Kersteditie 2013 
Deze nieuwsbrief wordt geschreven in het nieuwe jaar 2014, maar is toch echt de kersteditie van 2013!

De Beste Wensen voor 2014!
MOTORWERK wenst al haar klanten, geïnteresseerden en natuurlijk de lezers van deze nieuwsbrief Een Gezond en Gelukkig 2014 met veel mooie en veilige motorkilometers!
 


Vier maal Jialing JH600B aanwezig op Wintertreffen
Hahnbaum Alm

 
Het is moeilijk voor te stellen met de op dit moment heersende warme weersomstandigheden, maar er is toch al echt sneeuwpret met zijspanmotoren mogelijk geweest.
 
Onze Jialing JH600B dealer voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk - Alois Löw Gespanne GmbH - heeft tijdens het weekend van 13 t/m 15 december 2013 een zijspantreffen in winterse omstandigheden georganiseerd. De daarvoor noodzakelijke winterse omstandigheden waren gelukkig ruimschoots aanwezig!
 
Het treffen vond plaats op de Hahnbaum Alm ten zuiden van Salzburg en niet ver van Bischofshofen. Bijna 50 zijspannen met ongeveer 80 rijders/passagiers hadden gehoor gegeven aan de oproep van Alois en de weersomstandigheden waren perfect.
 
Vier Jialing JH600B zijspannen waren aanwezig en ongeveer als eerste boven op de berg na een lange klim van 14%! Het blijkt dat het bestuurbare zijspanwiel in de rulle sneeuw nóg een voordeel biedt: een niet meesturend en niet aangedreven zijspanwiel heeft de neiging zich in te graven en trekt daardoor het zijspan naar rechts. Meestal naar de berm van de weg of nog erger... Door tegenstuur kan dat enigszins worden gecompenseerd, maar al vlug gaat het voorwiel glijden en volgt het geheel de natuurlijke loop der dingen.
 
Niet met een Jialing JH600B: het actief meesturende zijspanwiel voorkomt dit glijden en duwt de combinatie ook in rulle sneeuw weer naar links en daarmee uiteindelijk rechtuit. Probleem opgelost, zoals de foto's duidelijk laten zien!
 
Foto's gemaakt door Alois Löw en Klaus Kühnl:
 
 
 
 
 
 

 
Inhoud
De Beste Wensen!

Vier maal Jialing JH600B aanwezig op Wintertreffen Hahnbaum Alm
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl