Hallo ,

De Masteluin - weblog heeft 2 nieuwe posts. Het betreft 2 nieuwe promokrantjes die bedeeld zijn hier in de omliggende dorpen. Je kan deze krantjes downloaden op de weblog maar in de winkel liggen er natuurlijk ook nog om gratis mee te nemen.Tal van voedingssupplementen van de merken Buurmanns, Lucovit, Lucovitaal en nog andere staan in reclame....
Lees hieronder verder of nog beter... surf naar de weblog ( http://iblog.masteluin.be ) en lees het daar allemaal in kleur, met afbeeldingen en vele links.

Groetjes

Johan & Anita
Natuurwinkel De Masteluin
http://www.masteluin.be

---------- Chequeboekje ----------
Jaargang 13 nr3 (najaar 2007)
Het krantje downloaden: pdf-bestand (2,23 MB)
Bedeling: week 39 (24-30 september)
30 bladzijden met promoties...
Nieuw en op de frontpagina: Dr Fix hielklovenzalf. Ook nieuw is een potentieverhoger voor mannen: Lucovitaal Libido en een overgangsformule voor vrouwen: Lucovitaal Overgang.
Profiteer nu van de promotie ( 5 € korting )op de slakkenslijm.
Let op... De nachtrusttabletten van Lucovit, vroeger in blister in doosje zitten vanaf nu in een potje onder het merk Lucovitaal.
---------- Feelwell magazine ----------
Najaar 2007
Het krantje downloaden: pdf-bestand  (2,88 MB)
Bedeling: week 39 (24-30 september)
8 bladzijden met promoties...
Grote nieuwkomer in dit krantje is de Q-Omega. Anders dan de naam doet vermoeden is dit niet de zoveelste variant van een omega die op de markt komt. Neen... Het gaat hier eigenlijk in de eerste plaats om een Q10! Q10 assisteert enzymen - vandaar de naam coënzyme Q10 - bij de aanmaak van ATP (Adenosine Tri Phosphaat) en dit molecule is heel belangrijk in de energiehuishouding van de cel. Ons lichaam produceert zelf Q10 maar na ongeveer het 35ste levensjaar vermindert deze lichaamseigen productie. Door Q10 in te nemen als voedingssupplement kan men Q10  en daarmee ook de energievoorziening in het lichaam op peil houden. Q10 wordt het best opgenomen in vloeibare vorm, en wel opgelost in een vetachtige substantie. Daarom is aan een capsule Q-omega ook 1000mg visolie toegevoegd. Deze visolie ondersteunt niet alleen de opname van de Q10 maar bevat ook omega 3 vetzuren. En... Omega 3 is goed voor hart en bloedvaten, voor het verlagen van de cholesterol, voor de gewrichten maar ook voor het geheugen en het concentratievermogen.
Op die manier geeft Q-omega niet alleen meer energie maar ook meer concentratievermogen en is Q-omega een ideale fitmaker voor mannen en vrouwen boven de 35. 
Q-omega  60 caps en 120 caps . Ter introductie is er nu ook tijdelijk een actieverpakking met 120 + 36 caps gratis
Profiteer nu ook van de glucosamine voordeelverpakking 90+30 tabl gratis!...  dus nu 4 maanden voor slechts 27,95 €. En bovendien zit er ook nog een 10ml staaltje in van de spierolie!
Altijd moe? Probeer dan nu de nieuwe Tonivital miniverpakking (4,95 €), goed voor een 3 dagenkuur! Voel je resultaat? Koop dan de grote fles en krijg je miniverpakking terugbetaald!
-----
Onze openingsuren:

Open
ma di do vr
10h00-12h30
13h30-19h00
za
09h00-12h30
13h30-17h00
zo
09h00-12h00

Gesloten op woensdag en feestdagen.

Opgelet: In juli, augustus, september
gesloten op zondag.
-----
PS.: Hieronder jouw gegevens zoals die bij ons bekend zijn...
Telefoon:
GSM:
Verjaardag of geboortedatum:

Je kan deze gegevens aanpassen met de link onderaan deze e-mail.
Let op... Als wij ook jouw verjaardag kennen, krijg je tijdens de maand dat je verjaart een eenmalige aankoopkorting van 10% cadeau!
-----