Nieuwsbrief september 2011

Toen ik recentelijk wat zat te mopperen over de belasting die ik ervoer van verschillende mensen om mij heen en toespelingen maakte dat het mij goed uit zou komen als zij iets in hun houding zouden veranderen, zei iemand tegen mij: "stel je nu eens voor dat de logistiek van het leven een perfectie kent en dat deze mensen met dit voor jou onaangename gedrag precies spiegelen wat jij nodig hebt, niet meer en niet minder dan dat........" Ze bleef daarna stil en ik ook. Deze ene zin is de aanleiding geweest om naar binnen te keren en op zoek te gaan naar die schaduwkanten in mijzelf die het niet leuk vonden om op deze manier door mijn omgeving geprikkeld te worden. Wat kon ik niet onder ogen zien? Wat probeer ik te vermijden? Door in die gebieden het juiste licht te laten schijnen, veranderde het inmiddels ontstane slachtofferschap in daadkracht. Energie en licht gericht op datgene waar ik voor wil gaan en wat ik wil bereiken. Echte feelgood moments, die energiegeven en succesvol zijn, dat in tegenstelling tot de weerstand die je tegen komt als je bezig bent met het "omvormen" van de ander uit eigen belang. En dank aan allen die datgene wilden "representeren" wat ik in deze levensfase nodig heb, de boodschap is ontvangen!

ENERGETISCH "DUWTJE IN DE RUG"
Het kan aardig wat moeite kosten om weer op gang te komen na de vakantie. Dat wat voor de vakantie letterlijk of figuurlijk onaf was en in een hoekje weggestopt leek, keert met de vaart van een boemerang weer op je bureau terug; je kunt er niet meer omheen. Heb je een energetisch duwtje nodig om deze "klus" definitief van je "to do-lijstje" te laten verdwijnen, maak dan een afspraak voor een energiereading (mailen of bellen 033-4451480).

ENERGIEWINKELTJE
Vanaf nu zijn de verschillende bij Coach-Inn verkrijgbare coachmaterialen en on-line diensten gebundeld op één webpagina: neem maar eens een kijkje in het Energiewinkeltje.

12 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Wil je als professional energetische en intuïtieve waarnemingen kunnen gebruiken om snel tot de kern te komen in coach-, advies- of managementgesprekken dan is de 8-daagse opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen wellicht een welkome stap. Naast het zelf doen van energetische waarnemingen, leer je om te vertrouwen op datgene wat je waarneemt en krijg je tools aangereikt om de juiste praktische vertaalslag te maken voor jezelf en anderen.

16 SEPTEMBER: PROFESSIONALISERING-INN-OPSTELLINGEN-STRIPPENKAART
Voor diegene die een basiscursus opstellingen zoals de Coach-Inn-Systemen gevolgd hebben, wordt er op 16 september een verdiepingsdag gehouden. Tijdens deze dag kun je zelf begeleiden, vraagsteller zijn, systemische vaardigheden oefenen en je theoretische kennis uitbreiden. De workshop kan los gevolgd worden of onderdeel uitmaken van een strippenkaart.

7 OKTOBER: PROFESSIONALISERING-INN-ENERGIEWERK-STRIPPENKAART
Heb je de opleiding Avontuur-Inn-Jezelf, Waarnemen-Inn-Energie of Vraaggericht Energie Waarnemen gevolgd en voel je de behoefte om je hierin verder te verdiepen en professionaliseren of vind je het gewoon leuk om met energie waarnemen bezig te zijn, dan kun je terecht bij de professionaliseringsworkshop op 7 oktober a.s. Het is mogelijk om je voor een eenmalige workshop in te schrijven of een 4-strippenkaart af te nemen voor verdiepingsdagen energie- en/of systemisch werk.

21 OKTOBER: ENERGIEDAG
Ontdek in één dag op een creatieve en associatieve manier hoe je zelf zorg kan dragen voor jouw eigen energiehuishouding. Tijdens de Energiedag leer je meer over aura's, chakra's, de werking van het menselijk energiesysteem en hoe jezelf kunt beschermen of juist openen voor (on)gewenste energieën.

28 OKTOBER: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Toe aan het doorbreken van een patroon met een familieopstelling? Breng dan een vraag in tijdens de workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen" op 28 oktober a.s.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Tarotdeskundige Renée Maas, biedt sinds kort de mogelijkheid om je te abonneren op een Tarotlegging Verzamelband. In deze digitale verzamelband zijn op een creatieve manier honderden legpatronen bij elkaar gebracht. Iedere legging is weer anders en houdt op een andere manier een spiegel voor. Zo zijn er tijd-, advies-, relatie- en astrologische leggingen (totaal tien rubrieken). Of je nu beginner of gevorderd bent in het werken met de tarot, door de heldere en praktische manier van uitleggen zorgt Renée ervoor dat de tarot voor iedereen toegankelijk wordt. Ik heb zelf met veel plezier al verschillende leggingen gedaan, die mij verrassende inzichten hebben gegeven. Meer weten? Ga naar de site Tarot kaarten leggen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.