Nieuwsbrief juni 2013

Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf heb ik uitzicht op mijn planbord. Momenteel hangt dat vol met kaartjes, tekeningen, borduurwerkjes en teksten. Stuk voor stuk energetische cadeautjes gekregen van anderen tijdens of na trainingen, individuele sessies of zomaar. Voor een buitenstaander lijken het misschien slechts een paar krabbels, maar voor mij zijn het belangrijke en inzichtgevende reminders, iedere dag weer. Achter de eenvoud gaan diepe energetische boodschappen schuil, over waar ik vandaan kom, doorheen ga en waar het me uiteindelijk brengt. Het gaat niet over het uiterlijk, maar over de intenties die er achter zitten - die werken ondersteunend en transformerend. Het kost weinig moeite en het levert vaak veel op. Probeer het zelf maar eens uit. Je kent vast wel een situatie of een persoon waarin of waarmee het moeizaam gaat. Misschien is het niet wenselijk of niet mogelijk om een boodschap in woorden over te brengen, doe het dan op een creatieve en energetische manier. Stel je een ontmoeting voor die binnenkort komen gaat en stem je af op de aanwezige energie. Vertrouw op de resultaten van de waarneming die je doet. Welke boodschap zou je willen overbrengen? Welke kwaliteiten of kleuren energie zijn daar voor nodig? Materialiseer voor jezelf de boodschap en de daarvoor benodigde energie en sfeer door een tekening, een steen, een tekstje of anderszins. Houd dit proces eenvoudig, een "broddellapje" gemaakt in vijf minuten is echt genoeg als er maar de juiste intentie aan mee gegeven wordt. Zet jouw creatie stilzwijgend in de ruimte, leg het onder de stoel of verberg het in je tas en vraag of de energie in de meeting zijn werk wil doen. En dan is het een kwestie van wachten op de wondertjes die komen gaan!

ZOMERTIJD
In deze nieuwsbrief tref je de aankondigingen van verschillende trainingen die in het najaar starten. Heb je speciale wensen en vind je daarvoor geen passende activiteit in de webagenda, laat het dan weten. Ik creëer graag workshops en trainingen op maat. Indien daar belangstelling voor is, zijn hiervoor ook mogelijkheden in juli en augustus.

17 JUNI: STRIPPENKAARTDAG OPSTELLINGEN
Op 17 juni is er weer een Strippenkaartdag "Professionalisering-Inn-Opstellingen". Dit is de laatste in de huidige vorm. Vanaf 3 oktober zullen de professionaliseringsdagen één keer per kwartaal plaatsvinden en verder gaan onder het nieuwe concept: Verdieping- en Transformatiedagen.

22 augustus: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 22 augustus is er weer een workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen". Met een familieopstelling kun je tijdens deze dag een levensvraagstuk uitwerken en daarmee patronen doorbreken. De dag in juni is al vol.

27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN)
Wil je zelf familieopstellingen en organisatieosptellingen kunnen begeleiden? Van 27 tot en met 29 augustus vindt de specialie zomereditie van de basisopleiding "Coach-Inn-Systemen" plaats. In deze "snelkookpan" zitten alle ingrediënten die nodig zijn om nadien kleine opstellingen te kunnen faciliteren in jouw eigen (coach)praktijk.

13 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (IN EEN PROFESSIONELE CONTEXT)
Op 13 september start er weer een jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen. Een 8-daagse opleiding waarin je leert om korte, themagerichte energiereadingen te doen, oefent met verschillende energetische coachwerkvormen en jezelf intuïtieve healingtechnieken eigen maakt.

24 SEPTEMBER: VERVOLGOPLEIDING - SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (SNELKOOKPAN)
Heb je inmiddels een basisopleiding gevolgd om familie- en/of organisatieopstellingen te begeleiden (zoals de Coach-Inn-Systemen) en ben je toe aan een verdieping? 24 september is de aanvangsdatum van de 10 dagdelen durende vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen. In deze opleiding bereid je jouw arsenaal aan systemische werkvormen uit, doe je kennis op over opstellingen en karakterstructuren, oefen je zowel met 1-op-1 opstellingen als ook met groepsopstellingen. Er is ook veel ruimte om de door jouw gewenste leerweg te volgen. Op verzoek wordt deze training dit keer in een snelkookpan uitvoering gegeven (d.w.z. 2 dagen trainen van 10-22, 1 dag van 10-17 uur en een terugkomdag in november).

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Ik vind verlichting altijd een beetje een "moeilijk" en misschien ook wel "verheven" woord. Bestaat er zoiets als dat en wie bepaalt of je dat stadium bereikt hebt? Ik weet het niet. Hoewel het mijn idee is dat verlichting tot eenheid zou mogen leiden, heb ik vaak het idee dat het werkt als een onderstreping van dualiteit en polariteit. Het heeft daarmee voor mij iets paradoxaals. Het neemt niet weg dat het interessant is om bezig te zijn met lichter worden door over dit onderwerp te lezen en te filosoferen. Daarom deze maand de boekentip Het einde van je wereld van Adyashanti. Hij beschrijft vanuit een Zenachtergrond over wat spirituele verlichting is en hoe je er mee om kunt gaan wanneer je het zelf overkomt. Het boek is helder geschreven en zet aan tot zelfreflectie. Vanuit mijn voorliefde voor het werken met karakterstructuren en overlevingsmechanismen vond ik vooral de hoofdstukken die gingen over conditionering en deconditionering een grote toegevoegde waarde hebben.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.