Click here to view this email in your browser                                                                             Януари 2016
 
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ - изложение и конференция за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо
Целият екип на Виа Експо Ви пожелава една по-енергична и по-перспективна Нова 2016 година. 
Имаме удоволствието да Ви изпратим първия за тази година информационен бюлетин. В него сме включили интересни интервюта с фирми изложители. Две дами отговарят на нашите въпроси. Ще научите повече за качествените изолационни панели и за най-иновативния и технологичен завод за производство на екобрикети и пелети у нас.
 
ЕЕ и ВЕ 2016 подпомага български и чуждестранни фирми да се позиционират и да разширят своя пазарен дял. Освен целенасочената рекламна кампания преди, по време и след изявата, предоставяме безплатни услуги на изложителите. Две от тях биха могли да съдействат на участниците да намерят точните партньори:
Таргетиран мейлинг до потенциални клиенти от България и чужбина
● Възможност за публикуване на обяви в отделна секция  "Търся дистрибутор/ сътрудник" на сайта на събитието.                       
Ако желаете да станете част от ЕЕ & ВЕ 2016 или имате въпроси, може да се свържете с нас: office@viaexpo.com и 032/ 512 900.
Приятно четене!
 
 
 
 
"МЕЧТА НА ВСЕКИ СОБСТВЕНИК НА НОВА СГРАДА Е ТЯ ДА БЪДЕ ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНА"
Интервю с Диана Панчева, началник производство в Метекно България АД
Г-жо Панчева, какво ще покажете на изложението и какви цели искате да постигнете чрез участието Ви?
МЕТЕКНО БЪЛГАРИЯ АД е част от международната компания МЕТЕКНО – световен лидер в производството на термоизолационни панели, която поощрява иновациите, като въвежда най-нови технологии и поддържа високи стандарти на продукцията с цел задоволяване нуждите на клиентите. Работим в тясно сътрудничество със световните химически концерни BASF и DAW, внедряваме техните иновативни технологии при производството на панели с полиуретанова сърцевина. За производството на панели с минерална вата използваме най-новите продукти на KNAUF INSULATION, ISOVER и ROCKWOOL. Наши клиенти са водещи строителни компании у нас и в чужбина. Ръстът на производството ни тази година е 20%, което е неоспоримо доказателство за все по-големия интерес на пазара към продуктите ни. Нашата цел чрез участието в това изложение е да запознаем бъдещите си клиенти с термоизолационните панели и възможността те да им подсигурят толкова необходимата за всяка сграда топлоизолация.
За да прочетете цялото интервю, кликнете  тук.
 
 
 
 
ЩЕ ПОКАЖЕМ ПЕЛЕТИ С ВИСОКА КАЛОРИЧНА СТОЙНОСТ
Интервю с Мария Петрова, мениджър "Участие в изложения"
  Името на фирмата Ви се асоциира с високите технологии. Моля да представите основните направления във Вашата дейност.
Фирма Хайтек ЕООД е компания, която има две основни направления на дейност. Ние предлагаме иновативни решения в областта на динамично развиващите се информационни технологии и получаването на зелена енергия от възобновяеми източници. Фирмата извършва услуги в сферата на ИТ, комуникациите, оборудването, системите за сигурност, известяването и техническата поддръжка на съоръженията. През 2014 година разширихме дейността си, като със съдействието на Норвежския финансов механизъм изградихме Завод за производство на пелети и брикети, който е най-добрият в България по показатели иновативност и технологичност.
За първи път ще участвате на изложението ЕЕ и ВЕ. Какво посетителите ще могат да видят на щанда Ви и какви цели си поставяте?
Ще представим нашия продукт – PREMIUM PELLETS и OPTIMUM PELLETS. В процеса на създаването на предприятието ни посетихме редица международни изложения и осъществихме контакт с водещи производители на оборудване. Благодарение на това започнахме работа с най-добрите от тях. Нашата основна цел е чрез участието в ЕЕ и ВЕ 2016 да се позиционираме успешно на българския пазар и да се срещнем с големи промишлени потребители на пелети и брикети. За да прочетете цялото интервю, кликнете   тук.

 
ПАРТНЬОРИ 
 
 
proPellets Austria е сдружение на австрийската индустрия за дървесни пелети. Членовете са фирми търговци и производители на пелети, производители на водогрейни котли и пелетни камини и др.
 
 
 
Energypress.eu е специализиран информационен в областта на енергетиката. Той предлага информация на чуждестранни компании, които се интересуват от гръцкия енергиен пазар, на специалисти и учени, както и задълбочени анализи за развитието на енергетиката.
 
 
В продължение на повече от 40 години IEN Europe e надежден източник на информация за решения за различни видове индустрии. Списанието достига до експерти от целия свят, а електронните бюлетини имат за фокус актуални теми.  
 
Полезни линкове:
Паралелни събития
  Организатор: Виа Експо   T 032 512 900   E  office@viaexpo.com  W www.viaexpo.com 
 
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу