nieuwsbrief 

Sterren stralen ook bij U!
De aantrekkingskracht van deze bekende Nederlandse artiesten is onvoorstelbaar groot.
Buiten het intieme van een feestzaal, is ook de sfeer van een braderie of evenement geknipt voor een succesvol optreden.
Zo werken wij o.a. intensief samen met Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.
 “Zullen we maar weer een potje dansen”, “Kleine wasjes, grote wasjes”...wie kent ze niet !!. 
Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden
Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden, een heerlijke act om lekker op te bewegen...je kan gewoon niet anders.
Edgar, zowel solo als met de band, wordt vergezeld bij zijn optredens door twee schitterende danseressen.

Tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis, Marilyn of Tina Turner komt optreden op uw feest of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich onder uw gasten begeeft.
Linda is bekend om haar Tina Turner Tribute (showblok van 45 minuten) waarvoor zij regelmatig wordt ze geboekt voor o.a. een 70’s en 80’s party ’s en bedrijfsfeesten
Tina Turner Tribute “The Queen of Rock ’n Roll"

Ook in de afgelopen zomer waren wij redelijk actief in de zorg.
De bewoners van verzorgingstehuis werden verrast met een Indische middagEr werd gezellig meegezongen en meegedanst met de Indische danseressen!
Natuurlijk hebben de andere bewoners ook zichtbaar genoten van de mooie Indische danseressen en het optreden van een zangeres.
Als afsluiting konden de bewoners niet om de Poco Poco heen een bekende Javaanse dans die wel iets weg heeft van de Amerikaanse lijndans.

Voordat je het weet staan Sint & Kerst weer voor de deur.
Voor in de 'donkere' decembermaand hebben wij vele leuke activiteiten in huis.
Ons aanbod varieert van prachtige Kerstacts, Christmas Carols tot het Scrooge verhaal eventueel vastgelegd door onze Dickens fotograaf.
Onze orkesten, animaties, straattheater etc. brengen sfeer, gezelligheid en entertainment op uw Kerstmarkt, winkelcentrum of braderie maar ook tijdens vele andere voorkomende Kerstevenementen.
Overal inzetbaar; op uw winkelcentra, braderie, straatfeest, personeelsfeest,
bedrijfspresentatie, bouwmarkt en nog veel meer.
Kortom te veel om op te noemen en voor elk wat wils!
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310