Maart 2016

Heerlijk het wordt weer lichter in de buitenwereld en dat gegeven reflecteert op een prettige manier in de binnenwereld. Tijd voor een fysieke en energetische voorjaarsschoonmaak; letterlijk en figuurlijk onnodige ballast buiten de deur zetten. De eerste zaadjes zitten in de grond; ben benieuwd wat er dit jaar boven komt. Van deze welkome in flow geraakte staat van "zijn" wil ik ook gebruik maken om lering te trekken over de niet altijd even soepel verlopen wintermaanden. En het is juist het licht dat me tot een belangrijk inzicht brengt, misschien wel een sleutel tot de story of my life. Al van jongs af aan steek ik een hand uit naar mensen om hen te helpen de juiste weg te vinden. Als kind ontwikkelde ik hiervoor een strategie en reisde met hen mee naar donkere en afgelegen gebieden om vervolgens in dit doolhof samen met hen op zoek te gaan naar de gewenste richting of uitgang. Het was een soort lotsbestemming. Hoewel dit alles me aardig afging, kost(te) deze werkwijze mij bij nader inzien ook wel veel. Mede door mij te verdiepen in spiritualiteit leerde ik om beter bij mijzelf te blijven. Dat er hierin nog wat te verbeteren viel, werd mij in een challenge in januari duidelijk. Op mijn pad kwam ik verschillende "dolende zielen" tegen, waar ik meende iets mee te moeten doen. Voordat ik er erg in had, overviel mij ineens dat hele oude unheimische gevoel dat ik als jong volwassene ook dikwijls had. Het leek of ik weer in het duister mijn werk aan het doen was. Het gaf een gevoel van bezet zijn en geen kant op kunnen. Interessant om bewust te worden, hoe snel je dan denkt "o, jee ik ben weer helemaal terug bij af". Gelukkig kon ik me herstellen door de woorden te herinneren die mij in een reading werden aangereikt "Je bent van het licht en niet van het donker" en daar op voort te borduren. Waarbij ik er voor het gemak vanuit ben gegaan, dat deze waarneming klopte. Waar bracht dit alles me....? In het realiseren dat ik het beste een helpende hand kan bieden aan hen die verdwaald zijn, door ervoor te zorgen dat ik in het licht ga staan, present ben en deze helderheid met een soort van (gevisualiseerde) mijnwerkerslamp laat rondstralen. Zo kan ik daar waar nodig bijschijnen. Diegene die door het donker dwaalt heeft zo een herkenningspunt om de weg te vinden naar het licht. Dat is voor ons beide veel effectiever en krachtiger dan het samen ploeteren in het donker. Het eindresultaat is misschien niet anders, maar het leven onderweg is moeitelozer. Een vooruitzicht waar zowel de volwassene als ook het kind in mij erg blij van worden!

CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor een aurareading, bedrijfsreading, 1-op-1 familieopstelling, innerlijke reis of een coachconsult. Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 033-4451480. Je kunt me ook mailen, dan stuur ik je enkele datavoorstellen.

16 MAART INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Er is een plaats vrijgekomen voor de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen op 16 maart. Dus wil je een vraag uitwerken met een familieopstelling op korte termijn, dan is het handig er snel bij te zijn. Daarnaast ben ik voor die dag nog op zoek naar enkele mannelijke representanten.

9 JUNI ENERGIEDAG
Op 9 juni is er weer een Energiedag. Tijdens deze eendaagse workshop scan je jouw eigen energiehuishouding en krijgt op een creatieve manier energetische handvatten aangereikt hoe je jouw persoonlijke energie effectiever en met een tevredenheid gevoel kunt managen.

24 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
De snelkookpan editie van de training Coach-Inn-Systemen staat weer gepland. Van 24-26 augustus kun je jezelf die theorie, vaardigheden en attitude eigen maken, die nodig zijn om (kleine) familie- en organisatieopstellingen te begeleiden in jouw dagelijkse (werk)praktijk

BOEKENTIP
"Ontmoetingen met het leven in de dood"; wat een mooi boek van Thomas Bryson en Ursula Bryson-Franke. De schrijvers nodigen je uit om naar de dood te kijken om zo je eigen leven te kunnen zien. Zij delen via interviews, verhalen en reflecties hun systemische en boeddhistische kennis over de dood, die zij opgedaan en toegepast hebben in het werken in een hospice en door de begeleiding van opstellingen. Om krachtig en stil van te worden...

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Voor het Coach-Gourmet zie www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.