WAT IS JOUW EUREKAMOMENT?

Het kan zomaar zijn dat je de laatste weken van augustus of het begin van september als chaotisch ervaart of ervaren hebt. Deze chaos zal nodig en functioneel blijken te zijn. Hoewel je mogelijk even het overzicht kwijt bent, ontstaat er daardoor ook juist een focus op dat wat niet klopt. Jouw aandacht zal daar naar toe getrokken worden. Er is een diepe wens tot ordening, begrip en structuur. Jouw gerichte blik brengt je onverwachts bij een wezenlijk eurekamoment. Ineens lijkt alles helder, terwijl je er gelijktijdig eigenlijk niet bij kunt en er misschien ook helemaal niets van snapt. Dat voelt vreemd en paradoxaal, maar er is een innerlijk weten dat zegt dat de verkregen inzichten goed en essentieel zijn.

Mijn energetische download voor deze maand startte met het maken van een driehoek van geel, cyclaam en rood. Direct werd duidelijk dat de nieuwe informatie zich eigenlijk niet liet tekenen. Met wat kunst- en vliegwerk lukte dat slechts bij benadering. Desalniettemin is het belangrijk om uiting te geven aan dat ongrijpbare wat tot je komt. De nieuwe informatie kan dan door ieders systeem gaan en doorleefd worden.

Vanuit de bovenste hoek in de tekening, die symbool staat voor de kruin, wordt druppelsgewijze informatie gedoseerd. Deze zet aan tot het plaatsen van stippellijntjes. Het lijkt eerst een piramide te worden, echter de vorm verandert gedurende het tekenproces in een tetraëder. Wanneer de benodigde hulplijntjes staan, geven de geestelijke begeleiders die in groten getalen aanwezig zijn, aan dat deze lijntjes wit gekleurd dienen te worden. Deze sturing willen zij graag geven, omdat de spirituele wereld er een groot belang bij heeft dat deze fase in de wereldgeschiedenis succesvol afgesloten kan worden. Vervolgens transformeren de steunlijntjes van wit naar geel, ten teken dat er meer en meer een aardse vorm ontstaat. De kleur cyclaam benadrukt de passievolle aspecten. Een groot deel van het proces gaat intuïtief. Het is alsof er ineens herinneringen zijn aan oude kennis, waardoor je precies weet hoe het moet, zonder dat je er voor geleerd hebt of het cognitief zou moeten weten.

Zodra de focus verschuift naar de knooppunten (oranje, paars en blauw), ontstaan daar energiebollen, die mede door toevoeging toevoeging van indigo (helder kijken), wit (begeleiding) en turquoise (creatiekracht) worden aangezet. De energieën van de bollen stralen rondom. Zij komen in elkaars bereik en resoneren op elkaar. Dit resulteert in een verandering van de matrix. Dit nodigt uit om voorbij 3D waar te nemen. Zo krijg je meer inzicht in The big picture. Aan de knooppunten wordt vervolgens ook nog roze toegevoegd zodat onvoorwaardelijke liefde mee gaat doen in het krachtenveld. De lamp gaat aan. Hij schijnt heel licht paars; de kleur van lavendel en amethist. Kleuren, die bijdragen aan geestelijke rust en een vriendelijke spirituele ontwikkeling. De radiogolven die hierbij uitgezonden worden, maken contact met andere dimensies. In de reactie hierop zenden buitenaardsen lichttaal uit, die jij hier op aarde kunt ontvangen. Ongemerkt spreek je die taal, ook al ben je je daar eerder nog niet bewust van geweest. Pfff, wat een grote operatie; spannend, ongewis en ook zeer welkom.

Telkens wanneer je naar mooie muziek luistert, ontvang je via de klanken energetische boodschappen. Je trilling verandert. Jij bent de klank. Voeg deze in schoonheid toe aan jouw creaties. Het maakt niet uit of dat in dans, muziek, tekenen, schilderen, manieren van bewegen of maaltijden bereiden is. Het gaat om de cadeautjes die je geeft door uitdrukking te geven aan jouw manier van Zijn. Zeg niet te snel dat je niet creatief bent. Ieder mens is creatief. De kunst is om hiervoor een bij jou passende vorm te vinden. Uiteindelijk vormen we samen een unieke symfonie. We zijn via (geluids)trillingen en energiepatronen verbonden met elkaar. Als je je eenmaal met de helende frequenties en de klanken bezighoudt, zorgen zij er voor dat je ware aard naar boven komt. Dan kun je uit je innerlijke bronnen kracht putten voorbij angst en verouderde denkpatronen. Je zult je verbinden met je oneindige mogelijkheden en het licht dat je in je draagt. Je volledige DNA zal geactiveerd gaan worden, zodat je de uitdagingen van deze tijd vol moed tegemoet kunt treden.

Hoewel het allemaal erg nieuw is, went het zeer snel. Alsof je zodra het licht eenmaal schijnt, achterover kunt gaan zitten terwijl je trots bent over het resultaat. Mogelijk tril je ook nog na van de inspanning gedurende de afgelopen maanden en de vele adrenaline die daarbij vrij kwam. Het is of je voor een examen geslaagd bent, ook al is er geen examinator aan te pas gekomen. Je voelt dat je een wezenlijke stap zet in de richting van jouw doelen die maken waarom je in deze tijd op aarde bent. Bedank jezelf en wees dankbaar voor alle stappen die je gezet hebt. ook al was het echt niet altijd gemakkelijk. Waardeer je doorzettingsvermogen en doorvoel de bijdrage die je levert aan het overkoepelende multidimensionale resultaat.

Een maand toegewenst waarbij er licht in de duisternis komt zodat je met open hart jezelf beter leert kennen en jouw interne wereld mag reflecteren waardoor er een nieuwe, kwetsbare, onvoorwaardelijke en liefdevolle externe reality tot wasdom komt.ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

14 SEPTEMBER SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Een vervolgopleiding om je te verdiepen in de begeleiding van familie- en organisatieopstellingen.


19 SEPTEMBER ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Op adem komen met muziek in een bewust verbonden ademsessie.


21 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT-1
Een persoonlijke groeireis in een afwisselend programma met opstellingen, creativiteit, lichaamsgerichte ademoefeningen, visualisaties en energiewerk die ondersteund wordt door de remedieset Op Adem Thuis komen.


30 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT-2
Een vervolgreis waarbij de in ontwikkeling zijnde remedieset Van zielsverlangen naar aardse bestemming centraal zal staan.


NETFLIXTIP
Tot lezen ben ik deze zomer weinig gekomen. Af en toe had ik na het klussen en voor het slapen gaan tijd voor een Netflixserie. Leuk was het om Zeytin Agaci te volgen. Een serie waarin drie vriendinnen noodgedwongen bezig gaan met persoonlijke ontwikkeling en sessies volgen waarbij ook gebruik gemaakt wordt van familieopstellingen.


RECEPT VAN DE MAAND
In de zomerperiode ben ik ook bezig geweest met productontwikkeling op culinair gebied. Er staan weer verschillende nieuwe recepten op www..dagelijkse-voeding.nl. Zo was met het warme weer een Ginger-Munt Mocktail mijn favoriete drankje. Heerlijk fris en makkelijk te maken.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor een individueel consult. Helaas is er op dit moment een wachttijd van ongeveer twee maanden. Dus wil je een afspraak voor individuele coaching, een ademsessie, reading of opstelling, stuur dan tijdig een mail naar info@coach-inn.nl. Ik stuur je dan wat datavoorstellen toe.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.