Nieuwsbrief 48
  
In deze nieuwsbrief:
 
Nieuwe ziele combinaties.
Beurs Internationaal therapeut d.d. 12 en 13 november.
Opleidingen:
3-Daagse Schoonheidsopleiding
Therapeutenopleiding Celzouttherapie
Opleiding Aromatherapie
Dagopleiding Bloesemtherapie.
Aanbiedingen/nieuwe producten.
 
Combinaties voor de ziel.
 
 
 
Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel. Wat is nu het verschil met deze remedies en de andere bloesemremedies? Een korte uitleg over het verschil tussen geest en ziel is daarom wel van belang. De geest, de adem, is de kracht die het lichaam, de stof, tot leven brengt. Het is net zoals je telefoon: wanneer er geen batterij in zit, is het een dood ding waar je niets mee kunt. De batterij, de geest, is nodig om de telefoon, het lichaam, tot leven te wekken.
 
 
De ziel daarentegen is de overlevering van de ervaringen die iemand heeft meegemaakt vanuit de vele levens en hem/haar gevormd heeft. Daarom noemen we iemand die veel heeft meegemaakt dan ook een oude ziel.
 
De ziele combinaties richten zich dan ook op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. De “gewone” bloesemremedies zijn met hun werking dan ook meer gericht op de aanvullingen van de geest en de onevenwichtigheden in het dagelijkse leven.
 
GROEPSZIEL
De combinatie Groepsziel werkt op de groep en het groepsproces. Een belangrijke remedie voor deze tijd, waarin veel mensen zich niet meer verbonden voelen met de ander en iedereen zijn eigen territorium probeert te verdedigen. De remedie werkt snel en gaat als een olievlek door naar de anderen.
 
OERZIEL
Dit is een belangrijke combinatie om je weer te verbinden met je ziel. Vooral wanneer je je niet meer thuis voelt op aarde en niet meer in je kracht komt, omdat je de oorspronkelijke verbinding met je ziel bent kwijtgeraakt. Deze combinatie geeft de veiligheid en geeft je het vertrouwen, dat je nodig hebt, om weer de verbinding te kunnen maken met de oorspronkelijke kracht van je oerbron.
 
ZIELERUST
De combinatie Zielerust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er te veel spanning in het hoofd blijft vastzitten zorgt deze combinatie dat je kunt aarden en dat het hoofd stil wordt. Ze zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen.
 
ZIELS ONTPLOOIING
Een bijzonder diep werkende combinatie voor de ontplooiing en groei van je ziel. Vooral wanneer je al langere tijd op zoek bent naar een nieuwe mogelijkheid om te groeien. Dit is ook een belangrijke combinatie nadat je de Oerziel hebt gebruikt. De volgende stap, wanneer je weer met je ziel verbonden bent, is de uitbreiding en de groei van de ziel.
 
Combinatie Groepsziel
 
 
 
WIJ STAAN WEER OP DE
INTERNATIONALE THERAPEUTEN BEURS
IN APELDOORN STAND NR. 218
12 & 13 NOVEMBER.
 
We hebben tijdens de beurs weer bijzondere aanbiedingen met extra kortingen. Op de meeste complete sets geven we, uitsluitend tijdens de beursdagen, maar liefst 30% korting. Dit is tenslotte het jaar waarin Bloesem Remedies Nederland 30 jaar bestaat.
 
Niet alleen is Lisa Sandberg, producent van de Orchid remedies uit Zweden,  aanwezig op de stand, maar ook Lila Devi van de Spirit in Nature Essences. Wilt u meer weten over de orchideeën remedies uit Zweden of over de remedies van Spirit in Nature, die veel gebruikt worden voor dieren, kom dan naar de beurs.
 
Wilt u graag kortingskaarten voor de beurs, vraag ze dan aan via info@bloesemremedies.com. U krijgt deze dan gratis thuisgestuurd.
 
 
 
OPLEIDINGEN
 
 
 
3-DAAGSE TRAINING PRIMAVERA
D.d. 1, 2 & 3 februari 2017
 
DOCENT: Inske Zaalberg
 
NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN 
&
GEZICHTSBEHANDELING
 
Holistische schoonheidsbehandelingen worden steeds belangrijker. Steeds meer schoonheidsspecialistes willen zich verder ontwikkelen en zich onderscheiden in kwaliteit.
 
De schoonheidsbehandelingen van PRIMAVERA zijn een bijzondere belevenis, omdat er gebruik gemaakt wordt van een combinatie speciale behandelingstechnieken en natuurlijke biologische verzorgingsproducten.
 
Door de jarenlange ervaring van PRIMAVERA met waardevolle oliën, de kennis van de aromacultuur en het effect van massages met edelstenen is er een speciale behandelingstechniek samengesteld. Met deze behandelingen bereikt u optimale resultaten bij uw klanten.
 
Integreer dit PRIMAVERA ritueel en de waardevolle oliën in uw dagelijkse behandelingen en bezorg uw klanten een stralende huid en heerlijke momenten.
 
Hiermee zet u uw salon op de kaart.
 
Toelatingseisen: Afgeronde opleiding schoonheidsspecialist.
 
Tijd: 10:00 - 17:15 uur.
 
Kosten: € 170,00 –. Bij betaling 1 maand voor aanvang van de
cursus krijgt u 10% korting. U betaalt dan € 153,00.
 
Dit bedrag is inclusief koffie/thee en een heerlijke vegetarisch biologische lunch.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Therapeutenopleiding
Celzouttherapie Nederland
 
 
 
Docenten: Bram Zaalberg - Bloesem Remedies Nederland.
                   Inske Zaalberg - Bloesem Remedies Nederland.
 
Data: De opleiding tot celzouttherapeut is een twee jarige opleiding
van in totaal 18 zaterdagen (10.15 - 17.15 uur).
De cursusdagen zijn op: 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni, 9 en 30 september, 4 november, 2 december 2017, 13 januari 2018, 10 februari, 10 maart, 7 april, 12 mei, 9 juni, 22 september, 27 oktober, 24 november, 15 december 2018.  
 
Locatie: In Horst bij Bloesem Remedies Nederland / De 3Vrouwen.
 
Kosten: 18-Daagse opleiding € 2495,00 incl. 21% B.T.W. Bij betaling 1 maand voor aanvang van de opleiding 10% korting. Bedrag met korting: € 2245,50 incl. B.T.W.  
 
Incl. materiaal en biologische en vegetarische maaltijd.
 
Informatie: Indien u vragen heeft of het programma van de opleiding wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met: Bram Zaalberg – Bloesem Remedies Nederland per mail:
 
Aanmelden: U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden. Dit kunt kunt u via de site downloaden of aanvragen via de mail of per telefoon 077-3989011.  
 
Accreditatie: De therapeutenopleiding celzouten wordt geaccrediteerd door stichting KTNO voor o.a. de VBAG -Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze en de BATC onder nummer K5035.
----------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
4-DAAGSE OPLEIDING
AROMATHERAPIE 2017
 
D.d. woensdag 15 maart,
12 april, 17 mei en 14 juni.
Cursusleiding: Inske Zaalberg.
Plaats: De 3Vrouwen - Horst - Meterik.
Tijd: 10:15 tot 17:30.
 
 
 
 
 
Wat leer je?
 
Dit is een praktische cursus waarin je leert hoe je op een eenvoudige manier aromatherapie kunt gebruiken voor jezelf, maar ook kunt gaan toepassen op anderen. In de cursus leer je de essentiële oliën kennen. De manier hoe ze gemaakt worden en de geneeskrachtige werking worden uitgebreid besproken. Ook alle basis- en zaadoliën komen aan bod. Je gaat praktisch met aromatherapie aan de slag. Je leert klachten herkennen en de juiste oliën voor een behandeling selecteren. Je leert combinaties maken, die ondersteunend werken bij lichamelijke en/of psychische klachten.
 

Voor meer info zie de site: www.bloesemremedies.com
 
Geaccrediteerd door de KTNO als HBO bijscholing voor de
VBAG en de BACT.
 
 
WORKSHOP AROMATHERAPIE - € 475,00 (incl. 21% BTW)
(Incl. 4 heerlijke vegetarische biologische maaltijden.)
 
Bij aanmelding minimaal 1 maand van te voren krijgt u 10% korting.
De prijs wordt dan € 427,50
 
--------------------------------------------------------------
 
 
DAGOPLEIDING BLOESEMTHERAPIE
2017/2018
 
10 ZATERDAGEN
 
 
1 ZATERDAG IN DE MAAND
 
Data: 18 maart - 15 april 
 20 mei - 17 juni - 16 september 7 oktober - 11 november
16 december 2017
 20 januari 2018
17 februari 2018.
 
Cursusleiding:
Bram en Inske Zaalberg.
Plaats: B.R.N. Horst.
Tijd: 10.15 – 17.15 uur.
 
Wat zijn bloesem remedies. Achtergronden. Hoe worden de verschillende tincturen gemaakt. Hoe en waarom werken ze en waar beginnen ze hun werking in ons bewustzijn. Het deva werk en de afstemming op de planten.
 
Diepere achtergronden en inzichten in de plantenwereld. Het kan voorkomen dat er een remedie wordt gemaakt. Spiegels, achtergronden en werking. Op welke manieren kun je bloesem remedies uitzoeken, zowel voor jezelf als anderen.
 
De verschillende bloesemremedie systemen, met o.a. de Nederlandse -, Californische -, Australische remedies, met uitleg van de vormen en structuren en de kwaliteiten.
 
Het uitzoeken voor verschillende polariteiten, zoals het vrouwelijke, mannelijke, het hogere zelf en de aarde in combinatie met de wet van oorzaak en gevolg.
Edelsteen remedies, het gebruik hiervan in combinatie met bloesemremedies. De ouders en kinderen. Het uitzoeken voor anderen. Het gesprek.
 
De innerlijke therapeut, de basis van je praktijk. Het uitwendig gebruik van bloesem remedies. Korte inleiding celzouten en de gezichtsdiagnose.
Introductie essentiële oliën. Met veel visualisaties en praktische werk oefeningen.
 
Met HBO conform accreditatie SNRO, BATC, VBAG, NFG, VNT.
 
Kosten: Dagopleiding zat. maart 2017/18 € 1250,00
 
Bij betaling minimaal 1 maand van te voren krijgt u 10% korting. De prijs wordt dan € 1125,00
 
 
 
 
AANBIEDING VERZENDINGEN WEBWINKEL
Geldig vanaf 8 november t/m 31 december 2016.
BESTELLINGEN VANAF € 50,00 PORTOVRIJ.
Winkels vanaf € 75,00 excl. BTW portovrij.
 
 
INTRODUCTIEAANBIEDINGEN WEBWINKEL
Geldig vanaf 8 november t/m 10 december 2016.
Therapeuten 10% extra korting op de aanbieding.
Fouten voorbehouden.
 
 
NIEUW DE REMEDIES VAN FOX MOUNTAIN
Doordat er nog steeds vraag was voor de remedies van FOX Mountain nu weer terug in het assortiment.
 
 
 
Fox Mountain Children's Kit, 6x15 ml.
Fox Kinder Set van 6 combinaties voor kinderen
en voor volwassenen, die willen werken met
hun innerlijk kind. 
Van € 71,30 voor € 64,15
 
 
 
 
 
 
Fox Mountain Childbearing Kit, 6x15 ml. 
Fox Zwangerschaps Set van 6 combinaties,
speciaal samengesteld, om te kunnen omgaan met de leuke kanten en de uitdagingen van de
zwangerschap. 
Van € 71,30 voor € 64,15
 
 
 

Fox Mountain Trauma Kit, 5x15 ml.
Fox Trauma Set, bestaande uit vijf combinaties, die allemaal te maken hebben met trauma en shock als gevolg van verwonding, een plotselinge verandering of een andere moeilijke, uitdagende situatie.
Van € 59,40 voor € 53,45
 
Fox Mountain Cleanse Support Trio, 3x15 ml. 
Fox Reinigings Set van 3 bloesemremedies, die het reinigings- en detoxproces ondersteunen om weer geheeld en gezond te worden. Wanneer je je ervan bewust wordt dat oude keuzes en gewoontes niet goed voor je zijn en je ziek maakten of geen voldoening gaven, ondersteunt deze set bij het vinden van nieuwe wegen naar vitaliteit en gezondheid. 
Van € 35,65 voor € 32,10
 
Fox Mountain Comfort Kit Trio, 3x15 ml.
Fox Troost Set. Deze set van 3 combinaties geeft liefdevolle steun in tijden van verdriet nadat je een verlies hebt meegemaakt. Elke remedie heeft betrekking op een bepaalde behoefte in moeilijke tijden.
Van € 35,65 voor € 32,10
 
Fox Mountain Heart's Desire Trio Kit, 3x15 ml.
Fox Hartenwensen Set. Een set van 3 combinaties, die je helpt je hart open te stellen om je diepst gekoesterde verlangens en wensen te kunnen ontvangen die te maken hebben met liefde en romantiek. Iedere remedie is samengesteld om een bepaald aspect in dit proces te ondersteunen. 
Van € 35,65 voor € 32,10

 
 
Fox Mountain Student Support Trio, 3x15 ml.
Fox Studenten Set. Dit is een set van 3 bloesemremedies voor hardwerkende studenten. Ze helpen om te focussen, informatie op te nemen en verminderen ook de spanning, die gepaard gaat met het studentenleven.
 
Van € 35,65 voor € 32,10
 
 
 
 
 
Om je eigen ruimte te vitaliseren en schoon te houden.
Reinigt je aura en versterkt plezier en harmonie in huis. Voor drukke werkplekken op kantoor en de negatieve energie van o.a. computers en printers. Geeft rust, ontspanning en zorgt voor een positieve omgeving op werk, thuis of bij meditatie.
Met roos alba en frankincense voor een diepe rust en harmonieuze energie. 
 
Van € 21,50 voor € 19,35
 
 
 

 
 
De 3Vrouwen, de winkel en salon van Bloesem Remedies Nederland is een ontdekkingsreis door de wereld van het vrouwelijke.
Er is een aanbod van vele bloesemremedies, spirituele boeken, kaarten, Boeddha’s, natuurlijke gezichtsverzorging, sieraden, edelstenen, essentiële oliën en mineralen.
 Dit maakt de winkel een ontdekkingsplaats voor het nieuwe, natuurlijke en spirituele.
 
 Het is natuurlijk ook heerlijk om u lekker in de salon te laten verzorgen met de zuivere producten van Primavera. 
  
Wij hebben ook hotstone behandelingen. De behandelingen in salon zijn wel op afspraak. Tel: 077-3526885
 
 
 
 
 
Wij, Bram en Miep Zaalberg streven ernaar om in de winkel een assortiment aan te bieden dat uniek is in zijn kwaliteit. Waar mogelijk, zijn het mooie zuivere, wilde en/of ecologische producten.