1 oktober 2007

Het getal 7 is een bijzonder getal. Het is een priemgetal, een natuurlijk getal alleen deelbaar door 1 en zichzelf. Er zijn 7 dagen in de week, 7 kleuren in de regenboog, 7 wereldwonderen en 7 zeeën. Ook voor mij en Coach-Inn heeft het getal 7 een bijzondere betekenis. Na 7 jaar is de huisstijl van Coach-Inn in een nieuw jasje gestoken. Een aanpassing van het logo en een nieuwe uitstraling van de website. In samenwerking met Hester van Z-inbeeld en Jeroen van Newego is er gewerkt aan een meer interactieve site, waarbij er mede door een koppeling met het weblog dagelijks iets nieuws te lezen is. Ik nodig je uit om geregeld langs te komen om je laten inspireren en wellicht inspiratie toe te voegen. De start van weer een nieuwe cyclus van 7. Ik ben benieuwd wat deze te brengen heeft, voor jou en voor mij.
EFFECTIEF-INN-INTUITIEVE-WAARNEMING
Op 2 november a.s. start de training "Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming. In de training ontdek je op creatieve, speelse en natuurlijke wijze welke intuïtieve waarnemingskanalen er zijn. Je krijgt inzicht in welke mate deze zintuigen bij jou (nog) geopend zijn en leert om deze verder te ontwikkelen en effectief in te zetten zowel voor jezelf als voor anderen. Verder wordt aandacht besteed aan thema's als gronden, openstellen en beschermen tegen energieprikkels en de wijze waarop je jezelf energetisch kunt ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Voor meer informatie, klik hier.
GEZINS-SPIRIT: EEN WORKSHOP VOOR OUDER EN KIND
Op 20 en 21 oktober 2007 (Herfstvakantie) organiseer ik samen met Jeannette Lamme een "Gezins-Spirit-weekend". Dit weekend is een leuke, creatieve en spirituele ontdekkingstocht voor ouder(s) en kind(eren)van 8 - 14 jaar. Het motto is: "Inspiratie krijgen van en met elkaar". Er is ruimte voor creativiteit, sportiviteit en spiritualiteit in een letterlijk en figuurlijk voedingrijke omgeving. Ontspannen, vol nieuwe ideeën en boordevol energie gaan de deelnemers na de herfstvakantie terug naar huis, het werk of school. Voor meer informatie kun je me bellen op 033-4451480 of het contactformulier invullen. Kom je ook?
CD MET OEFENINGEN OM DAGELIJKSE JE ENERGIE TE MANAGEN
Met trots presenteer ik de CD "Energiemanagement in dagelijkse praktijk". De CD, gemaakt in mijn eigen homestudio bevat 6 visualisatieoefeningen die ondersteunend zijn bij het managen van jouw dagelijkse energiehuishouding. Bij elke oefening is uitgelegd wanneer je deze oefeningen kunt toepassen, welke voorbereidingen nodig zijn en welke resultaten je mag verwachten. De CD kan je bestellen via info@coach-inn.nl en kost € 17,50 incl. BTW en verzendkosten. Mensen die zich deze maand opgeven voor de training Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming krijgen tijdens de eerste trainingsdag een exemplaar aangeboden.
KENNISMAKINGSWORKSHOP ENERGIEMANAGEMENT
Wil je de voordelen van persoonlijk energiemanagement zelf ervaren? Kom dan naar de kennismakingsworkshop op 9 oktober a.s. om 19.15 uur in het Bolwerk. Ik zie wel graag je inschrijving vooraf tegemoet.
WEG-INN-VERANDERING
Er zijn nog plaatsen vrij voor de "Weg-Inn-Verandering" die start in november 2007. Iets voor jou? In 7 stappen, gedurende 7 avonden, onder begeleiding van 7 docenten, met 7 methodieken (Tzolkin, aurasoma, numerologie, enneagram, innerlijke reis, kabbalah en opstellingen), antwoord voor jezelf vinden op 7 vragen en zo de weg naar de gewenste verandering in slaan. Meer informatie tref je hier. Een deelnemer die alle workshopavonden volgt, krijgt een korting van ruim 15%.
EEN RELATIEREADING
Het hebben van een goede relatie is een kunst op zich. Wil je meer weten over de processen en thema's die jullie samen uitwerken, de manier waarop je elkaar kunt ondersteunen of op dit moment juist tegenwerkt. Kom dan eens langs voor een relatiereading. Voor een afspraak kun je me bellen op 033-4451480 of mailen naar info@coach-inn.nl.
BOEKENTIP VAN DE MAAND
Als boekentip heb ik voor deze maand de Maskermaker van Wibe Veenbaas, Joke Goudswaard en Henne Verschuren (ISBN 90-78395-01-x). Dit boek voegde een hele nieuwe dimensie toe aan mijn kijk op mensen. Het beschrijft nl. op verhalende wijze de 6 psychologische karakterstructuren. Per karakterstructuur wordt op integrale wijze vanuit het systeemdenken en het lichaamswerk uitgelegd wat actuele levensthema's zijn, welke wijze van communiceren een ingang biedt en hoe aanwezige blokkades opgeheven kunnen worden. Zoals de schrijvers zelf zeggen: "een boek over het landschap van de ziel".
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om je af te melden.
Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend ons het e-mailadres. Binnenkomende post handel ik altijd binnen 5 werkdagen af. Als mijn reactie uitblijft, dan mag je er vanuit gaan dat ik de post niet ontvangen heb en verzoek ik je de vraag in een nieuwe mail nogmaals te stellen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com.
 
copyright 2003 NewEgo