedereen is een Goddelijk Wezen, maar niet iedereen heeft het al ontdekt. Nu probeert het Hogere Zelf van die persoon om aandacht te trekken in de hoop dat er een bewustzijn optreedt bij de mens, wat ervoor zal gaan zorgen dat er meer verbinding gaat komen met dat Hogere Zelf, degene die ze eigenlijk Zijn.
Dat Hogere Zelf zal situaties en obstakels in het leven roepen om dit voor elkaar te krijgen. Als iemand in zo'n moeilijke situatie zit is dat dus eigenlijk een kans op wakker worden, want men kan alleen maar zelf tot bewustzijn komen, dat kan niemand anders voor je doen! Dat wil niet zeggen dat als er echt iets is, dat je er dan niet bent, maar dat voel je dan duidelijk als dat nodig is.
 
Als ik te dicht bij een situatie van een ander in de buurt kom met zorgen, gedachten, etc. krijg ik altijd gelijk een boodschap van binnen om eruit te gaan, uit de energie, stoppen met zorgen maken en het die Ziel zelf laten meemaken en ervaren. Dan hoor ik (meestal in het engels omdat ik dat leuk vindt :-) It's none of your business!
 
Ik begrijp dan eigenlijk gelijk wat ermee bedoeld wordt:"Dit is niet jouw pad, niet jouw reis, dit is de kans voor een andere ziel om te ervaren waar ze hiervoor komen. Ga eruit met je energie en laat die Ziel zijn ervaringen opdoen want je toont geen respect voor die Ziel. Iedereen is veilig, het is maar een toneelstuk!"
 
Het hoofd van een mens begrijpt dit niet en zal het altijd vanuit de oude gewoontes willen oplossen. Ik zeg dan heel lief tegen mijn hoofd:
 
"Lief hoofd, ik hoor je wel, ik hou van je, maar je bent een oude angst, laat maar los, ik heb vertrouwen, dit is niet mijn verantwoording. Ik heb vertrouwen dat die ander het kan!"
 
En....dan ga ik het afleiden en iets leuks anders doen!
 
 
Ik geef die andere ziel alle ruimte om hier te ervaren en ik geef die mens de kans om meer bewustzijn te krijgen door die ervaringen, want ik hou onvoorwaardelijk van die ander! Ik weet dat iedereen veilig is want ik ben een Lichtwerker.
 
doe je mee?
 
 
 
 
 
 
 
Vanuit onvoorwaardelijke liefde
Wendy'Ann
 
 
 
 
 
 
------------------------------------------
 
Huishoudelijke Mededelingen:

Volle Maan is op 10 januari om 22.23 uur.

Deze volle maan zal je gaan helpen met het doorbreken van het 'moeten' vanuit structuren en instelingen. Dit zal meer vrijheid gaan geven voor Jezelf en jouw creativiteit.

Tijdens een Volle Maan staan de Maan, het vrouwelijke, en de Zon, het mannelijke, recht tegenover elkaar in twee tegenover elkaar liggende Astrologische tekens. Dit veroorzaakt een conflict tussen de eigenschappen van deze tekens en een conflict tussen gevoel en verstand. De uitwerking hiervan is al enkele dagen ervoor en enkele dagen erna voelbaar. Je kunt dan veel last hebben van ascentieverschijnselen, zoals slecht slapen, onrustig of emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, duizeligheid, slechte concentratie of vermoeidheid. 

Ga dan rustig zitten, richt je aandacht naar binnen en laat alle gedachten los. Accepteer het proces.

Log in op: Volle Maan voor een Healing gedurende deze tijd (24 uur erna en ervoor open).
 

-----
 
 
 
De eerstvolgende Webinar Dewegnaarjezelf is op
15 januari 2020 om 20.00 uur.

Mocht je hieraan deel willen nemen, klik dan op de link en met een korte registratie kun je inloggen bij de webinar. Je krijgt de aanwijzingen dan vanzelf in je mail.
 
In deze Webinar krijg je een sterke healing, bespreken we bepangrijke thema's en kun je vragen stellen voor je eigen leven.

https://zoom.us/webinar/register/WN_LZBmJku8QnGRqfyonjtFzQ
 
Doe je mee?
 
 
 
-----------------------
 
 Reiki Oefenmiddag.
08-02-2020 in Heibloem.
 
Dan is er weer oefenmiddagen/avonden gepland voor degene die als Reiki behandelaar zijn ingewijd met Reiki I, II of III. Op deze middag krijg je veel informatie, kun je samen oefenen met de behandeltafel en stoel en doen we een sterke groepsbehandeling met kleuren.
 
Met de huidige energie is oefening en vertrouwen in jezelf heel belangrijk.

Wil je hierbij zijn, geef dit even aan als je wil.

Deze zal zijn op zaterdag 8 februari 2020 om 11 uur tot +/- 14.00 uur.                De bijdrage is € 25,--. (incl. koffie/thee etc.)

Stuur even een Mail of WhatsApp 0616060089.

Doe je mee?
 
 
-------------------------------------------------------------
 
 
 
Gelijkgestemdendag 12 januari a.s.

 
Zondag 12 januari is er weer de Gelijkgestemdendag.
in Arnhem.

Voor elkaar, met elkaar!
 
 
Gewoon een gezellige ongedwongen middag met elkaar.
We gaan weer een sterke healing doen die veel oude lasten zal verwijderen!
Tevens sluiten we ons aan bij de groep Hoge Meesters die aanwezig zullen zijn voor veel informatie en een healing.
 

Dit is een fijne middag waarbij we samen de lunch gebruiken, met kaarten werken en elkaar steunen in het proces waar je inzit.
Je krijgt antwoorden en duidelijkheid over jouw richting in je leven.
door gezellig ongedwongen deze middag bij te wonen zul je merken dat je meer bij jezelf bent, rustiger en je de weg naar jouw humor weer terug vindt.
Je leert nieuwe gelijkgestemden familie kennen en hoort veel ervaringen van anderen in net zo,n situatie als jij of herkenbaar.
 
Mocht je hierbij willen zijn, geef je dan even op want vol is vol!

Bijdrage is 35 euro, incl. Lunch.
We beginnen om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

locatie is:
Arnhem (VOL)
 
(de volgende zal zijn op 16 februari in Heibloem, hier zijn nog plaatsen vrij)

 
 
Doe je mee?
-------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
Consulten

Er is een mogelijkheid voor een consult in de buurt van Apeldoorn en op afspraak in de buurt van Papendrecht. Neem even contact op als je hier interresse in hebt.

 

 
Ook mogelijk iedere werkdag in Heibloem, Limburg.
Consulten kunnen worden vergoed door je Zorgverkeraar.
 
 
 
De Gelijkgestemdendagen zullen afwisselend zijn in 2020.

De ene maand in Heibloem, de andere maand op een locatie in Nederland.

 
Vindt jij het leuk om dit een keer bij jou te houden zodat degene die in de buurt wonen hier naartoe kunnen komen?
Geef dit dan even aan dan kom je op de lijst en bespreken dit even persoonlijk.
Sven reist dan mee en zal de Lunch verzorgen zoals altijd, voor alle benodigdheden zal worden gezorgd.
 
Voor elkaar, door elkaar.
 
Op 12 januari is deze middag in Arnhem, deze is nu vol!

-----------------------------------------------------
 
 
Jaarlegging 2020 

En natuurlijk is het weer tijd voor de Jaarlegging.
Er wordt voor iedere maand een kaart gelegd voor je met een duidelijke aanwijzing in de energie met een voorproefje op wat er komen gaat. Hier kun je iedere maand mee beginnen voor steun en duidelijkheid en een richting wat er wordt aangegeven.

Hierbij krijg je voor iedere komende maand voor een jaar, een aanwijzing wat er in de energie voor jou aankomt en belangrijk is, zodat je er mee kunt werken. Je krijgt een gereedschap om te gebruiken en je voor te bereiden.

Tijdens het lezen ontvang je een healing waarbij je weer meer terug komt bij je basis, je hoeft er alleen maar tijd voor te nemen.
Heb jij hier interresse in?

 
De bijdrage is € 25,--.

 
 
Workshopmiddag Blauwdruk van je leven
31 januari 2020

Heibloem

Op deze middag ga je aan de slag met de basis van jouw leven, je geboorte, het gezin waar je in geboren bent en de thema's wat je hier komt ervaren. je krijgt een duidelijk beeld van jouw uitdagingen en hoever je hierin bent.
Dan gaan we naar het Nu en krijg je vele inzichten, tevens door middel van een sterke healing en tal van kwartjes die zullen vallen, kun je je eigen leven veranderen om zo je eigen vrijheid meer en meer te gaan pakken.
Dit is een belangrijk onderdeel van het werken aan jezelf, hoe meer inzichten je hebt, hoe meer emoties en oude overtuigingen van anderen je kunt gaan loslaten, hoe meer Jij eronder vandaan komt in alle rust en vertrouwen.
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 65,--  Van 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Heibloem, Horstpeel 8.

Alle materialen, koffie en thee etc. worden verzorgd.


 
 

 
Familie Opstelling Heibloem
26-01-2020
 
Op deze middag krijg je de kans om oude blokkades vanuit de familie op te lossen en liefdevol achter je te laten. Als je je ergens bewust van bent, 
heeft het geen vat meer op je.
Door terug te gaan naar je geboortegezin op een speciale liefdevolle manier, hoor je de kant van jouw familieleden, hoe ze zich voelden en waarom ze sommige dingen deden. Zelf als ze overleden zijn is de energie er nog en kun je dit helen. Dit zijn noodzakelijke middagen voor als je bezig bent met ruimte in jezelf te scheppen zodat jou echte Ik binnen kan komen in dit leven. Door te werken op deze middag met Hoge Energieën gebeurt er een healing die ieder lid van het gezin zal voelen, waar dan ook aanwezig.
Jij zal dan veel boosheid en verdriet kunnen loslaten als dit nog vastzit vanuit het verleden.

Wil je hierbij zijn, geef je dan even op!

 
Aanvang is 13.00 uur en de dag duurt tot +/- 17.00 uur, 
Prijs is € 65,-- incl. koffie/thee en materialen.
Locatie is Heibloem, Horstpeel 8, 6089NH.
  
 
Kijk voor meer info over de workshops even op Workshops.  
 
Gelijk inschrijven?: 
(zet er even de Workshop bij)
 
 
 
 
Informatie:
 
 
 
 
BachBloesem Therapie Dewegnaarjezelf

aangevuld met Engelenenergie.

Bachbloesem Remedies zijn een perfecte aanvulling en ondersteuning voor geestelijke en lichamelijke uitdagingen. Het is een onderdeel van de Holistische Geneeswijzen zoals Homeopathie.


Samen met een persoonlijk consult is dit de perfecte samenstelling om jezelf weer in balans te brengen. Onder deskundige begeleiding pak je dan zowel de geestelijke als de emotionele kant aan van de uitdaging.

Of het nu om kinderen, volwassenen of dieren gaat, Bachbloesem remedies helpt voor iedereen. De Remedies zullen zijn voorzien van Engelenenergie voor een extra healing.

Voor meer info: BachBloesem

Nu voor de maand december krijg je bij de eerste Remedie op maat 20% korting op jouw persoonlijke aanvraag. Gebruik code: KerstBachbloesem

Remedie is € 25,-- voor +/- 3 weken en naar wens
consult € 35,-- tel. of webcam van 30 min.
 

 
 
 
 
Wordt een "DewegnaarJezelf Angel"
en Help mee!
 


 
Help De weg naar Jezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep.
Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk.

De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing.
Steun De weg naar Jezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit 3 pakketten.
Tevens krijg je gratis toegang tot veel informatie, bestanden, Webinars en kortingen op consulten en Workshops twv meer dan € 130,--. Bij pakket 3 zit een Engelenhealing en WhatsApp antwoord in.

Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven.
Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent!
Door deze verbinding zal de groep (Het Licht) ook sterker worden.
Doe je mee?
 
 
Voelt dit goed en wil je meer informatie klik dan hier om verder te lezen.
 
 
------------------------------

Billy Bali SteunProject Dewegnaarjezelf

We hebben weer een paar families heel blij kunnen maken met daadwerkelijke steun op het moment dat het nodig is. Dmv eten, kleding en huishoudelijke spullen. Dank jullie wel voor je donaties! De foto,s volgen in de volgende Nieuwsbrief.
 
Samen helpen we direkt degene die hard levenshulp nodig hebben zonder tusseninstelling waar het geld blijft hangen.
Op Bali hebben ze het ook moeilijk en leven ze soms alleen onder een golfplaat. Deze plek hebben we nu uitgezocht om onze hulp en steun aan te bieden.
Door deze persoonlijke aanpak weet je zeker dat de hulp ook goed terecht komt.
 
Doe mee en geef een kleinigheidje via de bank of in de spaarpot Billy Bali in de praktijk. Mijn dank is groot!
 
Of natuurlijk om een bijdrage te leveren:

Dat kan via NL18RABO0321711289  tnv  Billy Bali SteunProject. 
Of in de praktijk want daar staat het Billy Bali spaarvarken.
 
We zijn afhankelijk van Nyoman, die alles in de gaten houdt en verdeeld voor nieuwe foto’s, maar ik zal zoveel mogelijk een update geven van wat er gebeurt.
Er zit verder niemand tussen, geen instanties, het gaat gelijk naar het gezin wat het nodig heeft.
 
Wendy'Ann xxx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krijg snel antwoord via WhatsApp/SMS als het even nodig is!!
Bestel via de Webshop van de site een pakket via WhatsApp en krijg of 5 x een direct antwoord voor € 27,50 of 10 x een direct antwoord voor € 47,50 via WhatsApp.
Zit je even moeilijk of heb je direct steun nodig maar wil je geen heel consult aanvragen dan is dit de perfecte oplossing.
Diezelfde dag nog ontvang je per WhatsApp een antwoord op je dringende vraag. Je kunt zelf je keus maken, het aantal antwoorden worden voor je bijgehouden en bij het bereikte limiet krijg je een bericht, je kunt dan als je wil opnieuw je pakket aanvullen.
 

Hulp en steun d.m.v een Legging  

 
Natuurlijk kun je altijd direct advies krijgen mocht je het even niet meer weten. Trek dan op de site een 


Of trek een Gratis Dagkaart om te kijken welke energie er voor jou aan het werk is nu!
Voor duidelijkheid en een aanwijzing die je kunt volgen.
Met de trekking heb je gelijk contact met de sterke energie en krijg je een healing!

Deze leggingen heb ik geschreven om je de kans te geven gelijk een antwoord te krijgen op datgene waar je nu mee zit.
het is natuurlijk niet hetzelfde als een persoonlijk consult maar als je je eerste ingeving hierbij vertrouwt, kan je hier al mee gaan werken. Mocht je meer uitleg nodig hebben dan weet je me te vinden toch?

 
 
                                                                                                                                
 
 
Bedankt voor het lezen, ik wens je veel liefde, fijne ervaringen en graag tot ziens!

 Lieve Groeten, Wendy'Ann xxx.  

Spiritueel Mentor in de Nieuwe Energie.
PsychoSociaal therapeute en ReikiMaster.