Markt Frederiksoord Nieuwsbrief
  September 2015 
 
Huishoudelijke mededelingen:
De openingstijden van de markt zijn vanaf deze zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur.
Inge (dierenvoer) is er deze dag niet.
 
I.v.m. het Bloemencorso in Frederiksoord op 12 september slaan we de markt die zaterdag een keer helemaal over.
 
Zaterdag 19 september is de groenteboer niet aanwezig op de markt.
 
Salie Anders
 
In mei van dit jaar ben ik op de markt begonnen met de verkoop van kruidenplanten. Helaas is het kruidenseizoen voorbij wat de verkoop van planten betreft. Bij deze dank ik iedereen voor de gezelligheid en alle tips en trucs. Volgend voorjaar ga ik zeker weer op de markt staan met kruidenplanten. Mocht u nog kruiden wensen, laat van u horen want het zaaiseizoen moet nog beginnen.

Omdat kruidenplanten echte seizoensproducten zijn ben ik gestart met de verkoop van thee en specerijen en gedroogde kruiden. Elke week bent u van harte welkom om een kopje thee te proeven. Op dit moment heb ik een klein assortiment van ongeveer 30 verschillende soorten thee en een 20 tal specerijen. Mocht er iets niet tussen zitten wat u zoekt, ik bestel het de eerst volgende bestelronde graag voor u mee.

Warme groet,
Hessel
 
Aanbiedingen:
Bij Kevin van de biologische kaaskraam geven we a.s. zaterdag bij aankoop van een  stukje kaas een klein potje abrikozenspread kado. Deze spread is heerlijk bij pittige kaas, we hopen dat u er van gaat genieten.
 
Aanbiedingen van de bakker:
 
GIST volkoren met Zonnebloempitten € 2,65
Spelt /Roggebloem bol met Rozijnen € 4,05