HOE LAAT JIJ JOUW LICHT SCHIJNEN?In de maand november kan het zijn dat je meer dan eens beseft dat je voor jouw gevoel al best wel lang onderweg bent. Deze tijd leent zich voor een pas op de plaats om "even" terug te kijken naar alle veranderingen van de afgelopen maanden, jaren, decennia en misschien wel van meerdere levens. Het gaat in veel gevallen over grootse transformatieprocessen die al over een lang tijdsbestek gaande zijn.

Het kan zijn dat je inmiddels bewust of onbewust door een soort poort gegaan bent en constateert dat je een inwijding hebt doorgemaakt. Het is in elk geval niet meer hetzelfde als eerder het geval was. Daar waar er lang sprake van ploeteren was, komt er steeds meer ruimte om lichtvoetig door processen heen te gaan.

Heb je ook al de toename van jouw lichtkracht waar kunnen nemen? Oude beschermingsmechanismen zijn losgelaten, gordijntjes worden opgetrokken. Ze zijn domweg niet meer nodig. Handhaving daarvan zou tot een onnodig keurslijf en verstarring leiden. Openheid en kwetsbaarheid komt steeds meer in de mode. Een decoratief beschermingsschild is voor "ons" als lichtwerkers nog wel aan te raden. Creëer deze echter vanuit schoonheid, liefde en mededogen en geniet van het fraaie motief dat ontstaat als je jouw zonnestralen hier doorheen laat schijnen. In zijn werking is deze vorm van begrenzen meer dan afdoende en je bent daarmee ook uitnodigend naar anderen om ook in zachtheid te komen.

Voel dat je niet alleen bent in deze veranderingen. Eenmaal over de drempel, hoor je erbij, alsof je lid geworden bent van een (universeel) gilde. Het energieveld is steeds krachtiger aan het worden door de bundeling van het licht van steeds meer mensen.

Het permanent in verbinding zijn met dit veld en je hier ten dienste van stellen, zorgt voor zingeving, zekerheid en vertrouwen. In eerste instantie vooral voor jezelf, echter ook anderen zullen daarin jouw "betrouwbaar zijn" ervaren. De vereniging tussen het mannelijke en het vrouwelijke en de verbinding tussen hemel en aarde komen samen in het hart. Met liefde voor spiritualiteit en vertrouwend op de daar uit voortkomende helderheid volgen aardse vormen met een verfijnde trilling zonder zweverig te zijn.

Het is als een zenuwcel die geheeld en hersteld is nadat hij lange tijd niet op een goede manier met de (omgevings)prikkels om kon gaan. Het is de bedoeling om volledig in de overgave te gaan. Geef een draai aan het levensrad en volg de bewegingen die daaruit voortkomen. Je bent een goddelijk wezen en voor altijd vrij. Bevrijd van het ego, trouw aan jezelf, word je geroepen door wie en wat je werkelijk bent. Luister ernaar en geniet van al het moois dat er dan is in de maand november!


BEHOEFTE AAN EEN APK?
We zijn alweer halverwege het najaar. Een goed moment om een pas op de plaats te maken en bewust te worden waar je nu staat. Heb je daar wat begeleiding bij nodig? Ik kijk graag in dat proces met je mee. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480.


6 NOVEMBER 2019: MASTERCLASS ENERGIEWERK-INN-SYSTEMEN LEVEL 3
Er zijn nog plaatsen vrij voor de 5-daagse Masterclass Energiewerk-Inn-Systemen; een opleiding waarbij systemisch werk, energetisch werk, emotioneel lichaamswerk en ademtechnieken bijeen gebracht worden.


15 NOVEMBER 2019: VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG (LET OP: GEWIJZIGDE DATUM)
Op 15 november ben je welkom om eigen thema's uit te werken en/of jouw vaardigheden in systemisch werk en energetisch werk aan te scherpen tijdens de Verdieping en Transformatiedag Het programma wordt op de dag zelf gemaakt aan de hand van de vragen van de deelnemers. Heb je een keer een trainingsdag bij Coach-Inn gemist, dan kan je in overleg deze dag gebruiken om "in te halen".


17 DECEMBER 2019: TRANSFORMATIEWIEL
Heb je de behoefte om een transformatieproces een extra boost te geven of jouw pad te zuiveren op weg naar 2020? Het Transformatiewiel op 17 december is een op het sjamanisme gebaseerd ritueel dat hier op een creatieve, systemische, energetische en verrassende manier ondersteunend aan is.


29 JANUARI 2020: COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Op 29 januari 2020 start er weer een editie van de Coach-Inn-Systemen. Een vijfdaagse opleiding waarin je de basisprincipes en vaardigheden leert om zelf opstellingen te begeleiden in jouw dagelijkse praktijk.


BOEKENTIP VAN DE MAAND
De feestdagen naderen weer met rasse schreden. Ben je op zoek naar een leuk "schoencadeautje" voor jong en oud of een verrassende culinaire bezigheid op Sinterklaasavond, een van de Kerstdagen of Oud en Nieuw? Wellicht is het Coachgourmet dan iets voor jou. Het is een geschenkdoosje dat ik een paar jaar geleden ontwikkelende met 70 recepten om samen te koken, lekker te eten en elkaar prikkelende vragen te stellen.


RECEPT VAN DE MAAND
Ben je beneuwd naar één van de gerechten die je in het Coachgourmet aantreft? Kijk dan op de Dagelijkse Voedingsite bij het recept van het Zalm Mozzerellaspiesje.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.