19 november släpper Boeoes Kaelstigen sin nya single “Our Story” där de gästas av Vanbot på vocal. Den släpps tillsammans med 4 st fantastiska versioner, men redan nu kan ni höra originalet. Vi är väldigt stolta att kunna presentera denna perfekta technoballad.
 
Artist: Boeoes Kaelstigen
Titel: Our Story (feat Vanbot)
Type: Single
Catalogue number: arweb 182
ISRC: SEVUE1401201
Label: Adrian Recordings
 
Lyssna: https://soundcloud.com/adrianrec/boeoes-kaelstigen-our-story-feat-vanbot/BOEOES KAELSTIGEN
Minimaltrance-duons fabrik går återigen på högvarv. Sedan det Grammis-nominerade debutalbumet Tanum Teleport har åtskilliga remixsuccéer hamrats ut åt bland andra Seinabo Sey och Ansiktet.
 
Den svåra andra skivan blir en resa från det kalla och teknologiska. Tor & Leo utforskar nu försiktigt ett mänskligare känslospann – målat på den fluffiga rymdkanvas duon gjort sig kända runt jorden för.
 
Out Story (feat. Vanbot) heter duons andra single från kommande album och den följer upp den Pitchfork-hyllande sommardängan "Be the Lights". Den nya singeln är en skör berättelse om kärlek med drag av signalfel. En produktion som skapad för att möta en annalkande nordeuropeisk midvinter.
 
"Från kallt elektroniskt till De Stora Känslorna."
PSL

"You know how we've been going on about how Swedish pop is so damn good?"
noisey.vice

"det är just pop de utforskar vidare, nya singeln "Our Story" fortsätter i de varmare färger som introducerades på urfina "Be the Lights" i våras."
Musikguiden i P3

"The perfect sound for a grey autumn day."
KALTBLUT

boeoeskaelstigen.co.uk
 
www.adrianrecordings.com