nieuwbrief voor de zorg 

Een Indische thema ook voor u?
Al de sinds de jaren 50 zijn de Indische muzikanten in Nederland actief.
Door de jaren heen wisten zij internationaal hun successen te verwerven.
Artiesten als Anneke Grönloh, The Blue Diamonds die Nederland in één keer op de wereldkaart zette en bands als The Rolling Stones en The Beatles waren, voordat zij beroemd werden, al fan van The Tielman Brothers.
Met in hun kielzog nog vele Indische artiesten, allen met hun verschillende muziekstromingen, die hun muziek uit het voormalige Indië naar Nederland meebrachten.  

Ester stond op vele internationale podia.
Zo was ze o.a. achtergrondzangeres bij Boney M en zong in het voorprogramma van 2 Unlimited in Casablanca, Marokko.
Haar repertoire bestaat uit Engels, Duits en Spaans werk terwijl bezoekers van o.a. de Tong Tong Fair meer haar Indische / Molukse roots kennen.

Free Line met een prachtig samengesteld programma met de mooiste luisterliedjes, evergreens (ook Indische) en de gezelligste meezingers,
Zowel in binnen- alsook in het buitenland waren beiden geruime tijd als beroepsartiest actief.
Jeannette was o.m. leading lady bij het trio Los Alegres dat bekend stond om zijn Zuid- Amerikaanse repertoire ook werkte zij mee aan de Andre van Duin revue zowel op TV als in het theater.
Ook voor party, easy listening of diner-dansant muziek op niveau – ook tijdens Kerst - beschikt Free Line over speciaal hiervoor aangepast repertoire en uiteraard ontbreekt het Indisch repertoire niet.

Doña en de Gado’s, met een repertoire van Indische sfeermuziek met een knipoog naar Tempo Doeloe of voor een combinatie daarvan met hun uitgebreid dansrepertoire (50’s, 60’s, R&R, Zuid-Amerikaans e.a.)
Dat de humor niet ontbreekt blijkt wel als zij als “nichtje van Tante Lien” een soort ode aan Wieteke van Dort.
Wilt u het Indische thema compleet maken, een Balinese dansgroep brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij.Zij beschikken over een groot repertoire Balinese klassieke, traditionele en moderne dansen.
 
 Al sinds jaren zijn wij ook zeer goed ingevoerd in dit specifieke Indische circuit. en verzorgen wij o.a. optredens van diverse Indische c.q. Aziatische artiesten, traditionele dansshows etc.
We hebben het allemaal in huis.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310