Tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw feest of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich onder uw gasten begeeft.
Dit zal ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie of bedrijf is.

De show belicht vooral de periode van 1978 tot 1983 toen de legende op zijn hoogtepunt was.
Alle vroege solo hits singles en albumtracks werden volledig “LIVE” uitgevoerd.
Dave B. één van Engelands meest gerenommeerde tribute artiesten, te zien op BBC TV, te horen op radiostations in heel Europa, te zien in het Londense West End en met verschillende rondreizende theater Rock n Rollshows.
Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is*****Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen en stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van het sekssymbool van de 20e eeuw*****
Peter sings Elvis, nummers als Don’t be cruel, Can’t Help Falling in Love en vele andere worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is.
Buddy Holly & The Counterfeit Crickets bekend van de uiterst succesvolle productie "Rockin' On Heaven's Door", speelde hij in de West End musical "The Buddy Holly Story"*****Maar dat dacht u van The Piano Killer Chris Watson, Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers
The CLAPTONES met het omvangrijke repertoires Eric Clapton, uiteraard inclusief nummers als White room, Layla, Tears in heaven, Wonderful tonight en nog veel meer.
Travelin Man, de Ricky Nelson Rock n Roll Show is Engelands’ eerste en enige (tribute) theatershow gewijd aan 50’s / 60’s Rock ‘n’ Roll legende Ricky Nelson, een unieke show die alle hits omvat van de man die alleen voor Elvis Presley moest voorlaten qua  platenverkoop tussen 1957 en 1962Dave B begeleid door de fantastische ‘all star’ Travelin Man Band, een Rock ‘n’ Roll feest wat niemand mag missen*****Creedence Gold een band die zich hoofdzakelijk toelegt op het repertoire van Creedence Clearwater Revival (CCR), één van de grondleggers van de huidige rockmuziek.
Zijn The Blues Brothers in  Nederland?  In elk geval ze lijken er wel op; twee mannen met een zwarte hoed, bijpassende pak, smalle zwarte stropdas en een zwarte zonnebril: gaat er bij u al een lampje branden?*****The ForEverly Brothers nemen je mee naar Memory Lane langs Bye Bye Love, Wake Up Little Suzie, All I Have To Do Is Dream, (Til) I Kissed You en vele andere bekende nummers van het duo.
 
Stuk voor stuk lijken, klinken en performen zij ook als de echte wereldberoemde sterren en wij hebben ze allemaal in huis.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310