WELK LICHT ONTSTEEKT ZICH IN JOU?


In de maand juni treedt voor velen van ons wat ver-lichting op. Enerzijds gaat dat over het loslaten van oude ballast en dogma's die door de gewezen omstandigheden in een versneld tempo uit de tijd zijn geraakt. Dat wat een paar maanden geleden nog onmogelijk leek, is nu de normaalste zaak van de wereld. Er kunnen wegen ingeslagen worden, zonder dat het nodig is om enige vorm van verantwoording af te leggen. Anderzijds gaat het over het meer en meer ont-dekken van de kracht en impact van jouw unieke, innerlijke licht dat stapje voor stapje ontstoken mag en kan worden en zo tot expressie komt in een zichtbaar en voelbaar (ver)schijnsel voor jezelf en jouw omgeving.

Zonder dat het een bewust proces geweest hoeft te zijn, wordt ineens duidelijk wat er in de afgelopen maanden van binnen eigenlijk allemaal gebeurd is en daar heeft mogen rijpen. In veel gevallen zal het om een creatie gaan, die een basis van eenvoud kent, waarbij "het willen" terrein heeft gewonnen en "het moeten" meer en meer naar de achtergrond zal gaan verdwijnen.

Het is niet de bedoeling om met veel tromgeroffel en trompetgeschal de deuren (weer) te openen, uit je schulp te kruipen en onbegrensd datgene te delen wat nieuw is. Het verenigen van de binnenwereld met de buitenwereld en de aarde met het universum mag gaan zoals bij verliefde egeltjes, die een wederzijdse verkenning heel voorzichtig doen. De hele kleine blauwe puntjes in de tekening zijn helderziende stekels, die zorgen dat de "jonge, pasgeboren" ideeën in aanvang nog de benodigde bescherming ontvangen terwijl zij om tot volledige wasdom te komen, gevoed worden door een aards getint levensadertje.

Als het subtiele bewustzijn op aarde door de integratie van zuivere kosmische energie nog wat meer verruimd is, dan kunnen de blauwe stekeltjes transformeren en als voelsprieten gaan fungeren. Zij zijn in staat om andere hoogfrequente trillingen, gevoelens en geluiden waar te nemen die er toe aanzetten om datgene wat (nog) niet klopt en niet in overeenstemming is met Hogere Evolutionaire Doelen (op zowel micro als macro niveau), verdergaand te zuiveren, te schonen, te optimaliseren en af te breken als het nodig is. De beweging gaat daarbij zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Deze is helemaal gericht op het herstellen van de balans en het evenwicht. De kunst hierbij is om niet terug te grijpen op oude defensiepatronen. Vermijd hierbij om ten onrechte lijntjes aan elkaar te knopen. Het gaat juist over los en vrijheid. Het is een helende, meanderende ontdekkingstocht die bestaat uit behoedzame, goed-voelende bewegingen. De bijkomende verfijning van sensitiviteit en sensualiteit, zorgt zeker ook voor een welkome verandering in onderlinge omgangsvormen.

Door de energie weg te halen bij de duisternis en terug te brengen naar het licht, ontstaat er liefde voor datgene waar de ziel vol van is. Het zal dan de lichte, luchtige jij zijn, die lichtvoetig, zonnig en dankbaar als een ballonnetje in de wind danst terwijl er gelijktijdig ook een prettige verbinding met de aarde is. Bevestig met jouw licht de werkelijkheid die je wil leven en weet dat die dan ook zichtbaar wordt gemaakt. Een licht-gevende maand juni toegewenst!


CONSULTEN EN WORKSHOPS
Gelukkig kunnen er weer steeds meer consulten en workshops plaatsvinden in mijn trainingsruimte "Het Bolwerk". Mocht je toch liever een reading, opstelling of lichaamsgerichte (adem)coaching via Zoom, Skype, WhatsApp of FaceTime ontvangen, dan behoort dat ook in toekomst tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kun je me mailen (info@coach-inn.nl) of bellen (033-4451480).


ENERGIEREADING "De Weg naar THuis"
Op 10 september a.s. start de live-editie van het gevarieerde op persoonlijke ontwikkeling gerichte jaarprogramma "P.S. Je wordt thuis gebracht". Wil je deze zomer al gebruiken om meer inzicht te krijgen in de route die jou dichter bij jezelf brengt? Lees dan alles over de mogelijkheid voor het aanvragen van een speciaal voor jou ingesproken energiereading "De weg naar Thuis".


12 JUNI: VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAG
Ben je toe aan het verdiepen van jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot systemisch en energetisch (lichaams)werk en/of wil je een bepaald levensthema onderzoeken en transformeren door gebruik te maken van de genoemde technieken? Kom dan naar de Verdieping- en Transformatiedag op 12 juni a.s. Het programma wordt samengesteld in overleg met en aan de hand van vragen en wensen van de deelnemers.


24 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL
Het Transformatiewiel op 24 juni is een op het sjamanisme gebaseerd ritueel met een eigentijds karakter waarbij iedere deelnemer aan een persoonlijke (levens)vraag werkt. Gedurende de dag worden er met verschillende creatieve, lichaamsgerichte, systemische en energetische werkvormen vier windrichtingen doorlopen (oost, zuid, west en noord), die elk staan voor een specifieke fase in een transformatieproces. De opgedane ervaringen zorgen voor andere perspectieven waardoor een nieuwe richting ingeslagen kan worden.


7 JULI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 7 juli is er tijdens de workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen" nog ruimte voor vier vraagstellers om met behulp van een familieopstelling een levensvraag uit te werken.


25 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN
Wil je zelf opstellingen kunnen begeleiden in jouw dagelijkse praktijk? Tijdens de Coach-Inn-Systemen-snelkookpan die van 25 tot en met 27 augustus gehouden wordt, maak je jezelf die attitude, vaardigheden en theorie eigen die daar voor nodig zijn.


BOEKENTIP VAN DE MAAND
In het boek Christina tweeling als licht geboren geschreven door Bernadette von Dreien wordt het verhaal verteld van de Zwitserse Christina (2001) die geboren is met een sterk verruimd bewustzijn, waardoor zij een jonge evolutionaire denker is. Voor haar staat de liefde synoniem voor het leven en verrast zij met de samenhang die zij (h)erkent tussen kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Haar visie zet je aan het denken en verruimt ook jouw bewustzijn.


RECEPT VAN DE MAAND
In deze maanden brengt de natuur veel moois en lekkers voort. Zo bloeide bij mij de kervel en kamille volop in de tuin. Hiervan maakte ik een heerlijke Kamille Kervelsoep. Een verrassende smaakcombinatie om met volle teugen van te genieten.Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.