NIEUWSBRIEF HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
Juli 2021  
NIEUWSBRIEF
Beste patiënten, hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van huisartsenpraktijk De Wildenberg. Mocht u het niet op prijs stellen om periodiek een nieuwsbrief te ontvangen, dan kunt u onderaan deze nieuwsbrief op uitschrijven klikken.
 
VAKANTIESLUITING BLOEDAFNAME YSSELSTEYN
In verband met vakantiesluiting komt VieCuri geen bloedprikken in Ysselstyen op:
- maandag 19 juli
- maandag 26 juli
- maandag 2 augustus
- maandag 9 augustus
- maandag 16 augustus
- maandag 23 augustus
- maandag 30 augustus
- maandag 6 september
U kunt deze weken alleen op woensdag van 8.00 tot 8.30 uur terecht in Ysselsteyn om bloed te laten prikken. Vanaf 13 september kunt u ook weer op maandag van 9.15 tot 9.45 uur bloed laten prikken in Ysselsteyn.
 
Wilt u bloed laten prikken in VieCuri Venray, houdt u er dan rekening mee dat dat alleen nog op afspraak mogelijk is. Via het patiëntenportaal www.mijnVieCuri.nl kunnen patiënten zelf een afspraak maken om bloed te laten prikken. Lukt het niet om via mijnVieCuri een afspraak te maken? Neem dan telefonisch contact op met VieCuri via het telefoonnummer 077-320 55 55.
 
VAKANTIE HUISARTSEN
Dokter Weijers heeft vakantie van 26 juli tot en met 13 augustus. Tijdens haar vakantie zal dokter Oude Luttikhuis 2 dagen per week op de praktijk zijn en op de meeste andere dagen is er een waarnemend huisarts aanwezig. Helaas is het niet gelukt om voor alle dagen een waarnemend huisarts te vinden. Op vrijdag 30 juli en vrijdag 6 augustus is er geen arts aanwezig. Wel is er dagelijks een doktersassistente aanwezig. Belt u bij klachten dus altijd naar de praktijk. Bij afwezigheid van een arts in Ysselsteyn nemen de huisartsen van de Wieenhof voor spoedgevallen waar.
Dokter Oude Luttikhuis heeft vakantie van 16 augustus tot en met 3 september. Tijdens haar vakantie zijn dokter Weijers en dokter Kramers op de praktijk aanwezig. Op dinsdag 31 augustus is er een waarnemend huisarts aanwezig.
 
COVID-19
Het gebruikt van mondkapjes in openbare ruimtes is per 26 juni gestopt aangezien het landelijke risiconiveau is gedaald. Het gebruik van mondkapjes door patiënten in de huisartsenpraktijk kan daarom ook worden aangepast, met inachtneming van de basisregels die blijven gelden:
- laat een coronatest uitvoeren bij klachten
- geen handen schudden
- houdt 1 1/2 meter afstand
- was regelmatig uw handen
- draag een mondkapje indien voldoende afstand houden niet mogelijk is
 
Voor patiënten met een bewezen COVID-19 infectie of met klachten welke zouden kunnen passen bij COVID-19 (zoals koorts, hoesten, keelpijn, neusverkouden) blijft een mondkapje geadviseerd. Zij worden nog steeds gescheiden gezien van de overige patiënten op het zogenaamde luchtwegspreekuur. Maakt u hiervoor altijd telefonisch een afspraak en blijft buiten of in uw auto wachten tot u aan de beurt bent.
 
Omdat de regels met betrekking tot de corona-maatregelen snel veranderen, verwijzen wij u naar onze website voor de laatste actuele regels met betrekking tot de genomen maatregelen in de praktijk; www.huisartsenpraktijkdewildenberg.nl
 
 
 
 
HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
Litsenbergweg 20a
5813 CG Ysselsteyn
www.huisartsenpraktijkdewildenberg.nl