Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
*********************************************************************************************
Здравейте,
 
С радост искаме да ви съобщим, че Виртуалното изложение Healthy Life събира все повече надеждни фирми и изключително качествени продукти.
    
В разгара на лятото искаме да ви запознаем с няколко от полезните продукти, които са представени в интернет платформата. Биологични и натурални, с гарантиран произход и качество.
 
Бизнеса си е бизнес и ви съветваме да се свържете с фирмите за повече информация относно количества и доставки.
 
В Healthy Life имате възможност да изпратите директно запитване или да започнете чат в реално време с изложителите.
 
  • За тези, които се опитват да разнообразят асортимента си, това ще е точното попадение. Ще увеличите оборота си, а от там и печалбата.
  • За спортистите - осезаеми ползи след първия прием на продуктите.
  • За производителите от хранително-вкусовата и фармацевтичната индустрия – качествени суровини.
Направете своите поръчки още днес!
 
Ако желаете да бъдете сред първите, които ще получават информация и промоционални оферти от фирмите, регистрирайте се за бюлетина.
 
 
 
 
 
Арониада-Агро представя продукти от АРОНИЯ

 
100% Биологичен Сок от ПРЕСНИ плодове на АРОНИЯ, Биологичен оцет от арония, Биологична Естествена витаминозна напитка от плод Арония (вино от арония), Биологична Естествена витаминозна напитка с плод Арония (вино от арония и грозде), Биологична Арония на прах  и др.
 
Аронията сама по себе си е супер храна, тъй като съдържа количества над средно ниво от всички най-важни витамини, а по наличие на биофлавоноиди е абсолютен рекордьор.
 
    
 
 
 
 
Биониа - 100% натурални храни, хранителни добавки  и напитки
 

 
Храните и хранителните добавки са натурални източници на витамини, минерали и протеини: Биониа Бирена мая на люспи, Биониа Хранителна мая на люспи, Биониа Шипка на пердушини, Биониа Грахов протеин и протеин от леща, Биониа суров рожков на прах и др.
 
Напитките са 100% растителни, протеинови, разтворими напитки в три варианта: Nomad nutri drink Kакао, Nomad nutri drink Kафе и Nomad nutri drink Kарамел.
   
 
НОВО: Биониа ЕООД предлага на едро суровини на производители от фармацевтичния и хранително-вкусовия бранш: бета-глюкан, бирена мая, шипка и др.
 
 
Можете изцяло да разчитате на съдействие ни и при въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас. Фирмите, с които работим, са надеждни ваши партньори.
 
Поздрави,
Екипът на Виа Експо ООД
032/512905
 
Сподели с приятели:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.