Nieuwsbrief november 2008

Pas als je alle losse elementen uit het leven op een natuurlijke manier met elkaar in verbinding brengt, kun je heel worden. Zo heb ik zelf deze maand ervaren. Mooie ontmoetingen, een training in Italië en hard werken vormden voor mij de basis om oude patronen eens onder de loupe te nemen, de losse elementen te herordenen en zo nieuwe en bovenal prettigere perspectieven te ontwikkelen over mezelf en anderen. Niet altijd een leuk proces, maar achteraf gezien dank ik mezelf, alles en iedereen dat zij op mijn pad zijn gekomen omdat het de toegang biedt tot het verkennen en integreren van nieuwe gebieden. Een cursist had hierover na het doen van een intuitieve waarneming
een mooie metafoor. Zij kreeg bij het waarnemen van een energieveld direct veel beelden, gevoelens en geluiden, maar vond het moeilijk om ook de betekenis van de verkregen symboliek te duiden. Toen zij op haar beurt de ontvanger van een energiereading werd, ontdekte zij dat zij zelf de deuren gesloten had gehouden bij haar waarneming. Het (her)ontdekken van dié elementen die bij je kern horen, gebeurt alleen als je deuren durft te openen. Intuitief waarnemen zorgt voor bewustzijnsverruiming en bezorgt alle verloren elementen weer bij jou thuis.

5 NOVEMBER: EFFECTIEF-INN-INTUITIEVE WAARNEMING Op 5 november start de vierdaagse training "Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming". Een creatieve training om je intuitieve vermogens aan te scherpen, gedane waarnemingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk en persoonlijke transformatieprocessen op gang te brengen. Er zijn voor de last-minute beslissers nog plaatsen vrij.

9 DECEMBER: KENNISMAKING OPSTELLINGEN Op 9 december vindt van 19.15-22.00 uur weer een Kennismakingsworkshop "Opstellingen" plaats. In het verleden is het een prettige manier gebleken om op speelse manier bezig te zijn met familieopstellingen en organisatieopstellingen, te ervaren welke impact een opstelling heeft en kennis te maken met mijn werkwijze. Er is ook ruimte om vragen te stellen over de verschillende trainingen en opleidingen die Coach-Inn op dit gebied verzorgd.

10 DECEMBER : FAMILIEOPSTELLINGEN (WORKSHOP) Op 10 december is er weer de mogelijkheid om een eigen (levens)vraag uit te werken met een famiileopstelling in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

14 JANUARI 2009: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE Wil je meer feeling krijgen met bedrijfsenergie en de juiste interventies plegen op basis van de verkregen informatie, dan is de workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie op 14 januari 2009 een aanrader. Tijdens deze dag werk je met casuistiek uit jouw dagelijkse praktijk.

17 JANUARI 2009: HEALINGCONCERT
Op 17 januari organiseer ik in samenwerking met Jeannette Lamme een healingworkshop. Spiritueel therapeut en kunstenares Dorine Lintelo verzorgt gedurende een uur een verrassend healingconcert met verschillende instrumenten en klanken. Aansluitend bieden wij een aantal creatieve werkvormen aan zodat de healing op een diepere laag zijn werk kan doen.
Meer informatie en inschrijven kan op de site van Jeannette Lamme Coaching
29 JANUARI 2009: BASISOPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN Vanaf nu kun je je inschrijven voor de basisopleiding Coach-Inn-Systemen die start in januari. In deze training leer je om zelf organisatie- en familieopstellingen te begeleiden. De eerste deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld. Heb je interesse, wacht dan niet te lang. De vorige groepen zaten snel vol.

ELEMENTS HR SOLUTIONS Tineke Kamerling en Willem-Jan Koning bezochten mij dit voorjaar voor een bedrijfsreading om het proces rondom het opstarten van hun nieuwe bedrijf Elements HR Solutions te stroomlijnen. Het is leuk om te zien op welke manier facetten die tijdens de reading naar voren gekomen zijn, geintegreerd zijn in de bedrijfsvoering. Zij richten zich met werving & selectie op ervaren managers die weten wat ze werkelijk willen in het leven en hun carrière. Ben jij zo'n manager die op zoek is naar een andere baan, waarbij je maximaal in je element kunt zijn en je hart volgt, ga dan eens op bezoek bij Elements HR Solutions.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Mijn (samenwerkings)partner Jeannette Lamme heeft diverse bijdragen geleverd aan het boek "Natuur Werkt", een schitterend boek geschreven en gebundeld door Judith Zadoks en Tini van de Wetering (ISBN 978-90-811125-3-6). Het boek bevat een diversiteit aan werkvormen om mensen en organisaties te ondersteunen bij hun (persoonlijke) ontwikkeling door hen in contact met de natuur te brengen. Het boek is o.a. verkrijgbaar in het "winkeltje" in het Bolwerk.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.