Click here to view this email in your browser                                                               август 2016

Пазарът на почистващи машини, препарати и аксесоари се развива постоянно. Изложенията са един от начините за проследяване на новите тенденции. 
 
CleanExBg е бизнес събитие, което ще представи част от тези новости: висококачествени препарати и средства за почистване в бита, професионални детергенти за производствени предприятия, офиси, басейни, за автомобилната индустрия, системи за превантивен контрол на подово замърсяване, почистваща техника
В този бюлетин Ви ще Ви запознаем с продуктите на фирма ISAL SRL от Италия и с медийния ни партньор industryinfo.bg.  
 
Ако имате интерес към CleanExBg, ще се радваме да се свържете с нас! 
 
Бързи линковe:    
 032 512 900; 960 011    E  office@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 


"Търсим дистрибутори за България" - интервю с Даниеле Бонини
 
Г-н Бонини, ISAL SRL е част от групата Kärcher - световен лидер в областта на почистващата техника. Разкажете ни повече за Вашата фирма.
ISAL е създадена през 1974 г. с цел производство на метални компоненти, в един от най-активните индустриални области в Италия. От 1988 г. компанията ни проектира и произвежда почистващи машини за професионална употреба, а през 2007 г. направи дебюта си и в сферата на общественото почистване. В резултат на непрекъснати проучвания  за подобряване производителността и качеството на продукта ние имаме договори с водещи компании и вече категорично се интегрирахме в Kärcher - лидер в областта на почистващата техника. Днес ISAL е иновативният център на групата в сектора на тежкотоварните промишлени и битови почистващи машини.
Модернизирането на серията за промишлено почистване започна с моделите 180 и 160, последвани от SM 70. Така скоро тя ще бъде напълно завършена  и ще имаме една цялостна иновативна гама от продукти за професионално почистване.

Защо решихте да участвате в CleanExBG и досега имате ли някакво присъствие на пазара в България и региона?
Този пазар е нов за нас. Чрез CleanExBg ние бихме искали да се срещнем на щанда ни с дистрибутори и дилъри, които биха продавали успешно продуктите на ISAL в България.
 
Ще представите ли нещо ново?
Да, имаме нови машини, при които приложихме нова технология. Ще представим нова комунална почистваща машина ISAL 6000 с 6 двигателя.
 
 
 
IndustryInfo.BG – Порталът на българската индустрия, е информационен източник и уеб медия за всички области и сегменти на индустрията в България. Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за индустрията – системи, решения и приложения, публикувани по един или друг начин в интернет пространството и в печатните медии у нас и по света.  www.IndustryInfo.bg 
 
Сподели в социалните мрежи:

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd.