Nieuwsbrief september 2014

Er gebeurt veel in en om ons heen; zowel mondiaal als ook in familiaire kring en zakelijke werkomgeving laten mens en natuur van zich spreken. Een hele klus om in alle prikkels die er zijn je energie te managen. Ik hoor dat mensen om die reden de media buitensluiten, zich terugtrekken of kiezen voor fysieke of energetische bescherming. Wat mij helpt is om mijn aura ruim om me heen te zetten en te proberen om aan de buitenrand te filteren wat van mij en wat van de ander is.... De onderzoeker in mij wordt echter in deze tijd ook keer op keer getriggerd, want ik geloof er in dat alles een reden heeft en niets voor niets gebeurt. Wat is het hoger liggende doel van deze onrust? Sluitend heb ik het zeker niet, maar ik krijg het gevoel dat het aantal gebeurtenissen en de snelheid en heftigheid waarmee dit alles tot ons komt, ons in een staat van een soort "murw zijn" brengt, waarin het niet (meer) mogelijk is om de energie- en (levens)stroom in wat voor vorm dan ook te controleren. Het dwingt om in de overgave te gaan en in kwetsbaarheid, in het hier en nu, te laten komen wat er komt en er doorheen in plaats van omheen te gaan. Om te ontdekken dat in dat ene moment en in elk moment alles is en misschien tegelijkertijd ook wel helemaal niets..... Het is precies zoals het is. Al met al een liefdevolle, maar soms ook luid en duidelijke uitnodiging om niet meer vanuit het zonnevlecht te acteren dat staat voor moeten, daadkracht, wilskracht en macht, maar een transformatie door te maken en helemaal te leven in liefde vanuit het hart, het willen, de rust en persoonlijke kracht; in de verbinding met jezelf een goede gids waar je op kunt vertrouwen en die je brengt waar je wezen moet.

ENERGIEBOODSCHAP
Aan het eind van de vakantie zijn er velen die goede voornemens maken voor de tweede helft van het jaar. Heb je hierbij behoefte aan ook wat energetische informatie, dan kun je een energieboodschap aanvragen. Ik spreek deze graag voor je in. Ook is er weer volop tijd en ruimte voor consulten, energiereadingen, coaching en 1-op-1 familieopstellingen. Je kunt me mailen of bellen (033-4451480) voor een bestelling of afspraak.

4 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Je kunt je last minute nog inschrijven voor de 8-daagse opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context, die start op 4 september a.s. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

17 SEPTEMBER: VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG
Heb je de behoefte om eigen thema's uit te werken met Energetisch of Systemisch Werk of wil je jouw vaardigheden in deze technieken aanscherpen? Meld je dan aan voor de Verdieping- en Transformatiedag op 17 september a.s.

24 SEPTEMBER: WORKSHOP INNERGY WATERS
Innergy Waters zijn vloeibare intentiedragers die ondersteuning bieden in groei-, transformatie- en ontwikkelingsprocessen. Er is een transformatieset en chakraset van elk 10 remedies. Op 24 september kun je in de workshop Innergy Waters ervaren hoe je deze remedies voor je kunt laten werken, zowel voor jezelf als ook in de begeleiding van anderen.

15 OKTOBER: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
De workshop familieopstellingen op 19 september zit vol, daarom heb ik een extra workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen ingepland op 15 oktober a.s. Er is nog ruimte voor vraagstellers en representanten.

27 OKTOBER: ENERGIEDAG
Je kunt jouw persoonlijke energiehuishouding zelf managen. Tijdens de Energiedag op 27 oktober maak je een persoonlijke energiescan en krijgt handvatten aangereikt hoe je effectiever en energiezuiniger met jouw energie kunt omgaan.

29 OKTOBER: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
29 oktober start de vijfdaagse training Coach-Inn-Systemen. Je maakt jezelf die theorie en vaardigheden eigen, die nodig zijn om zelfstandig familie- en organisatieopstellingen te begeleiden zowel in groeps- als 1-op-1 verband.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
In het boek Leven in je hart van Drunvalo Melchizedek word je met levenswijsheden en oefeningen geleid naar de heilige ruimte in je hart. Een plek van waaruit de wereld in co-creatie opnieuw geschapen kan worden. Het boek is praktisch van aard en er is een CD met meditatie bijgevoegd, die je de weg wijst in dit proces. Ik vond zowel het boek als ook de meditatie erg de moeite waard! Deze hebben mij veel gebracht.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.