28 april 2023
 
Beste trainer,
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief voor leden én niet-leden willen we alle geiïnteresseerde trainers en trainers in opleiding in Nederland informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 12 mei: Bijscholing Inspiratie zomertraining (Utrecht)
  • 17 juni: Schaatstrainerscongres (Papendal)
  • 26 augustus: bijscholing door Jac Orie (Den Haag) 
 
Beste collega trainer, NSTV-lid,
Zoals je wellicht weet, zijn we als NSTV de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben we als officiële bijscholingspartner van de KNSB een grote taak te verrichten om het niveau van ‘de schaatstrainer’ in Nederland op een hoog niveau te brengen en te houden.
 
Zoals bij alle verenigingen in Nederland gebeurt dit ook bij de NSTV door vrijwilligers. Een vereniging voor en door leden. Hierbij wil ik dan ook een beroep doen op je als lid om mee te denken over de invulling van de bestuursfuncties die nu open staan of komende jaren open komen.
 
Zie jij jezelf bijdragen aan bovenstaande doelen of ken je iemand die dat goed zou kunnen, dan wil ik je vragen contact op te nemen met mij. Alleen als we mensen vinden, kunnen we bijscholingen en masterclasses blijven organiseren van deze kwaliteit en kwantiteit.
 
Hieronder vind je de beschrijvingen van de openstaande functies en de links naar de vacatures op onze site. Ik hoop snel van jullie te horen.
 
Willem-Jan Molleman
Voorzitter NSTV
voorzitter@nstv.nl / 06-81 95 52 70 
 
Vacature: Coördinator Communicatie
Heb jij een vlotte pen en gevoel voor taal? Zie jij het schrijven van teksten en het corrigeren van teksten als een uitdaging? Heb jij ervaring met social media, nieuwsbrieven en websites? Dan is deze functie iets voor jou!
 
 
Ga hier naar de uitgebreide omschrijving op onze website. Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Willem-Jan Molleman via voorzitter@nstv.nl.

 
Vacature: Secretaris
Als secretaris van het bestuur ben je de spin in het web van onze vereniging. Je ondersteunt ons bij het organiseren van activiteiten en draagt bij aan de ontwikkeling van de schaatstrainers in Nederland.
 
We zijn op zoek naar een vaardig, punctueel en gepassioneerd persoon die ons bestuursteam wil komen versterken.
 
 
 
Ga hier naar de website voor de uitgebreide functieomschrijving. Voor meer informatie over de functie neem contact op met Anna-Julia Jansen via secretaris@nstv.nl.

 
Vacature: Ledenadministrateur
We verwachten binnen één jaar het 500e lid. Het is spannend en jij kunt dat als eerste meemaken: als ledenadministrateur accepteer jij namelijk de inschrijving en jij ziet als eerste welke (bekende) trainer/ster zich aanmeldt. Of juist de vereniging verlaat.
 
Het proces van ledenadministratie is in de loop van de jaren volledig geautomatiseerd. Hier en daar moeten er wel een paar handelingen met de hand gedaan worden, zoals het helpen van leden die niet kunnen inloggen (ook hier is een handige hulp aanwezig).
 
Het mooiste vind ik om het systeem zo in te richten dat alle inschrijvingen, aantal deelnemers en werklijsten van de workshops en het Schaatstrainerscongres er met één druk op de knop uit kunnen rollen.
 
 
 
Ga hier naar de volledige omschrijving van deze functie op de website. Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Luciano Negro via ledenadministratie@nstv.nl.
 
Nog geen lid van de NSTV?
Ben jij geen lid van de NSTV, maar wel gediplomeerd trainer? Meld je dan aan als lid van de NSTV, dan kun je direct gratis deelnemen aan bovengenoemde bijscholingen!
 
Scrol eens door onze site om te zien wat we zoal organiseren. En direct aanmelden als lid doe je heel eenvoudig online via deze link.
 
 
De NSTV, de vereniging van en voor schaatstrainers!
 
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook