Med anledning av den nya datalagen GDPR: Jag utgår från att alla som får detta mail vill ha det och få information om Adrian Recordings releaser. Alla har på ett eller annat sätt visat intresse för va vi gör. Jag tänker fortsätta att skicka ut information till er. Det är väldigt viktigt att ni säger till om ni inte vill ha detta mail och inte anmäler och håller på. Svara bara på mailet eller meddela mig på magnus@adrianrecordings.com och säg till, så plockar jag bort er. Svårare än så är det inte. Det finns ju dessutom en automatisk avregistrering i slutet av detta mail. Så kan vi gå vidare med detta nu och fortsätta som vanligt? 
 
---

Nu vidare till det viktiga. Idag släpper Adrian Recordings 2 st fantastiska singlar. Dels en ny singel med Alice Boman och dels en ny artist på Adrian Recordings, som heter Need For Speed, som idag släpper sin debutsingel. Vill ni ha musikfiler så bara hör av er. Vi är frikostiga.
 
---

Artist: Alice Boman
Singel: Heartbeat
Releasedag: 11 maj
Label: Adrian Recordings

Konsumera: http://smarturl.it/AliceBomanHeartbeat
Spotify: https://open.spotify.com/user/bjerkert/playlist/1Jb61pv3FZ9QJlmGtud4BK?si=vTwkMlMbQQqWB_Z2Kn63Cg

Video: https://youtu.be/pmBeSRi7eu0 
 

Högupplöst pressbild: https://www.dropbox.com/s/3gxh7riy9x0sigb/AliceBoman-Press1-300dpi.jpg?dl=0
Foto: Tom Malmros

I dag släpper den svenska popskatten Alice Boman sin nya singel ”Heartbeat” med en video gjord av Julia Ringdahl, som även ingår i Bomans liveband. Publiken längs hennes utsålda Europaturné har haft förtur på att få höra den finstämda, lidelsefulla låten.

Alice Boman är på väg att runda av sin turné. Men det står inte still kring den unika artisten för det. Omtyckta ”End of Time” följs nu upp av ännu en stämningsfull, drömsk singel. Nya ”Heartbeat” har skapats i flera olika städer. Artisten skrev låten en sommardag i Stockholm och spelade in sång och piano i Malmö. Saxofonen spelade Tom Malmros in och skickade till Boman i Göteborg. Hon blev väldigt berörd när hon hörde hur låten vuxit med instrumentet.

Såhär berättar Alice Boman om den nya singeln:
– ”Heartbeat” är speciell för mig, men jag vill alltid att folk ska få sin egen uppfattning om vad låtar handlar om – att de får betyda det folk vill att de ska betyda. Det är lite magin. 

”Heartbeat” är co-producerad av Tom Malmros och Fabian Prynn och släpps med en stämningsfull musikvideo av Julia Ringdahl – som känns igen både från Alice Bomans liveband och trion Hey Elbow

Den senaste tiden har Alice Boman varit ute på en utsåld Europaturné (Stockholm, Paris, Berlin, London etc.) samt gjort några utvalda spelningar i USA. Framöver spelar hon i brittiska Brighton och vid två tillfällen i Stockholmstrakten. Bland annat till midsommar.

Live:
2018-05-18: The Great Escape - Brighton (UK)
2018-05-19: The Great Escape - Brighton (UK)
2018-06-23: Skå Festplats (S)
2018-08-15: Trädgården - Stockholm (S)

Presskontakt:
Rebecka Ljung
Ebba Lindqvist PR
rebecka@ebbalindqvist.se
+46(0)734083872

---

Artist: Need For Speed
Singel: c/o
Releasedag: 11 maj
Label: Adrian Recordings

Spotify: https://play.spotify.com/album/6Ze5Fq3pLQ9YezLuqddj2a
iTunes / Apple Music: https://itunes.apple.com/album/-/id1373376504
 
 
Pressbild: https://www.dropbox.com/s/1ere730rqp0qyvq/NFS.jpg?dl=0

Need For Sped är en helt ny artist på Adrian Recordings som består av Martin och Felix, som även spelar i Malmö nior-punk-bandet RA. I Need For Speed utforskar de nya ljudlandskap och närmar sig ett romantisk slowmotion-dansgolv, dekorerat med rosor och svärd. Låten ”c/o” är deras debutsingel och är producerad av Johan T Karlsson, även känd som artisten Familjen.

Låten "c/o”, skrevs en tidig söndagsmorgon och är det första som släpps med NFS, ett avstamp som visar en riktning, men det finns massa andra kommande riktningar. Den startade nästan som ett skämt av Martin men både Felix och Familjen-Johan, som producerade, gick igång på det. Sen i produktionen blev den mer dramatisk och mer breakdance-feeling. Låten handlar väl egentligen om denna onödiga feelingen som gör att man kommer hem kl 08 på morgonen istället för kl 23. 4e bärsen som tar över...
- Need For Speed

Adrian Recordings
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

ALICE BOMAN ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR