Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven


Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Uw zorg = onze zorg. Kies op basis van uw gezondheid, uw verwachte uitgaven de beste en daarna de voordeligste polis. Als u straks verplicht ver moet rijden voor een ziekenhuis, kost het meer dan u nu bespaart.

Met onze rekentool kunt u uw verwachte uitgaven in beeld brengen en daar de beste polis bij selecteren. Alles wordt voor u geregeld bij het overstappen.

 

Neem geen risico met je gezondheid. Kies kwaliteit, geen budget.


Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld november zorg 2013

 
Wellicht heeft u van uw huidige zorgverzekeraar de nieuwe polis 2014 al weer in de brievenbus ontvangen. En misschien heeft u ook van uw verzekeraar te horen gekregen dat de premie voor 2014 wordt verlaagd. De trend is namelijk dat de meeste zorgverzekeraars hun premies voor 2014 verlagen. Eindelijk een keer een meevaller voor u als consument.

Betekent dat nu dat u verder niets moet doen? Integendeel, ga vergelijken!
 

http://www.dezorgverzekeringadviseur.com/images/dire.jpg

 

Wijzigingen basisverzekering 2014
De basisverzekering 2014 kent een verrassend klein aantal wijzigingen. De wijzigingen die zijn doorgevoerd ten opzichte van 2013 hebben met name betrekking op de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Zie hieronder de belangrijkste wijzigingen die voor 2014 gaan gelden.

Eigen risico: Het verplicht eigen risico gaat omhoog van € 350,-- naar € 360,-- in 2014.

Psychologische hulp: Waar voorgaande jaren slechts 5 behandelingen met daarbij een eigen risico van € 20 per behandeling werd vergoed, wordt de eerstelijns psychologische zorg vanaf 1 januari volledig uit de basisverzekering vergoed. Wel moet er sprake zijn van medisch noodzakelijke zorg.
http://www.dezorgverzekeringadviseur.com/images/dire.jpg

Budgetpolis een nieuwe trend
Een aantal verzekeraars heeft een zogenaamde Budgetpolis geïntroduceerd. De budgetpolis kenmerkt zich door een lage basispremie, maar heeft als nadeel dat de verzekerde niet bij elke gewenste zorgaanbieder verzorgd kan worden.
 

De keuzevrijheid van de verzekerde wordt erg beperkt doordat de zorgkosten slechts bij een klein aantal geselecteerde zorgaanbieders vergoed worden. Dit is echter alleen het geval wanneer het niet om spoedeisende hulp gaat.
 

Als verzekerden niet goed opletten kan het zijn dat zij veel moeten bijbetalen voor behandelingen omdat zij zorg ontvangen bij niet gecontracteerde zorgverleners. Ook kan het zijn dat zij lange reistijden moeten overbruggen voor het dichtstbijzijnde gecontracteerde ziekenhuis. De dekking van de basispolis is echter bij iedere zorgverzekeraar gelijk, dit is wettelijk verplicht.
http://www.dezorgverzekeringadviseur.com/images/dire.jpg

Ga vergelijken! U kunt nog meer besparen!
Met de Zorgverzekeringadviseur kunt u nog veel meer besparen. 

Een lage premie is lang niet altijd de beste keus. Veel belangrijker is dat u een verzekering heeft die aansluit bij uw persoonlijke situatie. En dan kan het zo zijn dat u met een verzekering die misschien niet de goedkoopste is, maar wel de dekking biedt die u nodig heeft, per saldo vele honderden euro’s goedkoper uit bent. Elk jaar opnieuw!
 

Zorg dat uw verzekering aansluit bij uw eigen wensen en met deZorgverzekeringadviseur.nl vindt u op basis van uw persoonlijke wensen de verzekering die het beste bij u past.

http://www.dezorgverzekeringadviseur.com/images/dire.jpg

 

Maak u keuze, of bel of mail. Op onze site ziet u er alles over. Wij helpen u graag verder.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin