Click here to view this email in your browser                                                     август 2016
Здравейте,
Наближава изложението Sofia Sport & Healthy Life.
Верни на традицията, продължаваме да Ви представяме фирмите-участнички и нови за българския пазар продукти.
Изложителите ще предложат най-добрите решения за активните хора и спортисти, успешни насоки за здравословен и хармоничен живот. Знаете ли, че в България вече е представена шведската световноизвестна марка SALMING? Основните направления, в които работи, са бягане, триатлон, лека атлетика, фитнес и почти всички спортове в зала: скуош, хандбал, флорбол, бадминтон, волейбол, тенис на маса и др.
Запознайте се отблизо с качеството на марката на спортистите - SALMING, чрез техния официален представител за България - С-Спорт, участник в изложбата Sofia Sport & Healthy Life. Фирмата ще представи също така ортопедичните стоки на ReMed за подпомагане, превенция и рехабилитация за спортисти и активни хора.
И още..... нови партньори на изложението Sofia Sport & Healthy Life.
 
Интервю с г-н Голиков, управител на фирмата и официален представител за България, Сърбия и Македония
     Роман Голиков
 
    
Марката SALMING е създадена през 1991 година като качествено оборудване за хокей на лед от легендарния шведски спортист Бордже Салминг. Разкажете ни малко повече за бранда и как се е развил през годините?
 
За шведите Бордже Салминг е истинска легенда и символ на силата на Лапландия. Той е изградил мост към бъдещите европейски хокеисти и е показал на канадците Salmi-духа неведнъж, заявявайки, че „това, което не ни убива, ни прави по-силни“ през 17-те години в Националната хокейна лига. Сега SALMING е една от бързо развиващите се професионални, модерни и много популярни марки в целия свят. Основните насоки на Salming Sports са бягане, триатлон, лека атлетика, фитнес и почти всички спортове в зала: скуош, хандбал, флорбол, бадминтон, волейбол, тенис на маса и др. Освен това стоките SALMING са страхотни като автентичност и модерен стил.
 
Слогънът на фирмата е "No nonsense products for no nonsense people!" - „Сериозни продукти за сериозни хора!“. Кои спортисти в световен мащаб използват марката?
 
SALMING създава своите продукти, използвайки най-новите научни и технически разработки заедно с професионални учени, треньори и спортисти. 
SALMING е официален партньор и спонсор на Международните спортни федерации по флорбол и хандбал, на национални отбори и играчи по целия свят. Голям брой известни в целия свят спортисти са използвали обувки, облекла и оборудване SALMING при постигане на най-добрите си резултати и победи също и в бягане, триатлон, скуош и фитнес!

От 2012 г. SALMING е официален партньор на PSA (Професионалната асоциация по скуош) и спонсор на много от най-добрите играчи. Прочетете цялото интервю тук.

 
Нови партньори на изложението Sofia Sport & Healthy Life
 
Нови партньори:
  • Българска рафтинг федерация -
  • Българска федерация по автомобилен спорт
  • Българска голф асоциация
 
 
Нови медийни партньори:
  • Вестник 19 min
  • Информационна агенция Блиц
  • Спортният сайт Блиц Спорт
  • Вестник „Доктор“
 
Полезни линкове:
Профил на посетители и изложители: Спорт    Здравословен живот       
 
С пожелание за спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
Споделете в социалните мрежи: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
   
Via Expo Ltd.