Nieuwsbrief rdgKompagne
DIGIWAND IN UTRECHT - KOMT DAT ZIEN
 
Beste lezer,
 
Enige tijd geleden berichtten wij u over de samenwerking tussen Buro BIG en rdgKompagne voor de levering, ondersteuning en doorontwikkeling van de DIGIwand.
 
Intussen is in de ontwikkeling veel progressie geboekt en heeft de DIGIwand een strakke nieuwe behuizing gekregen, waarin alle onderdelen netjes en veilig zijn weggewerkt. Het product is bovendien CE-gemarkeerd volgens de richtlijnen van de MDR. Hiermee is DIGIwand van een veelbelovend eerste idee via een werkend prototype nu uitgegroeid tot een volwassen en professioneel eindproduct.
 
Onlangs hebben wij de eerste unit geïnstalleerd in onze demonstratieruimte in Utrecht en officieel in gebruik genomen in het bijzijn van Buro BIG, de programmeur en de pioniers van Sherpa. Zij kregen als eersten de gelegenheid het nieuwe systeem te bekijken en aan de tand te voelen. Alle aanwezigen waren enthousiast over het resultaat en blij met wat de samenwerking nu al heeft opgeleverd.
 
Demodagen
En nu bent ú aan de beurt om de DIGIwand te komen zien en uitproberen! Wij nodigen u van harte uit op een van onze demo- of vrije inloopdagen in Utrecht. Gaat u binnenkort op vakantie? Geen probleem, ook in augustus en september hebben we nog voldoende data ingepland en meer demodagen zullen ongetwijfeld nog volgen.
 
De data en het aanmeldformulier kunt u vinden op onze website. Op 14 en 28 augustus hebben we tussen 13:30 en 17:00 uur vrije inloop, dan mag u zonder aanmelding gewoon bij ons binnenlopen.
 
Wij zijn enorm blij met de DIGIwand en willen dat met iedereen delen! Zien we u binnenkort ook in Utrecht?
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
 
rdgKompagne UP
 
 
DIGIwand in Utrecht
 
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze interactieve materialen leest u op
U ontvangt deze mail omdat u op de mailinglijst staat van Buro BIG. Wilt u geen mailings van rdgKompagne meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.