nieuwbrief april 2021

Er is nu een concept-openingsplan voorgelegd aan deskundigen om in vijf tot zes stappen te versoepelen naar een zomer zonder coronamaatregelen. In de zomerperiode is het doel dat geen coronamaatregelen gelden of alleen nog de basismaatregelen.
 
Mondjesmaat gaan enkele Pasar Malams weer draaien.
Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
Dat de humor niet ontbreekt blijkt wel als zij als “nichtje van Tante Lien” een soort ode aan Wieteke van Dort brengt met nummers als “Geef mij maar nasi goreng” en “Arm Den Haag”
Kortom, heerlijk lachen met af en toe en een klein brokje in de keel!
Ook uitermate geschikt voor theater, Pasar Malams, bedrijfsfeestjes met een Indisch/Oosters karakter of andere gelegenheden.

Johnny Valentino hoopt met compleet nieuwe sound op landelijke doorbraak
Johnny Valentino is een samenwerking is aangegaan met de bekende producer/songwriter Laurens van Wessel, o.a. bekend als producer van Frans Bauer en vele andere artiesten.
De nieuwe Johnny Valentino sound is onmiskenbaar te horen bij de eerste vrolijke klanken van zijn nieuwe single ‘Mi Amore’.
 
Laat de zomer maar beginnen, met alle terrassen hopelijk open, want met deze plaat ga je helemaal uit je dak!
Het super catchy refrein laat je verlangen naar zon, zee, strand en uiteraard een nieuwe zomerliefde.
Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, ras entertainer, Mister Las Vegas hoopt met ‘Mi Amore’ eindelijk met zijn 25e single op een grote landelijke doorbraak.

Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
Wat denk u van b.v.  Renèe and the Alligators bijna 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie***** Java Guitars Unlimited  met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock met de guitar hero Benny Poetiray***** De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****
Het repertoire de LenneBrothers Band zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was*****The Country Sisters temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens***** Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, de lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft. De bekendste meezingers van Trafassi, allemaal gezongen door Edgar Burgos, de leadzanger van de groep****** Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is*****

 
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310