nieuwbrief maart 2022

Er is gelukkig weer behoorlijk wat licht aan de horizon, we zijn er nog en we zijn gezond !
We hebben niet stil gezeten en nieuwe plannen zijn gemaakt, we zijn er helemaal klaar voor, vol goede moed en uiteraard nog steeds met de inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen.
 
Een Dixie Streetparade of een looporkestje slaat bij het publiek altijd wel aan.
Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een (personeels) evenement zal het inzetten van een 'dweilorkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Zij voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
Onze orkesten hebben ervaring in binnen- en buitenland en bestaan veelal uit professionele muzikanten.
De aantrekkingskracht van deze bekende Nederlandse artiesten is onvoorstelbaar groot.
Van uit de verre omtrek stromen radioluisteraars, televisiekijkers, CD kopers etc. naar uw evenement om hun favoriet in den levende lijve te aanschouwen.
 
Waar velen aan voorbij gaan, is dat topartiesten heel goed tot hun recht komen ook op buitenevenementen.
Buiten het intieme van een feestzaal, is ook de sfeer van een braderie of evenement geknipt voor een succesvol optreden.
Zo weken wij o.a. intensief samen met Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.

De Flageolettes, twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-) schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbaasden met een alle kanten opspringend repertoire met heel veel evergreens
Zij bespelen ieder publiek op hun eigen manier, telkens weer in een andere uitdossing : als rock & roll girls, ongenaakbare tangodames of cowgirls één ding staat vast, met dit bijzondere duo kunt er van verzekerd zijn dat uw feest ook echt een feest zal worden! 
 

Om een evenement wat extra's te geven is een leuke animatie act veelal op zijn plaats..
Allerhande komische 'typetjes' zoals een ober die niet helemaal spoort, de statige butler, de feestinspecteur die alsnog even controleert op alle zaakjes wel geregeld zijn.
Van opening act tot en met rondlopende animatie-acts.
 
Ook op het gebied van winkelcentra verzorgen wij veel meer dan alleen maar akoestische muziek, wat denkt u bv. van walk-around  animatie, een mime-act, stelten act, beeldend theater, acrobatiek, jongleren en nog veel meer.
Wij hebben het allemaal in huis.
 
 
Bent U geïnteresseerd in ons leveringspakket kijk op onze website.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310