WELKE REUZESPRONGEN MAAK JIJ OP JOUW LEVENSPAD?


De energie van de maand november kent een stretchend karakter. Mogelijk ervaar je eerst in uitvergrootte vorm jouw kleinheid en misschien ook nederigheid als een soort eencellige amoebe; op zichzelf staand, zelf regulerend en toch ook onderdeel uitmakend van een groter geheel. Je tentakels zijn naar buiten gericht, in de hoop dat je houvast kan vinden. Het oogt wat hulpeloos. Later komt er echter meer bewustzijn dat de bedding waar je naar op zoek bent niet buiten jezelf ligt, maar in je binnenwereld gevonden kan worden. In deze omkering is de kleur oranje in overvloed aanwezig. Die geeft je het zelfvertrouwen om tot de juiste zelfexpressie te komen en zorgt ervoor dat de vruchtbaarheid toeneemt om jouw gedachtengoed en innerlijke wijsheid als eencellige meer dan groots te gaan reproduceren.

Je ontmoet op dit pad steeds (blauwe) knooppunten, die je vragen om (intuïtieve) keuzes te maken over de richting die je op wil gaan. Deze kleine beslissingsmomenten (echter in grote getalen aanwezig) zorgen voor groei. Stilstand is in deze tijd dan ook niet mogelijk. De ene beweging volgt als vanzelf de andere beweging op. Het voelt nog wel een beetje als een rad van avontuur. Het lijken nu nog allemaal losse stapjes te zijn, zonder dat duidelijk is waar dit alles echt toe leidt. Maar vertrouw erop dat ondanks alle onzekerheden en onduidelijke boodschappen, die je op jouw pad tegenkomt, de richting uiteindelijk de juiste is. Hoe meer je jouw innerlijke autoriteit volgt, hoe groter de kans dat je precies daar uitkomt waar jouw verlangen ligt.

Intern worden er deurtjes geopend waardoor er nieuwe verbindingen gemaakt kunnen worden. De losse eindjes komen bijeen en kunnen aan elkaar geknoopt worden. Hierdoor ontstaat er een soort wezensster. Deze heeft in zijn vorm veel weg van een kompas, die een gids voor jou is om intuïtief je koers te bepalen. Ongemerkt zul je een grote afstand overbruggen. Eenmaal door de poort van nieuw bewustzijn, zie en voel je ineens weer dat koesterende, warme, heilige vuur.

De tekening heeft ook wat weg van een mandalavormige dromenvanger. Deze vangt jouw dromen. De dromen die je graag waar wil maken in dit leven. Durf dan ook te dromen en te erkennen wat er van binnen in je leeft. Dat is niet egoïstisch. Deze maand wordt er van je gevraagd om meer dan 100% achter jezelf te gaan staan, ook als je weerstand op je pad tegenkomt. Soms is daar vurigheid voor nodig. Het kan zijn dat de buitenwereld dat als felheid vertaald. Het gaat echter over het laten stralen van je innerlijke zon en passievol voor je eigen overtuigingen opkomen. Wees ook niet verrast als je in bepaalde situaties bewust wordt dat je een soort van heksenvingers hebt. Het kan namelijk geen kwaad om soms een beetje provocatief of zelf gemeen te werk te gaan. Als jij denkt dat je hierin al ver over de top bezig bent, dan is dat nog maar het begin. Je moet er nog aan wennen wat het betekent om jezelf en jouw verlangens centraal te stellen. Daarbij mag je best jouw grenzen verleggen, zodat de mensen in jouw omgeving weten waar je voor staat en wie je bent. Met de kleuren zandsteengeel en boswachters groen in je rug zul je steeds dichter bij je natuurlijke zelf komen.

Misschien is er voorbij de schuld en schaamte zelfs iets wulps en dat is de gewoonste zaak van de wereld. Je bent mooi en charmant en dat mag ten volle gezien worden. Er zal ruimte komen om op nieuwe manieren te kunnen laten zien dat je een seksueel wezen bent. Op de lange termijn zullen door deze paradigmaverschuivingen ook andere relatievormen ontstaan, die ruimte geven om onderdrukte gevoelens om te zetten in ongekende levensenergieën.

De sjamanistische energie die in de maand november actief is, geeft een nieuw begrip aan healing. Steeds meer mensen zullen hiervoor rituelen doen. Denk hierbij aan het bijwonen van spirituele ceremonies, het lopen van een levenswiel of het bezoek aan een medicijnman of vrouw. Je komt tot rust als je op deze manier naar binnen keert. Dit voegt nieuwe kleuren toe, waardoor het spectrum compleet en tot een eenheid verwordt. Een staat van Zijn, waardoor je helemaal Jij Bent, zowel voor jezelf als ook naar de wereld om je heen, zonder dat je daar actief iets voor hoeft te doen.

Een maand toegewenst waarin je met een helder 3e oog wezenlijke spirituele connecties maakt, die je op een diepere laag laten herinneren wie je werkelijk bent, zodat je in staat bent om reuzesprongen te maken op jouw levenspad.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:
Er staan al veel nieuwe workshops en trainingen voor de laatste maanden van 2023 en het voorjaar van 2024 in de agenda op de website gepland. Maandelijks zijn er ademworkshops en één keer per twee maanden workshops familieopstellingen (Inzicht-Inn-Familiepatronen).

Graag licht ik er een paar uit:

21 DECEMBER TRANSFORMATIEWIEL
Een transformerend, inzicht gevend en creatief ritueel om een hele bewuste stap te maken in de richting van de realisatie van je zielsverlangen.

18 JANUARI VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Een opleiding waarin je leert om te healen, te readen en energie waar te nemen in krachtige metaforen.

20 MAART COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Een vijfdaagse training om je systemische vaardigheden eigen te maken, zodat je familie- en organisatieopstellingen kunt begeleiden in je eigen dagelijkse praktijk.


BOEKENTIP
Op dit moment lees ik het boek Het verstrooide brein van Gabor Mate. Tot nu toe een verhelderend boek, dat ik iedereen kan aanraden die op wat voor manier te maken heeft met ADD. De schrijver die ervaringsdeskundige is op dit terrein, neemt de lezer op een mooie manier mee waardoor je meer begrip krijgt over datgene wat er in de mind gebeurt van iemand die ADD heeft. Hij gaat in op hoe je ADD kunt helen en de bijkomende beperkingen op een positieve wijze kunt inzetten. Gabor Maté heeft nog andere interessante boeken geschreven over lichaamsbewustzijn en het brein: o.a. "De mythe van normaal" en "Wanneer je lichaam nee zegt".


RECEPT VAN DE MAAND
Zin in iets lekkers en iets anders dan anders? Geniet dan van het recept van Shakshuka. Een heerlijk gerecht met tomaten, paprika, spinazie, champignons, feta en ei.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan een paar datavoorstellen in je mailbox. Er is op dit moment een wachttijd van ca. 2 maanden. Mocht je toch graag eerder inzichten op je thema willen hebben, bestel dan een energieboodschap in de Energiewinkel.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.