nieuwbrief september 2022

Wist u dat wij ook goed onze weg kunnen in het wereldje van artiesten en entertainment voor senioren, verzorgingsinstellingen, buurtcentra, ouderenorganisaties etc.
Onze artiesten brengen een aantal programma’s geheel afgestemd op de smaak uw doelgroep.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!
Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Johnny heeft een super repertoire om op elk feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.
Speciaal t.b.v. senioren, verzorgingshuizen etc. heeft zangeres Belinda een interactief programma ontwikkeld bestaande uit een gezellige mix van Nederlands- Engels- & Duitstalige nummers welke voor de aanwezige gasten zeer herkenbaar zullen zijn.
 
Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes, liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
In een prachtig samengesteld programma passeert bij Free Line de mooiste luisterliedjes, evergreens (ook Indische) en de gezelligste meezingers de revue in deze gezellige Senioren Show. 
De Flageolettes, twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-) schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden.
Zij bespelen ieder publiek op hun eigen manier, telkens weer in een andere uitdossing : als rock & roll girls, ongenaakbare tangodames of cowgirls.
 
Aart en Harriëtte zijn  er inmiddels achter dat ze wel iets meer kunnen dan Country muziek, als duo spelen ze onder andere ook Rock & Roll, sixties, rock, pop, Nederlandstalig enz.
Eigenlijk alles wat lekker weg zingt en speelt.
 
Duo Tropicana laat met hun zomerse Spaanstalige muziek iedereen versteld staan.
Tropische Caribische muziek, Braziliaanse sambashow in Sambakostuum, Spaans flamenco met een hoog “Costa del Sol” en “gypsy kings” gehalte voor een echt vakantiegevoel.
Ballonkunstenaar Frans, bekend van Blow up van RTL4,  laat iedere keer de gasten verbazen met zijn balloncreaties.
Frans maakt de mooiste ballonfiguren terwijl u wacht, de mooiste creaties maar dan net even anders dan normaal.
The Dancing Shoes, o.l.v. Toon en Maria het van SBS programma ‘De Dansmarathon’,  één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden.
Op roemruchte muziek, geheel in stijl met petticoat, jarretel, vetkuif en puntschoenen, verzorgen de Dancing Shoes enkele showoptredens vol Rock & Roll, Swing en Boogie Woogie.

Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op deze site kunnen laten zien..
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl..
 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310