Nieuwsbrief januari 2008


IK WENS JE EEN (VER)HELDER(END) 2008!

Een wijsheid zegt: een Boeddha mag je niet zelf kopen. Je hoort deze te krijgen van anderen. En dat gebeurde. Ik kreeg op mijn laatste werkdag van 2007 deze Boeddha van een enthousiaste groep deelnemers aan een training. Voor mij staat hij symbool voor al het bijzondere dat ik 2007 heb mogen ontvangen, zowel zakelijk als privé, tastbaar en gevoelsmatig. Voor mij gaat dat over liefde, persoonlijk inzicht, inspirerende ontmoetingen, een nieuwe huisstijl, interactieve trainingen, transformatie en verbinding met bekende en onbekende energieën. Ik ben benieuwd hoe 2007 jou vergaan is.

In 2008 ga ik door met persoonlijke ontwikkeling, zowel voor mezelf als het verzorgen van coaching en training aan anderen. Zo heeft iedereen een (levens)reis die gaat over: wie ben ik, wat is mijn geloof, mijn eigen waarheid en hoe wil ik dat uitdragen in de wereld. Een zoektocht die mijns inziens nooit eindigt en waar elke keer nieuwe elementen aan toegevoegd worden. Voor mij komen die uit verschillende religies, culturen en levenswijzen. Daarom het Boeddhisme, Christendom, de Newagestroming en Chakraleer op één foto.

Ik kijk uit naar ontmoetingen in 2008 waarbij weer onderbelichte aspecten van jou en mij het levenslicht mogen zien. Ik loop graag samen met je de weg voorbij aan de tegenstellingen zwart-wit, goed-kwaad, dader-slachtoffer, licht-donker, daar waar ruimte is voor diversiteit en integratie zodat jij kunt zijn wie jij bent!

FILMS VAN DE MAAND Speciaal voor diegene die nog een week kerstvakantie hebben twee mooie filmtips, die aansluiten bij de intro van deze nieuwsbrief. De film Kundun gaat over het leven van een kind, dat ontdekt wordt als de toekomstige Dalai Lama. Voor een trailer, klik hier. In de film Samsara verlaat een Boeddhistische Monnik het klooster om de andere kant van het leven te ontdekken (preview). Veel kijkplezier!

AANBOD COACH-INN In het aanbod van diensten bij Coach-Inn is een driedeling aangebracht:
- Coaching en Transformatieprocessen
- Familie en Organisatieopstellingen
- Energiemanagement en Energiereading
Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden in het voorjaar van 2008. Het is een hele opsomming, maar ik wil je deze niet onthouden. Dit maakt het mogelijk om tijdig te beslissen en de data in je agenda vast te leggen.

COACHING EN TRANSFORMATIEPROCESSEN Ben je op zoek naar iemand die zakelijke of privé tijdelijk met je meekijkt op jouw pad, je feedback geeft en je helpt om je toolkit te vullen, neem dan contact met me op.
Op 28 januari start de workshopcyclus Weg-Inn-Verandering & Groei. De inzichten verkregen door de tzolkin, aurasoma, numerologie, enneagram, innerlijke reis, kabbalah en opstellingen vormen de richtingaanwijzers in jouw transformatieproces.
Woensdag 5 maart a.s ben je welkom voor de workshop Transformatie-Inn-Eén-Dag.

FAMILIE- EN ORGANISATIEOPSTELLINGEN Wil je een eigen thema uitwerken met een familieopstelling dan kan dat in een 1-op-1 opstelling òf in een groep tijdens één van de workshops Inzicht-Inn-Familiepatronen. Deze worden gehouden op 25 januari en 28 maart.
De eerstvolgende mogelijkheid om zelf opstellingen te leren begeleiden in de opleiding Coach-Inn-Systemen is 17 januari. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Ook in maart start een nieuwe groep.
Ben je al meer ervaren met het faciliteren van opstellingen en is het tijd voor een verdiepingsslag. Meld je dan aan voor de opleiding Specialist-Inn-Familieopstellingen die start op 25 april a.s. of de vervolgopleiding Specialist-Inn-Organisatieopstellingen beginnend op 21 mei.
Past het beter bij je om eerst een keer kennis te maken met opstellingen, dat kan dat op 4 maart tijdens de Kennismaking-Inn-Opstellingen.

ENERGIEMANGEMENT EN ENERGIEREADING Een reading biedt veel informatie over en ondersteuning bij belangrijke thema's waar een persoon of organisatie mee bezig is. Mail me om een afspraak voor een consult van ca. 2 uur te maken.
Heb je meer behoefte om zelf je intuïtieve waarneming aan te scherpen en je energie beter te managen, kom dan naar de 4-daagse training Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming die start op 8 februari aanstaande.
Werk je in een organisatie als coach, adviseur of manager en wil je effectiever om gaan met veranderingsprocessen m.b.v. systemisch werk en energiemanagement? De aftrap van Bedrijfsenergetisch verandermanagement is op 12 februari.
Op 15 januari is er een Kennismakingsworkshop waarop je ervaart wat energiemanagement, energiereading en de bovenstaande opleidingen voor je kunnen betekenen.

BOEKENTIP VAN DE MAAND Ik heb mezelf deze kerstvakantie getrakteerd op het boek "Hart voor de Wereld" van Anodea Judith (ISBN 90-6963-706-5). Hierin beschrijft zij het chakrasysteem als perspectief voor de ontwikkeling van de wereld. Gefascineerd door de "collectieve draden van de menselijke geschiedenis" geeft zij haar visie op de enorme veranderingen die zich wereldwijd voltrekken.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.