nieuwbrief januari 2021

Om de organisatie van culturele en andere grote evenementen weer op de rit te krijgen, komt er een garantiefonds van zeker 300 miljoen.
Muziekfestivals, zakenbeurzen en sportwedstrijden die na 1 juli gepland staan en minimaal drieduizend bezoekers trekken, hebben recht op dit garantiefonds.
De kosten die gemaakt zijn, worden gedekt als het evenement door de coronapandemie niet door kan gaan.
Hierdoor kan de evenementenbranche weer aan de slag met het organiseren van grootschalige evenementen.
 
Zorg dat je niet achter het net vist en boek nu je bands voor festivals, feesten etc. en als u bij ons livemuziek geboekt heeft en kan dat kan niet doorgaan vanwege overheids maatregelen dan kun u  kosteloos de geboekte artiest annuleren of verplaatsen naar een later tijdstip.
 
Dus wacht svp niet te lang, op dit moment zijn er al heel veel optredens doorgeschoven naar verderop in 2021 en 2022.
Wacht daarom niet met het doen van een aanvraag van je favoriete band of artiest om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
Ook artiesten staan te popelen om weer op pad te gaan en zij uiteraard graag van de partij met onze muzikale, feestelijk bijdrage.
Onze artiesten van “De Artiesten Club” voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
 
N.b. De annulering geldt alleen als overheidsmaatregelen een boeking in de weg staan en niet als u zelf besluit af te zien van de overeenkomst.

Een ouderwets spelletje bingo of een quiz in een digitaal jasje: de Online Johnny Valentino Spelshow.
Juist in deze ‘gekke’ tijd is het belangrijk dat mensen contact met elkaar houden en elkaar zien.
 
Daarom introduceert Johnny een knotsgekke, ouderwets spelletje bingo in een digitaal jasje waar echt alles inzit, een lach en een traan… lekker meezingen en swingen.

Bingomaster Johnny Valentino draait live aan het rad en roept de nummers één voor één op vanuit de bingostudio.
Meedoen gaat via een livestream, zo vanuit je woonkamer dus! 
Omdat we rechtstreeks met de deelnemers kunnen spreken -we streamen deze show via Zoom (Tot max. 1000 bezoekers)- lichten we een paar deelnemers uit die onderdeel worden van de quiz
Iedereen speelt mee van jong tot oud, van bordenwasser tot directeur
 
Een bingo waar een liedje gezongen wordt en live entertainment wordt verzorgd.
Wij hebben verschillende concepten klaarliggen. Van Bingo tot Pubquiz, van Wheel of Fortune tot kaartspellen (Hoger Lager)  en van Loterij tot Zingende jukebox.
Heel interactief en echt gezellig.
 

Onze site www.kwekel-evenementen.nl is zojuist bijgewerkt met vele nieuwe items.
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van Indische artiesten, Goud van Oud en Country & Western.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310