Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijvenNico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Een super onstabiel Zuid-Europa waar veel geld naar toe verdwijnt. In ons land een geploft kabinet dat op de valreep de meest onzinnige maatregelen in onze maag splitst. Ik verwacht dat de helft van de maatregelen in het nieuwe kabinet teruggedraaid zal worden. Je kunt burgers niet straffen voor falende politiek van de afgelopen jaren. Verkiezingen zullen dit bijsturen.

Bij hypotheken is het nodige onderhoud tegenwoordig noodzakelijk met alle wijzigingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Menig hypotheek is voorzien van een woekerpolis die nooit kan aflossen. We hebben
mooie voorlichtingsvideo’s over een huis kopen gemaakt. En met hypotheekbewaking heeft u uw hypotheek altijd onder controle.

Met
Duokoop, zuivere erfpacht, wordt uw financiële polsstok net wat langer. En wilt u uw huis daarmee verkopen, dan heeft u gegarandeerd meer bezoekers omdat uw huis zonder ondergrond te koop wordt gezet.

Op ons
blog en op twitter leest u actuele onderwerpen, waarover wij dagelijks publiceren.

Welkom bij Van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld juni 2012

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Energie, overstappen =  €200 tot €350 verdienen
Per heden beschikken wij over de mogelijkheid onze klanten te adviseren over welke Energieleverancier het beste bij hem/haar past. Door over te stappen van energieleverancier kunt u vaak honderden euro's per jaar besparen. Toelichting energie.

Waarom zou je als consument overstappen?
Omdat je fors bespaart. Vijftien procent van de huishoudelijke lasten zijn energielasten. Een consument bespaart bij een gemiddeld verbruik al snel € 300,- per jaar op de energielasten.

Wat verandert er voor u?
Voor de consument verandert er vrijwel niets. Het enige wat veranderd is dat u van een andere leverancier een factuur ontvangt. Wilt u ook weten welke besparing mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op en wij rekenen het graag voor u uit. Info aanvragen. Wij adviseren een kortlopend contract van 1 jaar. Na dat jaar kunt u weer verlengen of overstappen. Wij helpen u erbij.

Van Koesveld is Erkend Energie Adviseur en aangesloten bij Intermediair Advies


Past u in een bestaande polis of past een polis als maatwerk bij u?
Erg lastig omdat veel partijen met  enkele verzekeraars zaken doen. Soms maar één partij, denk aan de Rabobank met Interpolis of Univé met de Univépolis. Ook goed verzekerd, van echt onafhankelijk advies is echter geen sprake.

Wij kunnen elke verzekering op voorwaarden vergelijken. Juist wat voor u belangrijk is, daar zoeken wij dan de passende en voordeligste verzekering bij. Soms iets duurder, maar wel beter verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering op basis van nieuwwaarde ipv huidige waarde. Een beschadigde bank van 5 jaar oud wordt dan toch vervangen voor een nieuw exemplaar.

Elke polis, die u heeft, kunnen wij kosteloos doorlichten en eventueel een verbeterde versie aanbieden. Zo bent u altijd optimaal verzekerd.


Kent u onze digitale polismap al?
Zelf inloggen en wijzigingen doorvoeren. Bij schade kunt u het verloop volgen. Uiteraard kunt u de premienota zien welke u betaald.

U heeft de mogelijkheid om polissen die elders lopen, ook hier in te voeren. Zo behoudt u overzicht over uw totale verzekeringspakket.

Op
digitale polismap kunt u inloggen. Onze relaties hebben deze week de inloggegevens ontvangen.


Bouwkundig rapport bij een aankoop of verkoop van een huis
Wilt u een bestaand huis kopen? Laat dan een bouwkundig onderzoek doen. Dit voorkomt onverwachte verrassingen. Op bouwkeuring ziet u hoe het werkt en waar men op let. Ook bij verkoop staat u erg sterk als u een bouwkundig rapport kunt overhandigen. Men weet dan wat men koopt.


Asbest in woningen van voor 1970 melden en extra verzekeren
Heeft u een wat oudere woning? Dan kan het goed zijn dat hier nog asbest of asbestachtige producten in verwerkt zijn. Bijvoorbeeld op het dak onder de pannen of als asbestpijp in een schoorsteen. Diverse verzekeraars sluiten asbestopruiming uit. Soms is het bedrag voor opruimen te laag omdat bij een kleine schade een bepaald percentage daarvan als opruimingskosten is verzekerd. Dan zult u de opruimingskosten zelf moeten betalen. Deze kosten kunnen in de tienduizenden euro’s lopen. U kunt het eenvoudig voorkomen door even uw verzekering door te nemen of ons te bellen voor een controle. Ook als deze elders loopt.


Vakantietijd, goed verzekerd op reis
Caravan.  Ontvang 75% korting voor een caravan met hagelbestendig dak met de hagel- en stormdekking. Uw eigen risico vervalt bij een hagelbestendig dak.
Gratis vervangende caravan als deze gestolen of onbruikbaar wordt, of u mag een andere accommodatie huren. Uiteraard kunt u aan- of bijbouwsels en inboedel meeverzekeren. 

Boot,
goed verzekerd het water op. Elke boot verzekeren wij tegen laag tarief. De premie baseren wij op de dagwaarde, dus betaalt u nooit teveel. Ook hier krijgt u no-claimkorting als u niets claimt.  In de linkerkolom kunt u deze verzekering direct afsluiten.


Reisverzekering, bittere noodzaak
Het gemak telt als u wat overkomt. Om gezeur te voorkomen is een reisverzekering gewoon makkelijk. Contact met de alarmcentrale en het wordt professioneel opgepakt. Dat is waar het dan op dat moment om draait. Polisvoorwaarden

Advies nodig? Hoe de reisverzekering nu te sluiten? Bel Chantal 0342-424242  
Online zelf regelen


Tip, zet uw documenten in een Gmail account.
Zet al uw reispapieren, paspoorten, in-gescande bankpassen, medische passen online in uw  Google account. Via Google e-mail leest u hoe dat kan. Zo heeft u in het buitenland altijd uw gegevens bij de hand. Dat is makkelijk als u alles kwijt bent door zakkenrollers of een ongeluk. Komt u hier niet uit, bel ons dan of Google het onderwerp.


MKB en ZZP compleet verzekerd met pakketkorting
Als ondernemer loop je tegenwoordig behoorlijke risico’s. Ons advies, verzeker eerst je bezit en daarna de aansprakelijkheid.

Met het all-in zakenpakket kunt u als ondernemer uw risico’s op maat verzekeren. We noemen een aantal risico’s:
Bedrijfsgebouwen
Inhoud bedrijfsgebouw 
Bedrijfsschade
Ongevallen
Transport
WEGAM (werkgeversaansprakelijkheid)
AVB (aansprakelijkheidsverzekering bedrijven)
Rechtsbijstand
Auto
Bestelauto inclusief gereedschappen
Aanhangwagen

Altijd in combinatie met pakketkorting, zodat u een lage premie betaald en niet dubbel verzekerd bent. Bij het Zakenpakket is altijd een goed advies noodzakelijk.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin